• Е-ПРОДАВНИЦА
 • блог
 • Референци
 • Билтен
 • Каталог

Референци

Нашите референци:

(Кликнете на референци ...)

Листа на реализирани проекти и продажба низ целиот свет:

Република Чешка

 • Минибар на Strachovice - реализација на комплетна технологија на малата пиварница - Kompletní realizace minipivovaru
 • JM Cider House sro, Прага - ферментација и зреење единица FUIC-CHP1C-2x150CCT - Kvasná на zrací jednotka s CK tanky
 • Миниберверија Велке Поповице - технологија за подготовка на слад - Технологија připravy sladu
 • Машини Олшовец sro - технологија за подготовка на слад - Технологија připravy sladu
 • Минибарска козметика - опрема за полнење на пиво во бочви и бочви за плакнење - Загрижени за плнење и миење
 • Шлезиски пиварница Хавиров - технологија за подготовка на слад - Технологија připravy sladu
 • Г-дин Сладек Шенов - технологија за подготовка на слад - Технологија připravy sladu
 • Plzeňský Prazdroj, Pilsen - Слатка мелница - Мачкадло сладу
 • Минпивовар Паличак, Палачов - Мануелно пиво за миење садови и филер KCM-10
 • Kalabria sro, Kladno - BFM4-500S Упатство за полнење шише + CRW-M1 Упатство за шишиња
 • Pivovar Lužiny sro, Прага - BFM4-500S Упатство за полнење шише
 • Astram sro, Брно - Нацрт пив вода за пиење 300L / час за пиво линии на 4
 • Jan Hanousek, Praha - Целосно микробраново пиво Brewmaster: BREWMASTER BM-200, замрзнувач MM-83, комплетно сортирање со сортирање на ферментација со 1x CCT-200SLP, директно ладење, разменувач на топлина B10x80, спојка за полнење на багажникот + 3 дополнителни глави за полнење: Flach, Kombi, Korb, WiFi модул
 • Písecký hradební pivovar as, Písek - CIP-52 станица 3x50L тип I

Словачка

 • CiderHouse Лаб Братислава - целата проектни линии за производство на јаболковина - Проектна документација за производство на јаглен
 • Prvý piešťanský pivovar (Прва Piestany пиварница), Piešťany - KCA-25 автоматско сад за миење садови и филер + ММ-503EWR мелница за мелење 500 kg / час со екстра шири ролки Автоматска плоча за коса KCA-25, мъкало со слајд MM-503EWR
 • Нормитет Малаки - CIP станица 2x 100L, Sanitační станица
 • OIL JPM sroHolíč - BFM4-500S Упатство за полнење шишиња, Plnička lahví
 • GM Craft sro, Прешов - CRW-M1 Упатство за ракување со шишиња, Корунковачка лахви
 • NORMIT FOOD sro, Братислава - BVP-3000 - кондензатор на пареа со пареа со рекуперација на топлина
 • Minipivovar TATRAS, sro, Poprad - CIP-102 Станица за чистење и дезинфекција 2 × 100 литри

Германија

 • Хотел Зугбрике Гренцау, Херх-Гренцхаузен - Отворена ферментациона сад 600 литри - изолирани, со дупликатори, Пренослива пумпа MP-90
 • Wittorfer Brauerei GbR, Неумнстер - Автоматски KEG машина за перење и полнење KCA-25 + ESG-7 Електричен парогенератор 7kg / hr + CIP1-50 CIP станица 3x50L тип I
 • Ian Faulkner c / o Balduin ales, Hamburg - 3pcs од CCT-1000C цилиндрично-конусен резервоар Класичен изолиран 1000 / 1200L, SQ, среден, CWC-C45MLT Компактен чилер за вода 4.2 kW (Tmin -10 ° C) Микканал, комплет за заштита од претекување на резервоарот за CWC-C 1Ph ладилници, TTMMCS1- 3AS Рачен систем за мерење и контрола на температурата за 3 компјутери со ферментери со единечно ладење

Обединето Кралство

 • Пиварница Скинс, Труро - комплетна технологија за ферментација на пиварницата - 5x CCT4000 + 2x BBT4000 + ICWT-2000 + GCU-40 + CIP1-100 + TTMMCS-7AS + FCD-2 FCDB2 + FMS-5
 • Пивовар RedRock, Teignmouth - опрема за полнење на пиво во бочви и бочви за плакнење
 • Vitikit Limited пиварница, Ebford - опрема за полнење на пиво во бочви и бочви за плакнење
 • Микрон био-системи, Bridgwater - опрема за полнење на пиво во бочви и бочви за плакнење
 • Жив шумски пиварница, Лимингтон - опрема за издавање на пиво
 • Laine Pub Company, Брајтон - опрема за издавање на пиво
 • Мало пиво корпорација, Сари - опрема за полнење на пиво во бочви и бочви за плакнење
 • Morepour Ltd., Horley - опрема за издавање на пиво
 • Време и плима пиво, зделка - цилиндрично-конусна ферментација на пиво и созревање 40HL
 • Црна мачка Бар, Честерфилд - опрема за издавање на пиво
 • Ост куќа инженеринг Рибар Шефилд - служат тенкови 11HL + 275 HL, регенерација Квасец опрема 320 литри, FUIC-2x1000CCT ферментација и созревање самостојно ладење единица × 2 1000 / 1200 3.0 литри Бар SQ,, комплетна опрема пиво филтрација FCD3 + MFS5
 • Шетландска пиварница, Шетландските Острови - опрема за полнење на пиво во бочви и бочви за плакнење
 • VIBRANT FOREST BREWERY, Lymington, Хемпшир - опрема за издавање на пиво
 • Maule Brewing Co, Нортхемптон - опрема за издавање на пиво
 • Донд Епл Компани ООД, Шафтсбери - Овошен ремен притиснете 300 kg / час
 • Месинг замокот Пиварница ООД, Малтон - Опрема за полнење на пиво во бочви
 • Шеф пиво компанија, Свонси - Опрема за полнење на пиво во бочви
 • Хемлок пивара, Хемпингтон - Опрема за полнење на пиво во бочви
 • Холети Сидер, Црумлин Каерфили - BFM4-500S Упатство за полнење шише
 • Ерл Сохам Пиварница ООД, Дебенхам, Сафолк - Опрема за полнење со пиво
 • Грин Кинг Саладин, Бери Св Едмундс, Сафолк - Опрема за арома на пиво
 • Животните винари, остров на човекот - Опрема за полнење со пиво
 • Прво исецкање пиво Arm Arm Ltd, Манчестер - опрема за аерација на пиво
 • Аласдеир Стјуарт, Даглас, Остров на Човекот - Ферментација механизам
 • Бери Батлер, Фарингдон, Оксфордшир - MHP-12S рачен хидрауличен овошен преса 12 литри нерѓосувачки челик
 • ХАМБЕЛЕОН АЛЕС, Мелмерби - K5F02 Прирачник за полнење за 5-литри
 • Saison 86 Limited, Лондон - 2pcs од цилиндрично-конусен пивски ферментер CCT-2000 L, 3.0 бар, средна, SQ + 3pcs од CFT-1000 Затворени цилиндрични ферментациски резервоари 1000 литри + 1pc од BBTVI-1000 Светла пивски резервоар 1000 l - вертикален, изолиран, 3.0 Bar Medium, SQ + CIP станица 2x50L + неутрализациски сад + аерација-карбонизација-оксигенизиран камен за тенкови
 • Пиво браќа, Хестингс, Источен Сасекс - спојка за полнење на багажникот, S-спојка
 • Граем Вилсон, Мидбеа школархаус, Оркни - Опрема за карбонизација на пиво во резервоарите за производство на пиво: Карбонизациона свеќа 800 mm

Ирска

 • Peapod Café t / a Elbow Lane пивница и Smokehouse, Корк - 4x резервоари за сервисирање 550 L, опрема за полнење на пиво во бочви и бочви за плакнење, опрема за регенерација на квасец, чистење и дезинфекција на резервоарот за чистење CIP
 • COB Хотели, Балтимор, Корк - цилиндрично-конусни ферментација на пиво и созревање 40 HL
 • IRL - AIB Финансии и лизинг, Даблин - KCM-10 Багер за перење и полнење, KCA-25 Автоматско кегер за перење / rinser / филер 25 чаши / час
 • BYOB Ventures Ltd., Даблин - Опрема за полнење на пиво во шишиња: BFM4-500S Упатство за полнење шише

Норвешка

 • Minibrewery Smaken Ta Лом AS, Лом - реализација на комплетната технологија на малата пиварница 1500 hl годишно со трапезарија Tritank 1000 и ферментатори 10x 1000 литри октомври 2016
 • Crowbar & Bryggeri AS, Florø - цилиндрично-конусна ферментација на пиво и созревање 70 HL
 • Trondhjem Mikrobryggeri AS, Trondhjem - компактна ферментација и созревање на пиво FUIC-CHP2C-2x1200CCT
 • Грозна и поздравете Еко пиварница, Хареид - Отворено пиво ферментација ДДВ 40 HL
 • Atna Øl AS, Atna - CWCH-MCK181 - единица за ладење 20 kW
 • Јон Стајерлоф Фроланд, Флор - Систем за ладење на пиво / CO2 мини вентил / без компресор
 • Хоња Брајг А.С., Котёј - Слав Милс MM1010 3kW + ACOS01SS40 Аерација свеќа
 • MikroMeyer Bryggerhus AS, Spydeber, Østfold - Пренослива пумпа MP-90
 • Rohne Bryggerus AS, Stange - BFM4-500S Упатство за полнење шише
 • GTK Automatikk AS, Флор - BFM4-500S Упатство за полнење шише
 • Einehaug Micro AS, Aalesund - BFM4-500S Упатство за полнење шише
 • Sagene Bryggeri AS, Осло - Преносна центрифугална пумпа 220W / 230V50Hz
 • Noisom AS, Фредрикстад - 2 парчиња на сервирање Притисок резервоар 44 HL 1750 X 3150 изолиран со дупликатори 3,0 бар
 • Его Бријагхус А.С., Торп - Ферментациска единица со два цилиндрични конусни резервоари 2000 литри FUIC 20 HL 3.0 Бар SQ
 • Сандар Хандверксбрюгерери АС, Сандефјорд - Ферментациска единица со два цилиндрични конусни резервоари 2000 литри FUIC 20 HL 3.0 Бар SQ
 • КВЕРНАФОСЕН БРИГГЕРИ АС, Сандеј и Суннфјорд - MM-1000 Слаб мелница 1000 кг / ч, два багери

Шведска

 • Fulltofta Gardsbryggeri AB, Hörby - опрема за карбанизација на пиво во резервоари
 • Kungsbryggeriet handelsbolag, Alta - технологија за производство на пиво, надградба на постоечката пиварница
 • Roslagens Brygghus AB, Akerseberga - 2 парчиња отворени пиво ферментација бочви 1200 литри, опрема за полнење на пиво во бочви и боци за плакнење, опрема за означување на шишиња
 • Oppigards Bryggeri AB, Hedemora - CIP станица за чистење и санација на технологијата за производство на пиво
 • Пиварница Коперсмит, Вастерас - опрема за карбанизација на пиво во резервоари
 • Beer Studio AB, Умеа - цилиндрично-конусна ферментација на пиво и созревање 30 HL
 • Stripabryggeriet AB, Guldsmedshyttan - опрема за ладење на пиварница
 • MB консултации и консултации, Sävar - Опрема за издавање на пиво
 • Sibbarps Husbryggeri AB, Limhamm - 4x Цилиндрично-конусен ферментациски резервоар 1000 литри 3 бар
 • AB Brygghuset Фин, Лунд - 4x Цилиндрично-конусен ферментационен резервоар 25 HL 3.0 Бар (HQ), екстра широк
 • БУРГСВИКБРИГГЕРИ, Бургзвик - опрема за аерација на пиво
 • Фабрика за пиво Leksand AB, Leksand - опрема за аерација на пиво
 • VHAS AB / Dalabryggeri, Rättvik - 3pcs од цилиндрично-конусен ферментациски резервоар 30 HL
 • Pine Ridge пиварница, Falkenberg - Целосно опремена линија за полнење и означување на шишиња
 • Piraya пиварница AB, Strömstad - CIP станица 3x50L тип I
 • Нордиски Киви Пиварници АБ, Екеро - CWCH-M90 Компактен водогревач-грејач 10.7 kW + CLC-03 Компактен течен ладилник 1200 вати
 • Rocksolid пиво, Sundbyberg - Опрема за ладење пиво
 • Kackelstugan AB, BORGHOLM Компактен ладилник и аератор на кантата 500 l / h - опрема за аерација и ладење на пив каша
 • Нордиски киви пиварници AB, Ekerö - Ладилник за пиво: CLC-03 Компактен течен ладилник 1200 вати
 • Упсала Бријагхуш АБ, Упсала - Аерација-карбонизација - оксигенациски камен за резервоари, 400 mm, текстура 1 + Аерација-карбанизација-оксигенациски камен за резервоари, 400 mm, текстура 15 + Уред за земање мостри DN10 TC + Ослободување вентил со манометар и брава за ферментација DN25 TC
 • Nynäshamns angbryggeri, Nynäshamn - Карбонациони камења за производство на пиво
 • Bergslagens Brygghus, Smedjebacken - Нацрт пивска кеса Пивско возило 1000 литри хоризонтално - 16cs сет

Финска

 • Pyynikin Käsityöläispanimo Oy - 2x цилиндрично-конусни ферментација на пиво и созревање 80 HL
 • Niemisbygard Oy, Rääkkylä - 3x резервоари за пиво 5 HL, опрема за карбонизација на пиво во резервоари
 • Биохемија, Универзитет Або Академи, Турку - опрема за полнење на пиво во шишиња
 • Cool Head Brew / Plan Beer Oy, Хелсинки - Преносна пумпа
 • HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU OY, HÄMEENLINNA - Цилиндричен ферментациски резервоар 50 / 60 литри
 • Salo Brewing Group Oy, Suomusjärvi - опрема за аерација на пиво
 • Winresta OY, Тампере - Комплет за пиење на пиво: BFM4-500S Упатство за полнење шише + CRW-M1 Упатство за шишиња за шишиња

Данска

 • Скандерборг Бригус А / С, Скандерборг - опрема за филтрирање на пиво
 • Vraa пиварница A / S, Vraa - KEG машина за перење и полнење KCA-25
 • Нордиска енергија Данска ApS, Brabrand - опрема за карбанизација на пиво во резервоари
 • CARLSBERG BREWERIES A / S, Копенхаген - KCA-25 Автоматски кегер за перење / rinser / полнење 25 кегња / час + PP-22 Преносна центрифугална пумпа 220W / 230V50Hz + FP10 - Плочаст филтер FD 400 × 400 / 10 - 10 плочи - 200 l / hod + CIP 1-50 и дезинфицирачка станица 2x 50L + ESG-7 Електричен генератор на пареа 7kg / hr + ACO-8 Воздушен компресор со микрофилтрација 8m3 / час + ACOS01DR40 Аерација-карбанизација-оксидациски камен, дупчана нерѓосувачка цевка, DN40 млечна спојка
 • Bryggeriet Olsnedkeren, Skævinge - MM-1000 Слаб мелница 1000 кг / ч - со два багери, Статични четири нозе

Исланд

 • Einfalt ehf, Hveragerði - КЕГ мијалник и филер KCM-10

Естонија

 • Реалист Јоогид Оу, Румму Васелемма - опрема за карбанизација на пиво во резервоари
 • Pahad Poisid OÜ, Тарту - опрема за прислушување на пиво од резервоарите

Летонија

 • SIA "AISIS", Рига - технологија за подготовка на слад
 • SIA Mikela alus daritava, Ozolnieki - MFS-1 Станицата за микрофилтрација на пиво 400-600 L / h со CIP
 • SIA Lennewarden, Lielvarde - BFM4-500S Упатство за полнење шише

Литванија

 • UAB VIDGINTA, Vilnius - проект за модернизација на пиварницата, снабдување со технологија за ферментација на пиво - 7x 2000 l цилиндрично-конусни резервоари, систем за ладење
 • Машини фабрика Астра AB, Алитус - опрема за аерација на пиво

Полска

 • JAMROZOWA POLANA HOTEL & BROWAR, RACIĄŻ - опрема за полнење на пиво во бочви и бочви за плакнење
 • БРС Карол Слом - резервоарот за созревање на пиво / резервоар за сервирање со пиво 25 HL
 • BWRz Sp. Z oo - опрема за полнење на пиво во бочви и бочви за плакнење
 • BeerLab sp. Z oo, Piaseczno - опрема за карбанизација на пиво во резервоари
 • Јакуб Сидловски, Вроцлав - технологија за подготовка на слад
 • SolArM sc, Nawojowa - 2x цилиндрично-конусни ферментација на пиво и созревање 15 HL со сертификат за гума
 • PRACOWNIA PIWA SP. Z OO MODLNICZKA - BFM4-500S Упатство за полнење шише
 • Gozdawa sp.z oo, Rybnik - Млечна мелница MM-83 3ph400V 60-80 kg на час

Унгарија

 • Faktum Kft., Дебрецен - опрема за полнење на пиво во бочви и бочви за плакнење

Австрија

 • Lughofer & Haginger Gesbr, Wien - CIP станица за чистење и санација на технологијата за производство на пиво
 • MCI Центарот за управување со Инсбрук - Нано брашно BREWMASTER BM-50, CCT-SLP-200DE-BT Цилиндрично-конусна ферментација-созревање и други додатоци за учење технологии за подготовка
 • Барел финансии и логистика, Мекларен Вале - KEG машина за перење KCM-10

Холандија

 • Van de Streek Bier, Утрехт - цилиндрично-конусна ферментација на пиво и созревање 30 HL
 • Бергинг Brouwerij, Purmerend - BVP-1000 пареа кондензатор на пареа со рекуперација на топлина
 • BV. Brouwerij Kleiburg, Амстердам - ESG-130 Електричен генератор на пареа, MM-1000 Слаб мелница 1000 kg / h, SCR-4000 - SCR-4000 Завртка за транспортирање 4m, CIP станица 3 × 100
 • Stadsbrouwerij De Kooperen Kat, Delft - MM-1000 Слаб мелница 1000 kg / h - со два багери
 • Ороборос Б.В., Лајден - BFM4-500S Упатство за полнење шише
 • Viep brouwers bv, Нијмеген - Опрема за полнење со пиво
 • Bierbrouwerij Wentersch, Winterwijk - Електричен парогенератор ESG-100 + HWT-1500 Резервоар за топла вода 1500 литри + WCASB-2000 Компактен ладилник и аератор од канта 2000 l / h + CIP 1-50 Станица за чистење и дезинфекција 2 × 50 литри + GCU-40 - Гликол Единица за ладење 9.4 kW + ICWT-1200 Резервоар за вода за ладење 1200 литри + CCCT-B8S Централен систем за контрола на температурата за 8 зони + MM-800 Младен мелница 800 kg / h, 1-фазна врска, 1 bagger + MP-90 Мобилна пумпа 750W Нерѓосувачки челик, модифициран мотор за високи температури
 • Brouwerij Sint Crispijn VOF, Waalwijk - KEG машина за миење KCM-10
 • Brouwerij Hoop BV, Заандијк - BFM4-500S Упатство за полнење шише
 • Oproer Brouwerij, Утрехт - Систем за контрола на температурата на микропроцесорот за ферментатори на пиво

Белгија

 • Brasserie Artisanale du Pays, Liege - CIP станица за чистење и санација на технологијата за производство на пиво
 • Sas Distilleries BVBA, Stekene - технологија за подготовка на слад
 • Brouwerij de Poes bvba - Резервоарот за топла вода
 • Брувериј Малхур, Бугенхаут - Резервоари за созревање на пиво 2000 литри изолирани
 • Brasserie Coopérative Liégeoise, Lantin - MM-283EWR Слаб мелница 280 kg / h - екстра шири ролки
 • Brasserie Coopérative Liégeoise, Lantin - MM-283EWR Слаб мелница 280 kg / h - екстра шири ролки
 • Brouwerij Het Nest, Oud-Turnhout - опрема за аерација на пиво
 • Brasserie Grain d'Orge, Plombières - Контрола на температурата на резервоарот и опрема за мерење
 • Primrose Laboratories NV / SA, Torhout - CIP1-50 CIP станица 3x50L тип I

Франција

 • Brasserie la Margoutie, Blis et Born - опрема за полнење на пиво во бочви и бочви за плакнење
 • Brasserie Vénus Barbare, Свети Мартин де Креу - технологија за подготовка на слад
 • BRASSERIE COREFF, Carhaix - опрема за полнење на пиво во бочви
 • BRASSERIE du Giffre, Verchaix - опрема за полнење на пиво во бочви
 • ЛЕС БИЕРС ДУ ДОЈОН, Клемеки - опрема за полнење на пиво во бочви
 • SARL BRASSERIE GALIBIER, Valloire - YSTP12G - габична притисок резервоара 120 литри, ЦИП-1 100 Чистење и санација станица × 2 100 литри
 • Brasserie Cap d'Ona, Argeles-sur-Mer - 3pcs од резервоарот за цилиндрично-конусна ферментација 50 HL изолирани дупликатори 3 Bar HQ - екстра широк, CCCT-B8S Централен систем за контрола на температурата во кабините за 6 зони
 • ГОЛЕМИ БАНГ ПИСНИ САС, КРЕКТОТИ - MM-283EWR Слаб мелница 280 kg / h - екстра шири ролки
 • САС пиварница Нормандија, Ангервил - CFSOT1-4xCCT1000C Комплетен сет за ферментација на пиво со 4x CCT-1000C, контрола на резервоарот, CIP станица 3x100L тип I
 • La Nébuleuse SA, Renens - 6 парчиња од CCT-SLP-200DE Цилиндрично-конусен резервоар, 200 литри, 1.2 бар, поедноставен, со канали за ладење
 • SARL Ле Бек Јаун, Морзин - DBWC-C206 Нацрт пив вода за пиење 200L / час за линијата за пиво на 6
 • EURL Brasserie au Pif, Steenvoorde - Автоматски КЕГ машина за перење и полнење KCA-25 + Слаб мелница 800 kg / h, еден багер
 • GARATELLE SARL, ZA La Combe - Компактен течен ладилник за ладење пиво
 • Обиерес САРЛ, Клермон-Феран - КЕГ мијалник KCM-10 + Електричен парогенератор ESG-7
 • ЛЕС БИЕРЕС ДУ ДОЈОН, КЛУМИ - KEG машинка за миење на машината KCM-10
 • SARL La Berlue, GAILLAC - CIP станица 3x50L тип I
 • EURL MS TRADE CONCEPT, SCHILTIGHEIM - Опрема за полнење на пиво во боцки и шишиња: MP-90 Мобилна пумпа 750W Нерѓосувачки челик, KCM-10 машина за полнење на пиво со пиво, BFM4-500S Упатство за полнење шише, CRW-M1

Италија

 • QEBERE SNC DI CAGIONI LUIGI, Piasco - опрема за полнење на пиво во бочви и бочви за плакнење
 • Hotel Interski di Demetz Alberto e Co, Санта Кристина - Комплетен систем за чувство на шише и кегли
 • Forte Brewing SRL, Рома - BFM4-500S Упатство за полнење шише
 • Azienda agricola Lorenzo Serroni, Polazzo - Опрема за полнење со пиво
 • Бирифицио Мукелер, Порто Сантелпидио, ФЕРМО - Опрема за рачно полнење на бочви од пиво
 • La Fenice Srl, Moie di Maiolati Spontini - Мануелна опрема за полнење на пиво со кег K5F-01 Партија кег 5L филер
 • Az.Agr. Ризи Луигино е Клаудио, Верона - Опрема за полнење со пиво
 • BOGNANCO RESORT SRL, Боганчо - BWB-M600 Упатство за миење садови за шишиња - 4 млазници, CRW-M1 Упатство за шишиња, BFM4-500S Упатство за полнење шише

Португалија

 • СУММЕРОРОР, АУРА КВАРТЕРА - Опрема за пиење за пиво
 • Хозе Закаријас, Карлаксид - Опрема за пиење за пиво
 • Bejekaseira Lda, Sobral Monte Agraço - KEG мијалник KCM-10 + MM-101EWR Слаб мелница 100 kg / h - екстра шири ролки
 • Пивара Гириа Унипесоална Лада, Гимараеш - MM80 -Malt mill, 3ph, верзија 400V, 60-80 kg на час

Швајцарија

 • Bachweg Brewing GmbH, Edlibach - Сервирање резервоарот 1000 литри со опрема за газирана пива
 • Ла Brasserie du Temps, Payerne - машина за ладење на пиво
 • Damien & Cie, Brasserie du Virage, План-les-Ouatess - Опрема за полнење со пиво
 • Barfuss Brauerei GmbH, Вуппенау - Компактен течен ладилник за ладење пиво
 • Д-р Brauwolf GmbH, Curych - Електричен парогенератор ESG-100MWT
 • Brasserie de Couvaloup Sarl, јаболка - PFH-DIN11851-25 Продукт за полнење на производот DN25
 • Obersee Brau Union GmbH, Wetzikon - BFM4-500S Упатство за полнење шише

Шпанија

 • Најдобра услуга SL, Малага - опрема за полнење на пиво во бочви и бочви за плакнење
 • TALLERES LANDALUCE, SA, Requejada - Cantabria - технологија за подготовка на слад
 • Во Extremis SL, Ribarroja del Turia - опрема за полнење на пиво во бочви
 • ESP - TALLERES LANDALUCE, SA, Requejada - Cantabria - опрема за полнење на пиво во бочви и бочви за плакнење
 • YAYSI ШПАНИЈА SL, Памплона - Навара - KEG машина за миење KCM-10
 • БОНВЕВНО ИСКУСТВА, Малага - Опрема за полнење пиво во шишиња
 • CERVECEROS GARAGE, SL, BARCELONA - 2pcs од резервоарот за чување под притисок 80 литри
 • Cervecera Octavo Arte, SL, La Lastrilla, Сеговија - KEG машинка за миење на машината KCM-10
 • Cervexeiros Xura sl, Мос Понтеведра - KCM10 - KEG машина за перење KCM-10 + спојници: A, G, S
 • URVA FLUIDOS INDUSTRIALES SL, SEVILLA - ACOS01SS25 Аерација свеќа - нерѓосувачки челик DN25

Грција

 • ПУБЛИКА НА ТРЕСА, Кардитомагула Кардица - опрема за полнење на пиво во бочви и бочви за плакнење
 • FAKAS E. - TSOUKALAS AOE, Кавала - BFM4-500S Упатство за полнење шише

Хрватска

 • Летине Интек д.о.о., Чаковец - Автоматски КЕГ машина за перење и полнење KCA-25 + Слаб Мил 1000 + завртка за транспортирање 5000 + приклучоци
 • 2D Тим Пивовара д.о.о., Загреб - KEG мијалник KCM-10 + ESG-7 Електричен парогенератор 7kg / hr + BFM4-500S Упатство за полнење шише

Србија

 • РАЗБЕЕБРИГА ДОО, БУКОВАЦ - CIP станица 3x50L тип I + KEG машина за миење KCM-10

Словенија

 • Kmetija Ratajc, Studenec - ACOS01SS40 Аерација свеќа - нерѓосувачки челик DN 40

Босна и Херцеговина

 • Вокал Пирамида, Високо - овошна дробилка 3000 kg / hr + путер сок од овошен сок за производство на јаболковина
 • АБ Петрол д.о.о., Какањ - Машини за обработка на овошје за производство на јаболковина: FBP-300P Преса за овошен ремен 300 kg / час со пумпа, FWDC-1000P Плодови за сушење на фруто-миксер 1000 kg / час со пумпа

Бугарија

 • Може да снабдува PLTD, Благоевград - Опрема за полнење на пиво во бочви

Македонија

 • Кожувчанка Доо, Кавадарци - технологија за подготовка на слад

Романија

 • CAT PLAST SRL, Букурешт - цилиндрично-конусна ферментација на пиво и созревање 4 HL
 • SC BACK AND FORWARD SRL, Silistea Snagovului - BFM4-500S Упатство за полнење шише
 • APIS SRL, BLAJ - ACOS01SS32 аерација свеќа - нерѓосувачки челик DN 32 + KFM01 спојка за полнење

Грузија

 • ТБЦ Лизинг Саладин, Тбилиси - Опрема за полнење на пиво во бочви од пиво: машината за полнење со пиво со боцкање на пиво KCM-10

Израел

 • Бшара Дакар, Маалот - Таршиха - опрема за полнење на пиво во бочви

Јапонија

 • Сакура пивара, Токио - опрема за полнење на пиво во бочви и бочви за плакнење
 • КИУЧИ СИЗУУ ГУШИ КАИША, НАКА-ши, Ибараки-кен - MM-1000 Слаб мелница 1000 kg / h

Филипини

LABTRADERS, INC., Кесон Сити - CRW-M1 Прирачник за шишиња

Малезија

 • Занаетчиски Roastery, Куала Лумпур - опрема за полнење на пиво во бочви и багери за плакнење, CIP станица за чистење и дезинфекција на технологијата за производство на пиво, цилиндрично-конусни пигменти за ферментација на пиво и созревање 3x и созревање

Јужна Кореа

 • Лувак Кореа Ко "ООД, Сеул - Моќна машина за перење бочви и полнење на пиво во бочви или боцки - 52 баговите / час
 • Јонгул Квон, Дробобин - опрема за полнење на пиво во бочви и бочви за плакнење 10 kegů / h, пиво за полнење за шишиња
 • BETWINSPACE, Сеул - KEG-50A европско пиво багер 50 литар A-спојка

Кина, Хонг Конг

 • Moonzen Brewery Co. Ltd., Kwun Tong - технологија за подготовка на слад
 • Шангај Xiantong опрема инсталација копродукции, Ltd, Шангај - опрема за карбанизација на пиво во резервоари
 • CHI - Tianxiang компанијата, INC., Пекинг - SMB-2W пиво курс во Република Чешка - 2 недели

Индија

 • Пацифик трговци, Jalandhar, Пенџаб - опрема за полнење на пиво во бочви
 • Ресторани за пиво и Микропроизводство ПВТ. Ltd, Бангалор - опрема за полнење на пиво во бочви и бочви за плакнење
 • Rian Hospitalites Pvt Ltd. Хадапсар Пуна - K5F-01 Партија бочва 5L полнење, K5F02 Рачна пумпна станица за партиски бочви на 5-литри

Чиле

 • Comercial Monte Lago SPA., Puerto Varas - опрема за издавање на пиво
 • SERVICIOS Y REPUESTOS A LA CARTA LIMITADA, Temuco - технологија за подготовка на слад

САД

 • Bierstadt Lagerhaus, Денвер - опрема за издавање на пиво
 • Пивница Доветил, Чикаго - опрема за издавање на пиво
 • На Dampfwerk дестилерија Ко, Сент Луис Парк, Минесота - опрема за аерација на пиво
 • Мајкл Џонсон, Фајф - FPSP-12 Плочаст филтер 200 × 200 / 12 макс. 60L / ч

Канада

 • Рен пиво и дестилирање АД, Принц Џорџ, Британска Колумбија - 30-ден практичен курс на производство на чешки пиво

Австралија

 • Пивовар Goodieson, Мекларен Вале Јужна Австралија - KEG машина за миење на филета KCM-10 + екстра вентил

Нов Зеланд

 • Моа пиво компанија, Окленд - BVP-1000 пареа кондензатор на водена пареа
 • Има тргување со пиво како Хејдај Пиво копродукции, Велингтон - KEG машинка за миење на машината KCM-10 + Слаб мелница 1000 кг / ч - Статични четирани нозе, подготвени за транспортна завртка, 3-фази

Бразил

 • Cervejaria Caraça, Бело Хоризонте - опрема за прислушување на пиво


акции