• E-SHOP
 • Blog
 • Referencat
 • Gazete
 • Katalog

Modular Breweries MODULO


Kemi një faqe të re në lidhje me këtë produkt. Shko te faqja e re:

Breweries MODULO


Mikrobreweries modulare BREWORX MODULO

(Të reja: microbreweries modularë të thjeshtë për restorantet)
Seria e posaçme e microbreweries, që synon konsumatorët për të cilët kërkesa themelore është zbatimi më i thjeshtë i mikrobindjes.

BWX-FUIC-CHP1C-4x150CCT-1000x450

Modulare microbrewery Modulo - mikroskopiMicrobreweries BREWORX MODULO prodhuar nga Czech Mini Breweries consorcium, janë prodhuar me metoda moderne nga çeliku i ushqimit cilësor ekskluzivisht me origjinë evropiane. Ato mundësojnë prodhimin e birrës tipike Çeke, por edhe çdo lloj tjetër të birrës botërore duke përdorur metodën e zierjes ose infuzionit.

Dizajni i tyre gjithashtu lejon prodhimin e birrave fundore dhe të larta fermentuara nga një mënyrë moderne e fermentimit dhe maturimit në kontejnerë të veçantë të mbyllur - tanke cilindrike-konike.

Ju mund të prodhoni birrë të lehta, gjysmë të errëta, birrë të zbehtë, birrë të zbehtë, birrë të bardhë dhe shumë birra të tjera nga recetat çeke dhe të huaja.

Krijo mikrobrewery tuaj: microbreweries thjeshtë modulare për çdo restorant ...

Microbreweries Breworx Modulo excel në zgjidhjen e tyre revolucionare modulare që në krahasim me microbreweries nga prodhuesit e tjerë kanë shumë përparësi për fillimin dhe prodhuesit e ardhshëm të birrës artizanale.

 • Ndërtimi i thjeshtë modular - instalimi dhe zgjerimi i fabrikës së birrës është shumë i këndshëm dhe shumë i shpejtë
 • Kërkesat modeste teknike për vendndodhjen e fabrikës së birrës - vetëm pjesa e lirë e restorant-kuzhinë të mesme është e mjaftueshme për vendosjen e sistemit të plotë të birrës
  Ju mund të filloni vetëm me konfigurim minimal dhe të plotësoni dhe të zgjeroni birrarinë gradualisht në të ardhmen.
 • Komponente të thjeshta të trajtimit - të gjitha modulet kryesore mund të pajisen me rrota ose këmbë të rregullueshme
 • Lidhje e shpejtë e të gjithë komponentëve - ju do të merrni sistem të veçantë universal të tubave dhe hoses me lidhëse të shpejta. Koncensionet të gjitha pjesët dhe modulet e njëri-tjetrit janë të lehta dhe të shpejta.
 • Instalim i lehtë dhe i shpejtë dhe komisionimi - Klienti mund të mbledhë fabrikë të plotë të birrës vetë duke përdorur udhëzimet në manual dhe fotot e të gjitha lidhjeve.
  Instalimi mund të bëhet pa punë të shtrenjtë dhe me kohë të projektit dhe punë ndërtimore të siguruara nga ekipi i specialistëve. Ky avancim shumë kursen shpenzimet e instalimit.
 • Fabrika e bimëve nuk është e lidhur fort me strukturën e ndërtimit - është vetëm një sërë pajisjeve që mund të zhvendosen në hapësirë ​​sipas kërkesave aktuale të konsumatorëve.
  Ju mund të përdorni ndonjë financim të lehtë përmes një huaje ose qiraje sepse fabrika e birrës është ende një sistem që funksionon dhe ekziston i ndarë nga ndërtesa. Instalimi i fabrikës së birrës nuk kërkon ndërhyrje të pakthyeshme në ndërtesë.
 • Pirja e birrës është e mundur të fillojë vetëm pak orë pas dorëzimit të teknologjisë së birrës

A keni menduar për funksionimin e mikrobukës së vet për një kohë të gjatë, por jeni të dekurajuar nga pengesa të pakapërcyeshme ose nga frika e dështimit të biznesit?

 • A nuk keni para për një mikrobëri?
 • A nuk e dini nëse një mikrobere do të paguajë?
 • A nuk keni lokalet e përshtatshme për një mikrobere?
 • A nuk doni të merreni me punën e kërkuar ndërtimore?
 • A nuk e lejon pronari i ndërtesës rindërtimin?
 • A nuk dëshiron banka të caktojë një hua?

Ne zgjidhim shumicën e këtyre problemeve me Breworx Modulo microbrewery

MICROBREWERIES MODULARE

Sistemi modular, instalim i thjeshtë dhe i shpejtë. Kapaciteti prodhues nga 187 deri në 2250 hektolitra në vit Mikrobreweries MODULO shkëlqejnë në zgjidhjen e tyre revolucionare modulare, të cilat në krahasim me microbreweries nga prodhuesit e tjerë kanë shumë përparësi për brewers fillim dhe të ardhshëm. Instalim i thjeshtë pa specialistë, ndryshueshmëri, kit thjesht i zgjerueshëm.

BREWERIES MODULO CLASSIC

Micro Breweries MODULO CLASSIC - breweries të brendshme modular të vogla me dizajn klasik birrash dhe pajisje të birrës. Ndërtimi i birrës MODULO Classic lejon prodhimin e të gjitha llojeve të njohura të birrës nga recetat çeke dhe të huaja, nga përbërësit tradicionalë (malt, hops, ujë dhe maja), me një metodë të infuzionit dhe zierjes. Vëllimi i prodhimit të përditshëm të birrës është mostrat e 2 në orët 24 nëse lëshojnë birrë në fund të fermentimit me anë të metodës së zierjes, ose deri në serume 3 në orët 24 nëse birra më të larta fermentohen me anë të metodës së infuzionit. Kjo birrari përbëhet nga disa module të cilat janë të lidhura me çdo porosi duke përdorur hoses speciale.

MODULO LITE-ME BREWERIES

Mini Breweries MODULO LITE-ME - breweries të vogla të brendshme modulare me dizajn të klasit të birrës, të ngjashme me MODULO CLASSIC, por me brewhouse të thjeshtuar që lejon prodhimin e birrës vetëm të koncentrateve të lagështirës. Një tipar tipik i mikroburantit MODULO Lite-ME është një birrë me dy anije të thjeshtuar. Ndërtimi i brewhouse BREWORX Classic lejon prodhimin e shumicës së llojeve të njohura të birrave nga koncentratet. Vëllimi i prodhimit të përditshëm të birrës është deri në seritë 3-4 në orët 24. Kjo birrari përbëhet nga disa module të cilat janë të lidhura me çdo porosi duke përdorur hoses speciale.

Më shumë informacion në lidhje me MODULO:

beer_cider_03-1000


>> Unë dua një ofertë për BREWORX MODULO tim

aksione