• E-SHOP
 • Blog
 • Referencat
 • Gazete
 • Katalog

1-zgjidhje: Valvula e rregullueshme e shkarkimit të produktit për CCT

Zgjidhja e 1-it - BREWORX VARIO CCT's

CCT-001BREWORX-VARIO-CCT-skemë

Një sistem i rregullueshëm i valvulave të pastrimit të produktit për ndarjen e lehtë të majave nga produkti (birrë, musht, verë ...) në fermentim të tankeve cilindrike konike pa humbje të mbetjeve të produktit. Sistemi ynë lejon vendosjen e saktë të lartësisë së vrimës së thithjes së tubit të daljes vetëm mbi nivelin aktual të majave në rezervuar.

rregullueshme-CCT-tortues-valve-skemërregullueshme-CCT-tortues-valvul-04rregullueshme-CCT-tortues-valvul-01

Nuk ka më humbje produkti - nuk ka mbetje të papërdorshme në tanke!

 • Ky montim është projektuar për përdorim me tanket presion:
  • CCT - Fermentues cilindrik-konik
  • MLT - Rezervuarët maturues-lagering
 • Pajisja ARV është e pajisur me krahun e rradhës (nga DN 25 deri DN 80), qelqi me pamje qelqi, vulën e presionit, levën e trajtimit dhe valvulën e shkarkimit (nga DN 25 në DN 80).
 • Instalim i lehtë për secilin lloj të një rezervuari presioni.

Çmimi juaj:

 • SQ variacionet e fermentorëve - shtesë € 650
 • Variacionet HQ të fermentuesve - të përfshira në çmim

Certifikata PED-ASME-GUM-GOST

Lista e çmimeve dhe përshkrimi teknik i tankeve cilindrik-konik të tipit CCT-C Klasa:


Variacione të tjera të CCT Profi-Classic

Specifikimet dhe pajisjet Klasë HQ SQ klasë LQ klasë
Prodhimi i Mini Breweries Çeke Me cilësi të lartë cilësi standarde Cilësi e ulët (N / A)
Prodhimi i konkurrentëve (realiteti i zakonshëm) rrallë fakultativ standard
Prodhuesit kryesorë të pajisje Evropë Evropë Azi
*** Sipërfaqja e brendshme - vrazhdësi Ra <0.8 μm Ra = 0.8 μm Ra> 0.8 μm
*** Sipërfaqja e brendshme - shkëlqim me shkëlqim Gjysmë shkëlqim Matte
Sipërfaqja e jashtme - dizajn i bashkuar po jo jo
Lidhjet e pllakave të jashtme welved welved zotëruar
Izolim PU > 50 mm > 40 mm <40 mm
Trashësia e pllakave të brendshme > 3 mm > 3 mm <3 mm
Trashësia e pllakave të jashtme > 1,5 mm > 1,5 mm <1,5 mm
* Testi i penetrimit po po jo
Cilësia e projektimit 100% 100% paspecifikuara
Cilësia e funksionit 100% 100% paspecifikuara
* Valvula lehtësuese e presionit - varg rregullueshme 0 - 3 bar 0 - 3 bar 0 - 2 bar
* Valvula e presionit të presionit - me shkallë rregullimi po pagesë shtesë jo
Treguesi i nivelit - sanitable po po jo
Treguesi i nivelit - me shkallë po pagesë shtesë jo
Valvula e avullimit vakum-mbingarkesë po po po
** Valvula e pavarur e mbingarkesës e sigurt 3.3 bar 3.3 bar jo
Dush rrotullues - hundë nën presion po po pagesë shtesë
Valvula racks mbi maja po po po
Valvula rake me lartësi të rregullueshme të thithjes po pagesë shtesë jo
Valvula racking me xhami psherëtimë po pagesë shtesë jo
Valvula kulluese e majave po po po
Valvula e mostrës - e lëvizshme po po jo
* Vrima e mbingarkesës (sipërme ose anësore) po po po
Ftohja e dyfishuesve > 60% > 60% <60%
* Manometër po po po
Termoelement për çdo zonë ftohëse po po po
* Certifikata PED 2014 / 68 / EU po gjithmone po gjithmone rrallë
* Certifikata ASME / GUM / GOST opsionale opsionale rrallë
garanci Muaj 36 Muaj 24 Muaj 12

Legjenda: Asterisks: * = vetëm për rezervuarët ** = vetëm për vëllime më shumë se 1000L *** = vetëm për vëllime më shumë se 300L

pdf-download-dokumentin... Klikoni për shkarkim të kësaj oferte në dokumentin PDF të printueshëm.


Birrë Çeke

Shih gjithashtu: Disa nga zgjidhjet tona të mira Çeke për breweries vogla:

Zgjidhja e 1-it - BREWORX VARIO CCT

Zgjidhja 2-nd - DECOCTION BREWORX

Zgjidhja 3-rd - BREWORX MOBILE CIP

Zgjidhja 4-th - BREWORX KEG WASHFILL

Zgjidhja 5-th - BREWORX MODULO KIT

Zgjidhja 6-th - BREWORX BEERCIDERLINE

Zgjidhja 7-th - BREWORX FUIC

Zgjidhja 8-th - CCTM MULTITANKS

Zgjidhja 9-th - HOP EXTRACTOR

Zgjidhja 10-th - CFS SETS

aksione