• E-SHOP
 • Blog
 • Referencat
 • Gazete
 • Katalog

kontaktet

A po mendoni për birrrën tuaj? Kërkoni një citim pa detyrim Për mikrobukën origjinale çeke tani.

Ekipi ynë i biznesit është i gatshëm të ofrojë një ofertë të veçantë për ju, ta optimizoni atë sipas kërkesave tuaja, si dhe më pas të ndihmojë me realizimin e projekteve tuaja.

Czech brewery system s.r.o.

Prodhimi qendror dhe adresa e zyrës:

Çeke seli e sistemit të birrës

Kolofíkovo nábřeží 30

74705 Opava

Republika Çeke

TVSH CZ05783011

Orari i punës: e hënë - e premte, 7: 00 në 16: 30 (zona kohore e Pragës)


Ekipi ynë


E-mail (i përgjithshëm): info (at) czechbrewerysystem.com

(Mund të na shkruash në çdo gjuhë, do të të kuptojmë dhe pastaj do të përgjigjemi në gjuhën tënde)


I. Departamenti i shitjes:

Breweries, microbreweries, breweries artizanale, linjat e prodhimit të mushtit, pajisjet për prodhimin e birrës, verës dhe mushtit, shërbimet

Telefoni: + 420 732 217 950 / E-mail: sales (at) czechbrewerysystem.com

Tregtarët (shitjet):

 • Alena Machů (Ajo flet dhe shkruan: CZ, EN, RU, DE, SK, PL) ... shitës ndihmës

Telefoni: + 420 735 176 071 / E-mail: machu (at) czechbrewerysystem.com

 • Pavel Štencel (Ai flet dhe shkruan: CZ, RU, SK, PL) Asistente shitjesh

Telefoni: + 420 732 217 950 / E-mail: stencel (at) czechbrewerysystem.com

Ne mund të flasim me ju në telefon:
(Anglisht, deutsch, по-русски, po polski, česky, slovensky)
... ose ne gjithashtu mund të komunikojmë duke përdorur e-mail:
Ju mund të na shkruani në çdo gjuhë, ne do t'ju kuptojmë dhe pastaj do të përgjigjemi në gjuhën tuaj

II. Departamenti i prodhimit:

 • Michal Moninec (Ai flet dhe shkruan: CZ, SK, RU) ... menaxheri i prodhimit

Telefoni: + 420 739 310 439 / E-mail: moninec (at) czechbrewerysystem.com


III. Departamenti i Marketingut:

 • Aleš Jakimov (Ai flet dhe shkruan: CZ, EN, RU, PL, SK)

Telefoni: + 420 737 241 269 / E-mail: jakimov (at) czechbrewerysystem.com


IV. Menaxhimi dhe zhvillimi:

 • Aleš Jakimov, drejtor, projektues dhe zhvillues, bashkëpronar

Telefoni: + 420 737 241 269
E-mail: jakimov (at) czechbrewerysystem.com

 • Pavel Hapl, projektuesi dhe zhvilluesi kryesor, bashkëpronar
 • Jan Vácha, konsulent prodhimi, bashkëpronar


Më shumë rreth nesh

Referencat dhe klientët tanë


Kontakti

Emri juaj (i nevojshëm)

Email juaj (required)

Telefoni juaj (i nevojshëm)

subjekt

Mesazhi juaj

Futni kodin nga imazhi
captcha

aksione