• E-SHOP
  • Blog
  • Referencat
  • Gazete
  • Katalog

Komponentet dhe pajisjet për prodhimin e birrës dhe mushtit


Kemi një faqe të re në lidhje me këtë produkt. Shko te faqja e re:

Produkte dhe komponente për prodhimin e birrës profesionale dhe pijeve alkoolike të frutave


Pajisjet e prodhimit të birrës dhe mushtit - komponentët për birrarinë dhe cideri

Të gjitha komponentët e mëposhtëm për birrarinë dhe minibreweries ofrohen si furnizim kompleks, ose veç e veç me punën e asamblesë për konsumatorin.

Komponentet

Përpunimi i lëndëve të para dhe procesi i birrës

BBH- Brewhouses - makinat e birrës

Makina e birrës është pajisja kryesore në një birrari. Makina është projektuar për prodhimin e hardhisë së nxehtë të lëndëve të para të burimit (malt, hops, ujë, përqendrime opsionale të wort). Ne ofrojmë disa modele - nga makina shumë të thjeshta në brewhouses shumë të fuqishme gjashtë-tank për vëllime të mëdha të prodhimit të birrës.

MCS- Sistemi i matjes dhe kontrollit

Sistemi i kontrollit për kontrollin manual ose automatik të birrës së birrës dhe procesit të fermentimit të birrës. Ne ofrojmë microbreweries manualisht të kontrolluara dhe gjithashtu breweries me sistemin e kontrollit automatik.

MMG - Malt mullinj - grinders

Mull mullinj - malt grinders për breweries vogla. Ato janë të dizajnuara për sigurimin e bluarjes së maltit pa dëmtuar lëvozhgën e saj të misrit - është një kërkesë e rëndësishme për rrënjët e birrës pa gjurmë në birrë dhe për blerjen e ekstraktit maksimal nga gruri.

Aksesorë për bluarjen e rehatshme të maltit

Pajisje shtesë për punë të rehatshme gjatë operacioneve të bluarjes dhe shpërthimit. Shiritat, hapat etj.

STG- Gjeneratorë me avull të nxehtë

Pajisjet për prodhimin e avullit të nxehtë. Avulli i nxehtë përdoret për ngrohjen e birrës, përgatitjen e ujit të nxehtë, sanitimin e teknologjisë së shpërthyer. Elektric dhe gjeneratorë të avullit me gaz.

HWT- rezervuarë të ujit të ngrohtë

Rezervuari i ujit të nxehtë (bojler) është enë prej çeliku inoks i cili është projektuar për ngrohjen, grumbullimin dhe ruajtjen e ujit të nxehtë. Është e pajisur me shkëmbyesin e nxehtësisë me avull dhe me rregullatorin e temperaturës. Uji i nxehtë blihet nga rezervuari i ujit të ftohtë gjatë ftohjes së wortit pas procesit të pjekjes së nxehtë dhe gjithashtu gjatë erës së birrës nëse kondensuesi i avullit të mbeturinave përdoret me tharësin.

ITWT- Rezervuarë të ujit të trajtuar me akull

ITWT është anija e çelikut që është e dizajnuar për ftohje, akumulimin dhe ruajtjen e ujit me akull me pije (të trajtuar) me temperaturë 1-2 ° C. Uji i akullt përdoret për ftohjen e mbeturinës pas procesit të nxehtë të birrës. Pastaj është uji i nxehtë i magazinuar në rezervuarin e ujit të nxehtë.

WCA - ftohja e ajrit dhe ajrimi

Nuk është e nevojshme për të ftohur dhe për të aerate wort menjëherë pas procesit të nxehtë brewing. Pastaj wort është përgatitur për procesin e fermentimit brenda tankeve fermentimi duke përdorur maja brewing. Ne përdorim këmbyesit e ngrohjes me pllaka me qirinjë të tubacioneve për këtë fazë të prodhimit të birrës. Uji i akullt dhe opsionalisht glikoli përdoren për ftohjen e mbeturinave si lëndë e ftohjes. Ngrohja e mbeturinave ftohëse grumbullohet në ujë të nxehtë dhe magazinohet në rezervuarin e ujit të nxehtë.

Proces i ftohtë i birrës - fermentimi dhe maturimi i birrës

BPS - Tanket e prodhimit të birrës

Gama e plotë e tankeve prej çeliku inoks (jo-presion dhe enë nën presion) për prodhimin e pijeve alkoolike - birrë, verë, musht. Depozitat e birrës dhe verës janë prodhuar në ngjyra standarde ose sipas kërkesave individuale të klientëve tanë.

CFS- Komplete të fermentimit të plotë

CFS është një grup i plotë i pajisjeve të cilat janë të nevojshme për fermentimin e birrës (ose mushtit, verës) dhe procesin e maturimit. Secili grup i fermentimit përfshin një ose më shumë fermentues cilindrik-konik, ftohës kompakt të glikolit, pompë glikoli dhe matje të plotë të temperaturës dhe sistem kontrolli. Fermentatorët CCF janë të pajisur me duplikatorë ftohës dhe vendosje të plotë për prodhimin profesional të birrës ose të mushtit.

FUIC - njësitë kompakte të fermentimit dhe maturimit

FUIC është njësia kompakte e fermentimit dhe maturimit e cila është e pajisur plotësisht për fermentimin dhe procesin e maturimit të birrës (ose mushtit, verës), duke përfshirë sistemin e ftohjes së pavarur të glikolit dhe matjen e temperaturës dhe sistemin e kontrollit. FUIC është gjithashtu në dispozicion për përgatitjen dhe testimin e mostrave të llojeve të reja të birrës në birrari. Një zgjerim i fabrikës së birrës për më shumë fermentues merr vetëm disa minuta dhe të gjithë pajisjet e fermentimit dhe maturimit janë menjëherë në dispozicion.

CCT - Fermentues cilindrik-konik

Cisternat cilindrike-konike janë fermentuesit më së shumti të përdorur për procesin e prodhimit të ftohtë - fermentimi dhe maturimi i birrës, mushtit ose verës. Rezervat e CCF janë enë nën presion me trup cilindrik dhe fund konik për proceset njëfazore të fermentimit dhe maturimit. Ato janë të pajisura me duplikatore ftohës dhe vendosje të plotë për birrën profesionale ose prodhimin e mushtit. Ne ofrojmë tanke të izoluar jo të izoluar për mikrobreweries më të vogla dhe tanke të izoluara klasike profesionale për breweries më të mëdha profesionale.

OFV- Vatra fermentimi të hapur

Një teknologji çeke tradicionale e birrës është e bazuar në metodën e provuar historikisht të fermentimit të fermentimit të ngadalshëm në tanke fermentimi të hapur dhe maturimi i birrës në tanke të mbyllura lager me presion të moderuar. Birra lager e Pilsen prodhohet në Republikën Çeke duke përdorur këtë metodë për të paktën 150 vite.

MAT- Rezervuarët e maturimit

Pjekuria (lagering) është faza tjetër e procesit të prodhimit të birrës (ose mushtit). Birra është pjekur dhe natyrisht e karbonizuar e veprimtarive të mbetura të majave në tanke nën presion. Pompat e maturimit janë të pajisura me valvula të rregullueshme të presionit për vendosjen e presionit në rezervuar.

BBT- Servings tanks

Karburantet që shërbejnë janë enë nën presion çeliku inox të dizajnuara për ruajtjen e birrës ose mushtit finalizuar. Ato mund të pajisen me gurë karboni, tregues të nivelit dhe pajisje të tjera opsionale. Tanket shërbyese mund të përdoren gjithashtu për filtrimin e pijeve si tanke të ndritshme të birrës për përgjimin direkt të pijeve në një restorant fqinj.

YST- Rigjenerimi dhe ruajtja e maja

YST janë kontejnerë të posaçëm të presionit të cilat janë të dizajnuara për rigjenerimin, magazinimin, grumbullimin dhe dozimin e majave të birrës. Ne ofrojmë kanaçe të thjeshta laboratorike të magazinimit të xhamit të xhamit dhe gjithashtu propagatore të tharmit të ftohur glicol të izoluar me dy xhaketa për brewers profesionale.

Pajisja mbështetëse për prodhimin e birrës dhe mushtit

CSE- Sistemi i ftohjes dhe pajisjet

Një sistem i ftohjes bujarisht të projektuar dhe i projektuar mirë për një mikrobere është një nga parakushtet për të bërë birrë ose musht cilësie. Sistemi i ftohjes duhet të projektohet në mënyrë që të prodhojë një ftohje të mjaftueshme për median ftohëse. Ftohja duhet të mbajë të gjitha enët e birrës ose mushtit në temperaturat e kërkuara.

Pastrimi CIP dhe sanitizimi i pajisjeve të prodhimit të pijeve

Sistemi i pastrimit dhe sanitacionit (CIP) është i dizajnuar për pastrimin e pajisjeve të prodhimit të pijeve - tuba, brewhouse, fermentorë, tanke etj. Ne prodhojmë stacione kompakte statike dhe mobile CIP.

CAE - Stacioni ajror i filtruar me presion

Kompresori ajror përdoret për prodhimin e ajrit të pastër të kompresuar në fabrikë birre (ose cideria). Ajri i kompresuar përdoret për një numër të operacioneve dhe pajisjeve që janë të nevojshme për prodhimin e birrës - gërshetimi i barit, birra e nxjerrë në mes të kontejnerëve, mbushja e birrës në keg etj.

Stacioni i NIG-Azotit

Azotit përdoret për të shtyrë birrën (ose mushtin) midis kontejnerëve në fabrikë birre. Ai ose përdoret i pastër (nëse në të njëjtën kohë nxjerrim të gjithë përmbajtjen nga enë) ose si një përzierje me CO2 të quajtur Biogon (kur nxjerrim birrë nga ena gradualisht për një periudhë më të gjatë - birra ruhet në rezervuarët e birrës) .

COE - Pajisje karbonizimi-oksigjenimi

Karbonizimi me pije të përfunduar me dioksid karboni përdoret kudo që kërkohet për një pije të gazuar, dmth. Që përmbajnë gaz - birrë CO2 të tretur, musht, verërat e gazuara, pije të buta, ujë mineral.

MPM-Mobile pompë

Pompë mobile përdoret në panaire, në kantinat e verës. Është destinuar për transferimin e zgjidhjeve ndërmjet kontejnerëve të pijeve dhe për sanitimin e lehtë të anijeve dhe rrugëve të tubacioneve.

Pajisje për përgatitjen e birrës ose mushtit për shitje

FIL- Filtrimi i birrës dhe mushtit

Filtrat e pijeve kanë për qëllim të rrisin rezistencën dhe zgjatjen e jetës së birrës sidomos filtrimin e saj të mëvonshëm pa pasterizim. Birra e filtruar është zhveshur nga shumica e organizmave të gjallë, megjithëse i mungon maja e gjallë e dobishme e trupit, por ende e mban shijen dhe shumëllojshmërinë e substancave ushqyese. Filtrimi është parimisht një heqje mekanike e të gjitha maja të gjalla nga pija. Birra një herë ose disa herë rrjedh përmes një ose shumë shtresave të filtrimit me porozitet të ndryshëm. Ky proces shkakton sasinë graduale të zvogëlimit të maja në pije.

PAS- Pasteurizimi i pijeve

Pastërtimi i birrës është rritja e temperaturës së shkurtër në pije në një temperaturë që shkakton shkatërrimin e shtimit të patogjeneve, por edhe organizmave të dobishëm të trupit të njeriut. Kur pijet pasterizuese sterilizohen. Është kryer në pajisjet e quajtur pasterizues (nganjëherë përdorim termin "pasteurizues").

DHE- Pajisjet e hoppingut të thatë

Hopping thatë është pjesë e procesit të prodhimit të birrës e cila është përdorur shpesh në Mbretërinë e Bashkuar, skandinave, Breweries North-amerikane ose Australian. Hops shtohet në birrën e ftohtë të përfunduar në rezervuarin e birrës para mbushjes ose direkt gjatë procesit të përgjimit të birrës. Ne ofrojmë instalimin Hop extractor, i cili zakonisht përdoret për të hopping birrë të ftohtë finalizuar në shumë breweries.

KWF- Mbushja në keg dhe petainers

Larja, sanitizimi dhe mbushja e kegave është operacionet e nevojshme në birraritë që shpërndajnë birrë në restorante të tjera. Operatorët e fabrikës së vogël me restorant që prekin birrën drejtpërdrejt nga kegat, jo direkt nga tanket, gjithashtu kanë nevojë për këto pajisje. Ne ofrojmë valvola të thjeshta për mbushje, makina për larjen e makinerive dhe mbushjen e kegave dhe gjithashtu linja të lavatut dhe mbushjes së plotë të kegëve.

BFE- Mbushja në shishe

Ne ofrojmë një gamë të gjerë të pajisjeve për shisheve isobarike të produkteve në atmosferën mbrojtëse CO2. Mbushje të thjeshtë me shishe manuale, mbushëse dhe shishe gjysmë automatike të shisheve, makina automatike për mbushjen e shisheve, makina për etiketimin e shisheve dhe makineritë për mbylljen e shisheve.

Pajisjet e prodhimit të mushtit

FWC - Lavatrice frigorifer dhe crushers fruta

Larja e frutave përdoren në vëllime të mëdha të prodhimit të mushtit nga i cili prodhohet musht nga procesi i fermentimit. Gjatë prodhimit të mushtit, dërrmues të frutave përdoren për copëtimin e mollëve, dardha ose fruta të tjera në copa të vogla, nga të cilat më pas shtypi shtrydh lëngun e frutave. Ky është ndërmjetësi fillestar për prodhimin e mushtit.

CFP-Mish frutash shtyn

Shtëpitë tona të mushtit (linjat e prodhimit të mushtit) CiderLine janë pajisur me një pajisje për shtypjen e lëngjeve të frutave nga frutat e grimcuara. Lëng frutash është një ndërmjetësues fillestar për prodhimin e pijeve të mushtit që prodhohet nga fermentimi dhe maturimi pasues në njësitë e fermentimit.

Pajisjet për shpërndarjen e pijeve

BDT- Projektimi i kullave të birrës

Kullat e brendshme me valvola për përgjimin e birrës për pijetore luksoze, restorante, hotele dhe mikrobere.

DTP- Valvulat e përgjimit të birrës

Çezmat përdoren për të kapur birrë dhe pije të tjera në gota. Ventilat janë montuar fort në kullat e birrës. Përzgjedhja e përshtatshme e rubineve të birrës i motivon qartë konsumatorët për të blerë pije në trokitje.

DBWC- Kompakte ftohësit dhe dispenzuesve të birrës

Pajisjet e integruara të integruara integrojnë teknologjinë e ftohjes, përgjimit dhe shpërndarjes së birrës së shkëlqyer të ftohtë së bashku. Ato përdoren kryesisht në restorante të vogla, kopshte dhe restorante të improvizuara. Oferta jonë përfshin rreth 30 llojet e pajisjeve projektuese nga shumë e thjeshtë në luksoze.
PAJISJET TEKNIKE PËR BREWERIES & HOUSES CIDER

aksione