• Е-ПРОДАВНИЦА
 • блог
 • Референци
 • Билтен
 • Каталог

Модуларни пиварници MODULO


Имаме нова веб-страница за овој производ. Одете на новата мрежа:

Пијалаци MODULO


Модуларни микробранови BREWORX MODULO

(Нови: едноставни модуларни микробранови за ресторани)
Специјални серии на микробранови, насочени кон клиенти за кои основниот услов е наједноставната имплементација на микропроизводството.

BWX-FUIC-CHP1C-4x150CCT-1000x450

Модуларна микропроизводство Modulo - микросхемМикропроизводителите BREWORX MODULO произведени од чешки мини Breweries конзорциум, се произведуваат со современи методи од квалитетен челик за храна исклучиво од европско потекло. Тие овозможуваат производство на традиционално пиво за чешки тип, но исто така и било кој друг вид на светско пиво со користење на метод на лушпа или инфузија.

Нивниот дизајн, исто така, им овозможува на производство на дното и на врвот ферментирани пива со модерен начин на ферментација и созревање во посебни запечатени контејнери - цилиндрични конусни тенкови.

Може да произведувате светло пиво, полутемни, темни, витко пиво, пиво, бледо пиво, бело пиво и многу други пива од чешки и странски рецепти.

Изградете своја микропроизводство: едноставни модуларни микробранови за секој ресторан ...

Microbreweries Breworx Modulo excel во нивното револуционерно модуларно решение што во споредба со микробранови од други производители имаат многу предности за почетни и идни производители на занаетчиско пиво.

 • Едноставна модуларна конструкција - инсталација и проширување на пиварницата е забавна и многу брза
 • Скромни технички барања за локацијата на пиварницата - само слободен дел од ресторан-кујна со средна големина е доволен за поставување на систем за пиење
  Можете да почнете само со минимална конфигурација и доградувате и постепено да ја проширувате пиварницата.
 • Лесни компоненти за ракување - сите главни модули може да бидат опремени со тркала или прилагодливи ногарки
 • Брзо поврзување на сите компоненти - ќе добиете специјален универзален цевковод и црева со брзи спојки. Коннекциите на сите делови и модули е лесно и брзо.
 • Лесна и брза инсталација и пуштање во работа - Клиентот може сам да ја собере целата пиварница користејќи ги упатствата во рачни и фотографиите од сите конекции.
  Инсталирањето може да се направи без скапи и одземаат многу време проектна работа и градежни работи обезбедени од тим на специјалисти. Овој напредок многу ги зачувува инсталационите трошоци.
 • Пиварницата не е цврсто поврзана со структурата на зградата - тоа е само сет на апарати кои можат да се преместат во просторот во согласност со моменталните потреби на клиентите.
  Можете да користите било кое лесно финансирање преку заем или закуп, бидејќи пиварницата е сè уште систем кој работи и постои одделен од зградата. Инсталацијата на пиварницата не бара никакви неповратни интервенции во зградата.
 • Пивото за пиво е можно да започне само неколку часа по испораката на технологијата на пиварницата

Дали размислувавте за работата на сопствената микропроизводство долго време, но дали сте обесхрабрени од непремостливи пречки или страв од неуспех во бизнисот?

 • Дали немате пари за микропроизводство?
 • Дали не знаете дали ќе се исплати микропроизводство?
 • Дали немате соодветен простор за микрокрватура?
 • Дали не сакате да се справи со барајќи градежни работи?
 • Дали сопственикот на зградата не ви дозволи реконструкција?
 • Дали банката не сака да ви додели заем?

Ние ги решаваме повеќето од овие проблеми со пиварницата Бруоркс Модуло

МОДУЛНИ МИКРОБИЛЕРИ

Модуларен систем, едноставна и брза инсталација. Производствен капацитет од 187 до 2250 хектолитри годишно Microbreweries MODULO excel во нивното револуционерно модуларно решение што во споредба со микропроизводителите од други производители, имаат многу предности за почетокот и иднината на пиварите. Лесна инсталација без специјалисти, варијабилност, едноставно проширување комплет.

MODULO CLASSIC BREWERIES

Микро пиварници MODULO CLASSIC - модуларни внатрешни мали пиварници со класичен пиварница дизајн и опрема на brewhouse. Изградба на brewhouse MODULO Classic овозможува производство на сите познати видови пива од чешки и странски рецепти, од традиционални состојки (слад, хмељ, вода и квасец) со метод на инфузија и лушпа. Обемот на дневната продукција на брусни кошници е 2 серии во 24 часови доколку се подготвува лагер со дно-ферментирање со метод на детоксикација или до 3 серии во 24 часови ако се пие пиво со врвни ферментирани пива со инфузионен метод. Оваа пиварница се состои од неколку модули кои се поврзани секоја нарачка користејќи специјални црева.

МОДУЛО ЛАЙТ-МЕ БУРЕРИ

Микро-пиварници MODULO LITE-ME - модуларни мали пиварници за внатрешни работи со класичен пиварница дизајн сличен како MODULO CLASSIC, но со поедноставена пиварница која овозможува производство на пиво само од концентрирани концентрати. Типична карактеристика на микропроизводството MODULO Lite-ME е поедноставена вакуумска куќа со две садови. Изградба на brewhouse BREWORX Classic овозможува производство на повеќето познати видови пива од концентрати. Обемот на дневната производствена куќа е до 3-4 серии во 24 часа. Оваа пиварница се состои од неколку модули кои се поврзани секоја нарачка користејќи специјални црева.

Повеќе информации за МОДУЛО:

Beer_cider_03-1000


>> Сакам понуда за мојот BREWORX MODULO

акции