• E-SHOP
  • Blog
  • Referencat
  • Gazete
  • Katalog

Tanke birre


Kemi një faqe të re në lidhje me këtë produkt. Shko te faqja e re:

Tanke të prodhimit të birrës


Enë për prodhimin e birrës ose mushtit

certifikatat-651x300Ne prodhojmë të gjitha llojet e tankeve standarde dhe të veçanta të birrës. Tanke birre janë jo-presion dhe enë nën presion të çelikut inox të ushqimit (AISI 304 ose AISI 316), të destinuara për prodhimin e birrës, ruajtjen e birrës dhe trajtimin e tjerë të birrës. Ne pajisim tanket e birrës me pajisje standarde ose pajisje speciale sipas kërkesave të klientit. Për shembull, për prodhimin e mushtit ose prodhimin e llojeve më pak të zakonshëm të birrës, sipas procesit të prodhimit, i cili nuk mund të realizohet me pajisje standarde konvencionale të serbatorëve të birrës.

Diagrami ynë i qartë tregon llojet e tankeve të birrës që janë në programin tonë të prodhimit dhe përshkrimin e tyre teknik. Specifikimet dhe çmimet e tanke standarde të birrës së prodhuar janë përshkruar këtu. Aftësia për të përshtatur pajisjet, dimensionet, çmimet dhe parametrat e tjerë të serbatorëve të birrës sipas kërkesave individuale të konsumatorëve të veçantë janë të zakonshme.

Megjithëse tanket tona të birrës kryesisht optimizohen për prodhimin e birrës, ne gjithashtu i prodhojmë ato në modifikime për prodhimin efikas të pijeve të tjera - sidomos verë, pije të gazuara verë dhe musht.

Tanke birre

Tanket e birrës - përmbledhja e anijeve të prodhuara dhe asambletë për birrë dhe manipulimi tjetër i birrës

Llojet e birrës

Tanke birre - lundroni në faqet e produktit

.. Faqet me një përshkrim të hollësishëm dhe listat e çmimeve listat e përzgjedhura të serbatorëve të birrës do të shfaqen duke klikuar në lidhjet

Kategoria / Produkti Përshkrim Projektimi Izolimin e xhaketës Sistemit të ftohjes Presioni maksimal Lidhjet

Tanke për procesin e fermentimit të birrës kryesore

Tanke për procesin e fermentimit të birrës së dytë - maturimi i birrës

Tanke për të dy proceset e fermentimit të birrës - tanke të birrës combi

Tanke për përgatitjen e birrës së përfunduar për plotësimin e paketimit të shitjes

Tanke për magazinimin dhe draftin e birrës

Projektet e tankeve të birrës

Tanke për ruajtjen e birrës së përfunduar në restorante dhe për lehtësimin e përgjimit të birrës duke përdorur një kompresor ajri konvencional. Për të shmangur kontaktimin e birrës me ajrin, tanket janë të pajisura me çanta plastike të lëvizshme, kështu që nuk është e nevojshme të përdorni ndonjë gaz inert. Tanke janë të dizajnuara ose pa izolim, me xhaketë të vetme ose me xhaketa të dyfishta, të izoluara. Ajri i akullt (tanket me një aks) ose uji / glikoli (tanke të izoluara me xham të dyfishtë me duplikatorë) 1.5 - 3.0 bar

Komplete dhe pajisje të veçanta me tanke për prodhimin e birrës

CFS - Komplete të kompletuara për birrë fermentimi dhe maturimi

CFS është një grup i plotë i pajisjeve të cilat janë të nevojshme për fermentimin e birrës (ose mushtit, verës) dhe procesin e maturimit. Secili grup i fermentimit përfshin një ose më shumë fermentues cilindrik-konik, ftohës kompakt të glikolit, pompë glikoli dhe matje të plotë të temperaturës dhe sistem kontrolli. Fermentatorët CCF janë të pajisur me duplikatorë ftohës dhe vendosje të plotë për prodhimin profesional të birrës ose të mushtit. CCF tanket SLP / SHP pa izolim (opsionalisht me shkumë izolues ngjitës), tanke CCF CLASSIC janë të izoluar me PUR. ujë / glycol Versioni SLP / SHP 0-1.5bar / Versioni CLASSIC 0-3bar.
aksione