• Ballina
  • E-SHOP
  • Blog
  • Referencat
  • Gazete
  • Katalog
  • Česky

ikonë-rregulluar Prodhoni birrë tuaj çeke brenda muajit 6!

Kudo në botë

Prodhimi ynë portofol : Microbreweries - Shtëpitë e mushtit - Teknologjitë e prodhimit të birrës

Gjeni fabrikë birre tuaj

Optimizuesi ynë i birrës ju ndihmon të kërkoni një konfigurim optimal të fabrikës suaj të birrës. Zgjidhni kapacitetin e kërkuar të prodhimit të birrës ose sistemin e kontrollit, atëherë ju merrni birrë sipas zgjedhjes suaj.
Lexo më shumë

Microbreweries për restorantet

Breweries klasike pijetore artizanale me dizajn tipik çeke për të vendosur brenda restorantit. Objektet e provuara, duke bërë të mundur prodhimin e birrës më të njohur botërisht. Makina e birrës do të bëhet pjesë kryesore e pubit tuaj.
Lexo më shumë

Breweries më të vogla

Breweries më të vogla thjeshtuar artizanale në portofolin tonë, të dizajnuara për restorant të vogël dhe të mesëm dhe për homebrewers. Funksionaliteti i plotë dhe çmimi më i ulët janë përparësitë e tyre kryesore, edhe pse operimi i tyre mund të jetë më pak i kënaqshëm.
Lexo më shumë

Paketa modulare mikrobrewery

Ndërtoni vetë fabrikë birre tuaj nga modulet e parafabrikuara brenda pak orësh. Zgjidhja unike lejon zgjerimin gradual të fabrikës së birrës pa një investim të madh, pa projektim, asamble dhe punëtorë të specializuar.
Lexo më shumë

Minibreweries industriale

Minibreweries projektuar veçanërisht për vëllime të mesme të prodhimit të birrës industriale. Funksionaliteti, efikasiteti i prodhimit, siguria e operatorit dhe ekonomia e operimit të gjitha pajisjet janë plotësisht të krahasueshme me breweries të mëdha.
Lexo më shumë

Pajisjet e prodhimit të mushtit

Linjat profesionale për musht prodhimi. Objektet e prodhimit janë të dizajnuara si kuti modulare ose si linja prodhimi të mushtit industrial. Linjat e kombinuara për prodhimin efikas të birrës dhe mushtit në të njëjtën pajisje.
Lexo më shumë

Malt-ekstrakt microbreweries

Microbreweries me ndërtim të thjeshtuar që mundëson prodhimin e birrës nga malt përqendrohen në vend të lëndëve të para tradicionale. Procesi më i lehtë dhe më i shpejtë i prodhimit të mbeturinave, çmimi më i ulët, kursimi i energjisë, ujit dhe punës.
Lexo më shumë

Pajisje për pije prodhimi

Prodhimi dhe shitja e pajisjeve për microbreweries, linjat e prodhimit të mushtit, restorantet dhe shpërndarësit e birrës. Makinat e birrës, anijet e fermentimit, rezervuarët e lagerit, servisimi i serbatorëve të birrës, sistemet e ftohjes, makina për malt, shpëlarja dhe mbushja e shisheve, stacionet CIP etj.
Lexo më shumë

Këshillë: Easy mbushje birrë në shishe

Portofoli i gjerë i pajisjeve për pijet e mbushjes isobarike në shishe në atmosferën mbrojtëse CO2. Mbushje manuale e thjeshtë, rinsers gjysmë-automatike dhe efikase, makina mbushëse, makina etiketimi dhe makina kurorë.
Lexo më shumë

Këshillë: Stacion pastrimi-sanitimi

Njësia e pastrimit në vend (CIP) është pajisja e nevojshme që përdoret për të pastruar dhe sanitur në mënyrë të përkryer të gjitha pajisjet dhe sistemet e tubacioneve të cilat vijnë në kontakt me pije dhe ndërmjetësit e tij në një fabrikë birre, punishte vere ose shtëpi me musht.
Lexo më shumë

Këshillë: humbje të ulëta gjatë fermentimit

Valvula e rregullueshme e shkarkimit të produktit VARIO-CCT është projektuar për tharmin e ndarjes gjobë nga birra pas fermentimit. Kjo lejon që të thith birrë vetëm mbi nivelin aktual të maja dhe për të parandaluar humbjet e tilla të birrës në tanke.
Lexo më shumë

Këshillë: Njësitë kompakte të fermentimit

Njësi kompakte për fermentimin dhe maturimin e birrës me një pije freskuese të integruar për mostrat e prodhimit të pijeve alkoolike sipas recetave ende të paprovuara, ose për zgjerimin e lehtë të kapacitetit prodhues të birrës.
Lexo më shumë

Qirinj me gurë ngopjeje

Ne ofrojmë qirinj të veçantë që janë të pajisura me gurë të ngopjes, duke përfshirë kontrollorët elektronikë dhe kabinete për dozimin e saktë të oksigjenit në mërzi dhe mbushje të pijeve me dioksid karboni direkt në tanke.
Lexo më shumë

Këshillë: Easy mbushje birrë në kegs

Ne prodhojmë makina të vogla kompakte për shpëlarje të kegave dhe për mbushjen e pijeve alkoolike në keg. Gamë të gjerë makinash nga shpimet e thjeshta të dorës manuale dhe mbushësit deri te linjat automatike me kapacitet të lartë.
Lexo më shumë

Këshillë: Tanke të prodhimit të pijeve

Ne prodhojmë enë presioni dhe jo-presion që janë të pajisura plotësisht për prodhimin profesional të birrës dhe pijeve të tjera. Spërkatësit e birrës dhe maturimet, fermentuesit cilidrikë dhe konikë, duke shërbyer tanke etj.
Lexo më shumë

Këshillë: Tanke për rigjenerimin e majave

Ne prodhojmë një pajisje për rigjenerimin e majave dhe ruajtjen e tyre të sigurisë. Designed për përdorim të lehtë në çdo fabrikë birre ose në linjat e prodhimit të mushtit. Kontrolli i temperaturës, sistemi për lehtësimin e lehtë të majave në fermentorë.
Lexo më shumë

tonë Shërbimet Për prodhuesit e birrës dhe mushtit

Ndihmë për të filluar një fabrikë birre

Ne ofrojmë shërbime asistence për fillimin dhe po ashtu edhe operimin e mikrobreweries. Të gjitha shërbimet ofrohen nga birrari i kualifikuar çek.

Lexo më shumë

Mbikëqyrja për instalimin

Grumbullimi i breweries në klient nga punëtorët e huaj nën mbikëqyrjen e drejtorit tonë të ekzekutivit të punës - një zgjidhje të përshtatshme për urdhërat e largët.
Lexo më shumë

Përmirësimi i brewhouses

Përmirësim i brewhouses të cilat janë të dizajnuara vetëm për një metodë infuzion të prodhimit wort. Ne zgjerojmë mundësitë për metodën e infuzionit dhe zierje të pjekjes.
Lexo më shumë

Furnizimi i lëndëve të para

Ne sigurojmë furnizim të rregullt të lëndëve të para për prodhimin e llojeve çeke dhe të huaja të birrës për operatorët e birrës në mbarë botën - malt, hops, maja dhe koncentrat e birrës.
Lexo më shumë

Prodhimi dhe montimi

Prodhimi i birrësve tipike dhe doganore, montimi dhe instalimi i birrarive kudo në botë. Prodhimi çek, cilësia evropiane, pronat e garantuara të materialeve, garancitë e gjata.
Lexo më shumë

Rikonstruksione dhe rinovime

Rikonstruksionet e breweries historike, rinovimet e teknologjive të vjetra pirja, modernizimi i pajisjeve të birrës. Ne e nderojmë traditën, por arrijmë një prodhim efikas të birrës.
Lexo më shumë

Inxhinieri dhe projektim

Projektimi dhe inxhinieri i birrës, puna e mbikëqyrjes, analiza e planeve të biznesit për fabrikat e ardhshme, analiza financiare, përgatitja e dokumentacionit operativ dhe të ndërtimit.
Lexo më shumë

Stërvitje Brewmasters

Mësimdhënien e shkathtësive të birrës. Mentorimi dhe stërvitja e birrës dhe shërbimit kur fillon breweries e re. Marrja me qira e brewers çeke për breweries huaj.

Lexo më shumë

krijoj lajm

Fermentuesit modularë universale CCTM: Pesë rezervuarë në një

A nuk je i sigurt se cilat fermentorë do të duhen në fabrikën tuaj? Bleni tanke modulare cilindrike-konike dhe montoni ato sa keni nevojë. Ju mund të ndryshoni konfigurimin e tyre në çdo kohë.
Lexo më shumë

Zgjeroni ose ndërtoni vetë shtëpinë tuaj të birrës ose të mushtit

A keni nevojë për të rritur një kapacitet prodhues të fabrikës suaj të birrës ose të mushtit? Ne ofrojmë komplete të kompletuara të para-konfiguruara që përfshijnë të gjithë atë që ju nevojitet për të ndërtuar bllokun e plotë të fermentimit-maturimit.
Lexo më shumë

Hops në një rol udhëheqës - nxjerrjen e HOPS në birrë të ftohtë

Ne kemi pasuruar gamën tonë të produkteve të pajisjeve Hop extractor për dry hopping birrë. Përdorni procesin e prodhimit të birrës, i cili është tipik për birraritë e vogla në MB, SHBA dhe Skandinavi.
Lexo më shumë

Prodhimi i enëve nën presion me certifikata ndërkombëtare

Prodhojmë enë nën presion për birrarët dhe shtëpitë e mushtit në përputhje me udhëzimet dhe standardet ndërkombëtare dhe me certifikatat PED 97 / 23 / EC, GUM ose GOST-R.
Lexo më shumë

Dhjetë zgjidhjet tona të mira çeke për breweries vogla

A veproni me mikrobere tuaj? Mos kini frikë nga novacionet! Ne prezantojmë dhjetë zgjidhjet tona të mira çeke që mund të sjellin përfitime dhe mundësi të reja për fabrikën tuaj të birrës.
Lexo më shumë

Kujdes nga Daniel Jeremias birrë imponues

Ne fuqimisht paralajmërojmë kundër bashkëpunimit komercial me Daniel Jeremias sllovake çeke! Ai grumbullon para nga partnerët dhe klientët e tij. Ne do të jemi të lumtur kur mund të na ndihmoni ta gjejmë.
Lexo më shumë

Pse birra çeke mund të prodhohet vetëm në breweries origjinale çeke?

Birra çeke është markë e njohur botërore. Pse është kaq unike, dhe pse nuk është prodhuar diku tjetër? Përgjigje: materialet e papërpunuara çeke, procesi i prodhimit specifik dhe teknologjia origjinale e breweries çeke.
Lexo më shumë

Si të jeni të përgatitur për funksionimin e mikrobregut

Që nga vendimi për të blerë mikrobunë tuaj deri në serinë e parë të birrës nuk do të kalojë më shumë se gjysmë viti. Para se të nevojshme për të siguruar për prodhimin e birrës tuaj disa hapa legjislative.
Lexo më shumë

Ne do t'ju mësojmë se si të krijoni birrë

A keni merak se nuk mund të bartni birrë me cilësi të lartë? Mos u shqeteso! Brewmaster ynë i kualifikuar do t'ju mësojë. Duke filluar mikrobreweries tonë ju mund të përdorni shërbimet tona të trajnimit për pirja.

Lexo më shumë

Pse të bëhet një pronar i birrës

Si është e mundur që disa restorante dhe objekte akomodimi përherë mbushin kapacitetin e saj çdo fundjavë dhe të kenë një zonë ngrënieje dhe tavolina jashtë restorantit plot me mysafirë? Ata janë të ndryshëm!
Lexo më shumë

12 hapa për një birrari të begatë

Si të rregulloni që të keni një birrari fitimprurës? Bëni atë mënyrën se si bëjnë operatorë të tjerë të suksesshëm të birrës. Vetëm ndiqni këto parime 12: fabrikë birre cilësore, ujë të mirë, birrë entuziaste, restorant i mirë, staf i mirë ...
Lexo më shumë

Përbërja kimike e propozuar e ujit për pirja

Jo çdo ujë i klasifikuar si i pijshëm është i përshtatshëm për pirja e çdo lloj birre. Llojet e ndryshme të birrës kërkojnë përbërje kimike të ndryshme të ujit. Cili ujë është i përshtatshëm për birrën tuaj?
Lexo më shumë

aksione