• Насловна
  • Е-ПРОДАВНИЦА
  • блог
  • Референци
  • Билтен
  • Каталог
  • Česky

icon се прилагоди Производство на вашето чешко пиво во рок од 6 месеци!

Насекаде во светот

Нашата продукција портфолио : Микропроизводители - Сидро куќи - Пиварници технологии

Најдете ја вашата пиварница

Нашата оптимализатор за пиварница ви помага да пребарувате оптимална конфигурација на вашата пиварница. Изберете потребен капацитет за производство на пиво или систем за контрола, а потоа добивате пиварници според вашиот избор.
Прочитај повеќе

Микробранови за ресторани

Класични занаетчиски пивски пијалаци со типичен чешки дизајн да се сместат во ресторанот. Докажаните објекти, овозможувајќи производство на најпознатото светско пиво. Машината за пијалак ќе стане централен дел од вашиот паб.
Прочитај повеќе

Најмалата пиварница

Најмалите поедноставен занает пиварници во нашето портфолио, наменети за мали и средни ресторани и за homebrewers. Целосната функционалност и најниската цена се нивните главни предности, иако нивната работа може да биде помалку удобна.
Прочитај повеќе

Модуларен комплет за микробивер

Изгради својата сопствена пиварница од префабрикувани модули во рок од неколку часа. Единственото решение овозможува постепено проширување на пиварницата без голема инвестиција, без дизајнирање, монтажа тим и специјализирани работници.
Прочитај повеќе

Индустриски мини-продавници

Minibreweries специјално дизајнирани за средни количини на индустриско производство на пиво. Функционалноста, ефикасноста на производството, безбедноста на операторот и економичноста на работењето, целата опрема е целосно споредлива со големите пивари.
Прочитај повеќе

Опрема за производство на јаболка

Професионални линии за производство на сидро. Производните капацитети се дизајнирани како модуларен комплет или како индустриска линија за производство на јаболка. Комбинирани линии за ефикасно производство на пиво и јаболко на истата опрема.
Прочитај повеќе

Слатки-екстракт микробранови

Микропроизводители со поедноставена конструкција која овозможува производство на пиво од слад концентрати наместо традиционални суровини. Полесен и побрз процес на производство на кантарион, пониска цена, заштеда на енергија, вода и работа.
Прочитај повеќе

Опрема за производство пијалоци

Производство и продажба на опрема за микробранови, линии за производство на јаболка, ресторани и дистрибутери на пиво. Машини за подготовка на каша, садови за ферментација, резервоари за лагер, сервирајќи пивски резервоари, системи за ладење, мелници, разладничи за шишиња и полнила, ЦИП станици итн.
Прочитај повеќе

Совет: Лесно полнење пиво во шишиња

Широко портфолио на опрема за изобарско полнење пијалоци во шишиња во заштитна атмосфера CO2. Едноставно рачно полнење, полуавтоматско и ефикасно сечење, машини за полнење, машини за означување и крунинг машини.
Прочитај повеќе

Совет: Станица за чистење и дезинфекција

Единицата за чистење на место (CIP) е неопходна опрема која се користи за совршено чистење и дезинфекција на сите машини и системи за цевки кои доаѓаат во контакт со пијалокот и неговите посредници во пиварницата, винарската визба или јадеье на јадења.
Прочитај повеќе

Совет: Ниски загуби за време на ферментација

Прилагодлив вентил за одвод на чист производ VARIO-CCT е дизајниран за квасење со квасец од пивото по ферментацијата. Тоа им овозможува да си го цица пиво веднаш над сегашното ниво на квасец и да спречат загуби на пиво во резервоарите.
Прочитај повеќе

Совет: компактни ферментациски единици

Компактен единици за ферментација и созревање на пиво со интегриран ладилник за производство примероци на алкохолни пијалоци според уште неизпробван рецепт, или за лесно зголемување на производствените капацитети пиварници.
Прочитај повеќе

Свеќи со сатуративни камења

Ние нудиме специјални свеќи кои се опремени со сатуративни камења, вклучувајќи електронски контролори и кабинети за прецизно дозирање на кислород во кантарион и сатурација на пијалоци со јаглероден диоксид директно во резервоари.
Прочитај повеќе

Совет: Лесно полнење пиво во бочви

Ние произведуваме мали компактни машини за испирање на бочви и за изобарско полнење алкохолни пијалоци во бочви. Широк асортиман на машини од едноставни рачни багери и полнила за автоматски линии со голем капацитет.
Прочитај повеќе

Совет: резервоари за производство на пијалаци

Ние произведуваме садови под притисок и под притисок кои се целосно опремени за професионално производство на пиво и други пијалоци. Резервоари за бербаментирање и созревање, цилиндрични и конусни ферментиери, резервоари за сервирање итн.
Прочитај повеќе

Совет: резервоари за регенерација на квасец

Ние произведуваме опрема за регенерација на квасци и нивно чување на безбедноста. Дизајниран за лесно користење во секоја пиварница или во производствени линии за јаболка. Контрола на температурата, систем за лесно дозирање на квасци до ферментатори.
Прочитај повеќе

нашата услуги За производители на пиво и јаболковина

Помош за започнување на пиварница

Ние нудиме услуги за помош за започнување и веќе оперативни микробранови. Сите услуги ги нуди чешката квалификувана пиварница.

Прочитај повеќе

Надзор за инсталација

Монтажа на пиварници кај купувачите од страна на странски работници под надзор на нашиот главен извршен директор за работа - пригодно решение за далечински нарачки.
Прочитај повеќе

Надградба на брегови

Надградба на brewhouses кои се дизајнирани само за инфузија метод на производство на wort. Ние ги прошируваме можностите за начин на инфузија и лушпа на подготовка.
Прочитај повеќе

Набавка на суровини

Ние обезбедуваме редовно снабдување со суровини за производство на чешки и странски видови пиво за пиварницата од целиот свет - слад, хмељ, квасец и концентрат.
Прочитај повеќе

Производство и монтажа

Производство на типични и обични пивари, монтажа и монтажа на пиварници насекаде во светот. Чешка продукција, европски квалитет, гарантирани својства на материјали, долги гаранции.
Прочитај повеќе

Реконструкции и реновирање

Реконструкција на историски пивари, реновирање на постари технологии за пиење, модернизација на опрема за пиварница. Почитуваме традиција, но постигнеме ефикасно производство на пиво.
Прочитај повеќе

Инженеринг и дизајнирање

Проектирање и инженеринг на пивари, надзорна работа, анализа на бизнис планови за идните пивари, финансиска анализа, изработка на оперативна и градежна документација.
Прочитај повеќе

Brewmasters тренинг

Настава за вештини за подготовка. Менторирање и тренирање на пиварите и услугата при стартување на нови пивари. Изнајмување на чешки пивари за странски пиварници.

Прочитај повеќе

пијалак вести

Модуларни универзални CCTM ферментатори: Пет тенкови во едно

Не сте сигурни кои ферменти ќе ви требаат во вашата пиварница? Набавете ги нашите модуларни цилиндрично-конусни резервоари и соберете ги како ви се потребни. Можете да ја промените нивната конфигурација во секое време.
Прочитај повеќе

Прошири или изгради лесно себеси вашата пиварница или јаболковина куќа

Дали треба да го зголемите производниот капацитет на вашата пиварница или јадење од јаболка? Ние нудиме претходно конфигурирани комплетни комплети кои го содржат сето она што ви е потребно за да се изгради комплетно опремен блок за созревање на ферментација.
Прочитај повеќе

ХОПС во водечка улога - извлекување на хмел во ладно пиво

Го збогативме нашиот асортиман на уреди Hop extractor за dry hopping пиво. Користете го процесот на производство на пиво, што е типично за малите пивари во Велика Британија, САД и Скандинавија.
Прочитај повеќе

Изработка на садови под притисок со меѓународни сертификати

Ние произведуваме садови под притисок за пиварници и куќи за јадење во согласност со меѓународните упатства и стандарди и со сертификати PED 97 / 23 / EC, GUM или GOST-R.
Прочитај повеќе

Десет наши добри чешки решенија за мали пиварници

Дали работите со сопствени микропроизводители? Не плашете се од иновацијата! Ние ги запознаваме нашите десет добри чешки решенија кои можат да донесат придобивки и нови можности за вашата пиварница.
Прочитај повеќе

Пазете се од измамник пивовар Даниел Јеремијас

Силно предупредуваме против комерцијалната соработка со чешката пиварница Даниел Јеремиас! Тој украл пари на своите партнери и клиенти. Ќе бидеме среќни кога ќе може да ни помогне да го најдеме.
Прочитај повеќе

Зошто чешкото пиво може да се произведува само во оригинални чешки пивари?

Чешкото пиво е светски познат бренд. Зошто е толку уникатно, и зошто не е произведено на друго место? Одговор: чешки суровини, специфичен процес на производство и оригинална технологија на чешките пивари.
Прочитај повеќе

Како да се подготви за работењето на микропроизводството

Од одлуката за купување на сопствената микропроизводство до првата серија пиво нема да поминат повеќе од половина година. Пред тоа потребно е да се осигурате за производство на свое пиво неколку законски чекори.
Прочитај повеќе

Ние ќе те научиме како да пиеш пиво

Дали сте загрижени дека не можете да се справи со пиво висококвалитетно пиво? Не се грижи! Нашите квалификувани brewmaster ќе ве научи. Со стартување на нашите microbreweries можете да ги користите нашите услуги за обука за подготовка.

Прочитај повеќе

Зошто да стане сопственик на пиварница

Како е можно некои ресторани и сместувачки капацитети постојано да го зголемат својот капацитет секој викенд и да имаат јадење области и маси надвор од ресторанот полн со гости? Тие се различни!
Прочитај повеќе

12 чекори кон просперитетна пиварница

Како да организирате да имате профитабилна пиварница? Направете го тоа како тие прават други успешни оператори пиварници. Едноставно следете ги овие принципи на 12: Квалитетна пиварница, добра вода, ентузијастичка пиварница, добар ресторан, добар персонал ...
Прочитај повеќе

Препорачан хемиски состав на водата за подготовка

Не секоја вода класифицирана како пиење е погодна за подготовка на секој вид пиво. Различни видови на пиво бараат различен хемиски состав на вода. Која вода е погодна за вашето пиво?
Прочитај повеќе

акции