• Ballina
 • E-SHOP
 • Blog
 • Referencat
 • Gazete
 • Katalog
 • Česky

Breweries mikro BREWORX LITE

Breweries mikro Breworx Lite - prodhimi nga koncentratet e birrësMicrobreweries BREWORX LITE - një prodhim i thjeshtë i birrës nga koncentratet

Brewhouse Breworx LiteMEProdhimi i mishit (i ndërmjetëm në prodhimin e birrës, që rezulton nga procesi i shpërthyer) nga lëndët e para klasike, dmth. Malt, hops, është shprehje e respektit për traditën e pirja. Megjithatë, ekzistojnë kërkesa të rëndësishme për pagën, vitet e përvojës dhe njohurive të birrës, intensitetin energjitik të procesit të prodhimit, sigurimin e furnizimit të rregullt të përbërësve të freskët, ruajtjen e tyre të sigurt në depo të thatë dhe të ventiluar pa qasje në brejtës dhe insekte. Operatorët e birrës shpesh nuk arrijnë të mbajnë konsistencë në cilësinë e produktit final, pasi vetitë shqisore të birrës janë fort të varura nga shumë parametra. Këto përfshijnë vetitë e maltit të blerë aktualisht (friability, shkalla e arritshme e ekstraktit të fermentimit, ekstrakt i ekstraktit të maltit, numri Kolbach, sasia e proteinave, kardinaliteti diastatik) dhe hops (alfa dhe beta, përmbajtja e vajrave esenciale, polifenolet) e ujit, përputhja e saktë me recetën e përshkruar për çdo grumbull të prodhuar nga birra, etj.

Ekstrakt maltiAftësia për të arritur për shumicën e konsumatorëve dallimet e pakuptueshme në cilësinë e birrës gjatë gjithë veprimit të fabrikës së birrës i takojnë artit të birrës më të mirë dhe madje edhe ata me të gjitha përpjekjet dhe përvojat pavarësisht se ndonjëherë dështojnë dhe grupi duhet të hiqet për të shmangur humbja e reputacionit të birrës midis konsumatorëve, ose në rastin më të keq për sanksione, nga autoriteti kompetent i kontrollit.

Jo çdo pronar i një birre të vogël mund të përballojë të punësojë njerëz cilësorë, nga ana tjetër nuk është e lehtë të kemi kontroll të plotë mbi punën e birrës. Rrezikimi i humbjes së reputacionit mund të jetë shumë i shtrenjtë - një klient i zhgënjyer zakonisht do të thotë një klient i humbur dhe për të hequr qafe afatin e keq të biznesit është praktikisht e pamundur edhe në afat të gjatë.

Prandaj, shumë brewers preferojnë të përgatisin wort në mënyrë më të thjeshtë, nga Birra përqendrohet. Ata janë në thelb përgatitjet ushqimore për përgatitjen më të lehtë të drithërave, tiparet e përbashkëta të të cilave janë lehtësisht të ruajtura, përgatitja e thjeshtë dhe e shpejtë e drithërave duke kapërcyer nëpër fazat e vështira të procesit të birrës, kërkesat e ulëta të energjisë, stabilitetin e lartë të cilësisë së produktit përfundimtar. E gjithë kjo është pa një dallim të dukshëm në karakteristikat shqisore të birrës të prodhuar në këtë mënyrë krahasuar me metodat tradicionale të përgatitjes së wort nga përbërësit tradicionalë.

Për prodhim të lehtë dhe të shpejtë të wort nga "beer" përqendrat janë optimizuar microbrewery tonë në një seri të BREWORX LITE.


Dy lloje të microbreweries BREWORX LITE

I. Microbreweries BREWORX LITE-ME:

BREWORX LITE ME

Një mikrobere me brewhouse të thjeshtuar, të aftë për të birësuar birrën nga koncentratet e ekstraktit të miellit apo ekstraktit të maltit. Kjo birrë nuk është në gjendje të krijojë birrë nga materialet tradicionale si malt, hops dhe ujë. Dizajni i Brewhouse BREWORX LITE ME është pothuajse identik me dizajnin e brewhouse BREWORX CLASSIC - mikrobuke është e përshtatshme për vende industriale dhe të brendshme.

II. Microbreweries BREWORX LITE-ECO:

BREWORX LITE-ECO

Breweries vogla të një ndërtimi të thjeshtuar me një dizajn industrial të makinës Wutter brew BREWORX LITE-ECO. Këto breweries janë vetëm të përshtatshme për të bërë birrë nga ekstrakti i maltit dhe koncentrat e wort, jo nga malt. Disa lloje të tankeve të fermentimit dhe maturimit, kontroll manual ose automatik të procesit të pirja, fermentimit dhe kondicionimit të prodhimit të birrës.


Pse zgjodhi një Microbrewery BREWORX LITE

 • Proces i thjeshtë prodhimi lejon të punësojë më pak të kualifikuar të biçikletës - duke kursyer kostot e pagave dhe më pak varësi nga punonjësit e kualifikuar
 • Më pak shqetësim me furnizimin e lëndëve të para - me paketimin e atmosferës çanta me koncentrat mund të transportohen dhe ruhen më lehtë, madje edhe për një periudhë deri në muajin 12 - duke kursyer shumë lëndë të para të porositura.
 • Proces më i shkurtër i pirja lejon prodhimin deri në 10 grumbuj të mbeturinave në orët 24 - një rritje e performancës shpërthyese, ka nevojë për një numër më të vogël të rezervuarëve të volumit të madh - duke kursyer hapësirë ​​për birrari dhe bodrumin shpërthyes.
 • Çmimi i birrës së thjeshtuar është dukshëm më e ulët se sa çmimi i "brewhouse rregullt" për prodhimin e wort nga përbërësit tradicionale
 • Numri më i ulët i komponentëve në fabrikë birre - më shumë kursime hapësinore dhe kosto për investime.
 • Konsumi i ndjeshëm i energjisë në prodhimin e kursimeve - kursimet operacionale. Për prodhimin e lehtë dhe të shpejtë të wort nga koncentratet "birrë", brewhouses tonë nga seri Hardbeer LiteME dhe LiteWC janë optimizuar.

<< Kthehu tek breweries restorant BREWORX

aksione