GDPR - naše zásady ochrany osobních údajů

  Politika ochrany osobních údajů Ochrana vašich osobních údajů při návštěvě našich webových stránek je pro nás velmi důležitá. Chráníme vaše soukromí a vaše soukromá data. Vaše osobní údaje shromažďujeme, zpracováváme a používáme v souladu s obsahem těchto ustanovení o ochraně osobních údajů a také s příslušnými předpisy o ochraně údajů, zejména s obecným nařízením o ochraně osobních údajů, nařízením o soukromí a elektronických komunikacích, zákonem o ochraně osobních údajů (zákon 101/2000 Sb., Zahrnuto v zákonech České republiky). Tato ustanovení o ochraně údajů upravují osobní údaje, které se vás týkají, které shromažďujeme, zpracováváme a používáme. Proto vás žádáme, abyste si s opatrností přečetli níže uvedená vysvětlení. 1. Informace o sběru osobních údajů Níže vás chceme informovat o tom, jak shromažďujeme osobní údaje, když návštěvníci používají náš web. Osobní údaje jsou všechna data, která se k vám osobně vztahují, např. Vaše jméno, adresa, e-mailové adresy, chování uživatelů. Správcem podle čl. 4 odst. 7 obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) je společnost CZECH BREWERY SYSTEM sro, Kolofíkovo nábřeží 1080/30, 747 05 Opava, Česká republika, gdpr (at) czechbrewerysystem.com. Nášho pověřence pro ochranu osobních údajů můžete kontaktovat na e-mailové adrese gdpr (zavináč) czechbrewerysystem.com nebo prostřednictvím naší poštovní adresy přidáním slova »Attn data protection officer«. Když nás kontaktujete e-mailem nebo prostřednictvím kontaktního formuláře, údaje, které přenášíte (vaše e-mailová adresa a případně vaše jméno nebo telefonní číslo), budou uloženy na náš server za účelem zodpovězení vašich dotazů . Údaje, které v této souvislosti vzniknou, vymažeme, jakmile již nebude nutné je ukládat, nebo omezíme jejich zpracování v případě, že budou existovat jakékoli zákonné povinnosti vyžadující jejich uchování. Pokud se v procesu poskytování jednotlivých funkcí v rámci naší nabídky spoléháme na poskytovatele služeb, kteří s námi spolupracují, nebo pokud bychom chtěli použít vaše údaje pro reklamní účely, budeme vás podrobně informovat níže o příslušných procesech. Zároveň specifikujeme předepsaná kritéria týkající se doby uložení těchto údajů. 2. Vaše práva Máte následující práva týkající se vašich osobních údajů, která shromažďujeme:

  • Právo na přístup k vašim osobním údajům,
  • Právo na opravu nebo vymazání vašich osobních údajů,
  • Právo na omezení zpracování vašich osobních údajů,
  • Právo vznést námitky proti zpracování vašich osobních údajů,
  • Právo na přenositelnost vašich osobních údajů.
Máte také právo podat stížnost u dozorčího orgánu odpovědného za ochranu údajů, pokud máte pochybnosti ohledně zpracování vašich osobních údajů naší společností. 3. Shromažďování osobních údajů při návštěvě našeho webu Když navštívíte naše webové stránky výhradně jako zdroj informací, tj. Pokud se nezaregistrujete a nehlásíte ani jinak neposkytnete žádné informace, shromáždíme pouze osobní údaje, které váš prohlížeč přenáší na náš server. Pokud se rozhodnete pro prohlížení našich webových stránek, shromažďujeme následující údaje, které jsou z technických důvodů nutné pro zobrazení našeho webu a zajištění jeho stability a zabezpečení (právní základ: GDPR článek 6 (1) bod (f):
  • Adresa IP vašeho zařízení
  • Datum a čas žádosti
  • Časový rozdíl k Greenwichskému průměru času (GMT)
  • Obsah žádosti (konkrétní stránka)
  • Stav přístupu / stavový kód protokolu HTTP
  • Objem odeslaných dat
  • Webová stránka, ze které se žádost dostala
  • Typ prohlížeče
  • Operační systém a jeho uživatelské rozhraní
  • Jazyk a verze prohlížečového softwaru.
Kromě výše uvedených údajů se soubory cookie ukládají do paměti vašeho počítače, když používáte náš web. Cookies jsou malé textové soubory, které jsou uloženy na vašem pevném disku a přiřazeny prohlížeči, který používáte, a které umožňují tok určitých informací na místo, kam bude soubor cookie umístěn. Soubory cookie nejsou schopné spouštět programy ani přenášet viry do vašeho počítače. Slouží k tomu, aby naše webové stránky pro vás nabízely uživatelsky přívětivější a účinnější informace. Používání souborů cookie: Tato webová stránka používá typy souborů cookie uvedené níže. Jejich povaha a funkce jsou stejně popsány níže:
  • Přechodné soubory cookie
  • Trvalé soubory cookie
Přechodné soubory cookie se automaticky smažou, když zavřete prohlížeč. Tato skupina cookies zahrnuje zejména relační cookies. Ukládají takzvané ID relace, pomocí kterého lze ke společné relaci přiřadit různé požadavky z vašeho prohlížeče. Umožňují rozpoznání vašeho počítače při vašem návratu na náš web. Soubory cookie relace jsou odstraněny, když se odhlásíte nebo když zavřete prohlížeč. Trvalé soubory cookie jsou automaticky mazány po předem definované době, která se může lišit v závislosti na souboru cookie. Tyto soubory cookie můžete kdykoli smazat tak, že přejdete do nastavení zabezpečení svého prohlížeče a zvolíte „mazání souborů cookie“. Nastavení prohlížeče můžete nakonfigurovat podle svých osobních preferencí a např. Odmítnout soubory cookie třetích stran nebo všechny soubory cookie. Upozorňujeme však, že to může znamenat, že nebudete moci používat všechny funkce na našich webových stránkách. Cookies používáme za účelem identifikace následných návštěv v případě, že máte na našem webu účet. Bez aktivních cookies se budete muset při každé další návštěvě přihlásit. 4. Další funkce a nabídky na našich webových stránkách Kromě toho, že naše webové stránky slouží pouze jako zdroj informací, nabízíme řadu služeb, které by vás mohly zajímat. Chcete-li je využít, budete obvykle muset poskytnout další osobní údaje, které používáme k poskytování dané služby a pro které platí výše uvedené zásady zpracování údajů. Při některých příležitostech zpracováváme vaše údaje prostřednictvím externích poskytovatelů služeb. Tito poskytovatelé jsou pečlivě vybíráni a angažováni námi, jsou povinni se řídit našimi pokyny a v pravidelných intervalech jsou auditováni. Kromě toho můžeme vaše osobní údaje předávat třetím stranám, když pracujeme ve spolupráci s jinými partnery, abychom nabídli speciální propagační akce, soutěže, uzavírání smluv nebo podobné služby. Další podrobnosti o tomto procesu získáte, když poskytnete své osobní údaje, nebo si přečtete popis nabídek níže. Pokud by se naši poskytovatelé služeb nebo partneři nacházeli v zemi mimo Evropský hospodářský prostor (EHP), upozorníme vás na důsledky této okolnosti v popisu jednotlivé nabídky. 5. Právo vznést námitky nebo odvolat souhlas se zpracováním vašich dat Pokud jste již dříve souhlasili se zpracováním svých údajů, můžete tento souhlas kdykoli odvolat. Odvolání vašeho souhlasu bude mít vliv na zákonnost zpracování vašich osobních údajů, jakmile nás o svém rozhodnutí informujete. Pokud je naše zpracování vašich osobních údajů založeno na zvážení vašich zájmů, máte právo vznést námitku proti zpracování vašich osobních údajů. Toto je mimo jiné v případě, že zpracování není nutné k plnění smlouvy s vámi, kterou popisujeme v popisu níže uvedených funkcí. Při výkonu takového práva na námitku vás žádáme, abyste uvedli důvody, proč nezpracováváme vaše osobní údaje způsobem, který přijímáte. Pokud je vaše námitka oprávněná, situaci přezkoumáme a buď zastavíme nebo upravíme zpracování vašich údajů, nebo vám poskytneme naše přesvědčivé oprávněné důvody pro další zpracování údajů. Není nutné říkat, že můžete kdykoli odvolat svůj souhlas se zpracováním vašich osobních údajů pro reklamní účely a analýzu dat. Chcete-li se dozvědět více o svém právu vznést námitku, kontaktujte: CZECH BREWERY SYSTEM sro, Kolofíkovo nábřeží 1080/30, 747 05 Opava, Česká republika, gdpr (at) czechbrewerysystem.com 6. Použití našeho internetového obchodu Pokud si přejete objednat prostřednictvím našeho internetového obchodu, budete muset uzavřít smlouvu obsahující osobní údaje, které se vás týkají, které požadujeme za účelem zpracování vaší objednávky. Povinné údaje požadované pro zpracování smluv jsou odpovídajícím způsobem označeny; všechny ostatní údaje jsou poskytovány dobrovolně. Údaje, které nám poskytnete, používáme ke zpracování vaší objednávky. To může také zahrnovat předání vašich platebních údajů naší hlavní bance. Právním základem je čl. B) písm. B). 6 odst. 1, 1 GDPR. Můžete si vytvořit zákaznický účet z vlastní vůle, pomocí kterého můžeme ukládat vaše údaje o veškerých nákupech, které v budoucnu provedete. Když vytvoříte účet v části »Můj účet«, údaje, které poskytnete, se ukládají s odvolatelným účinkem. Všechna ostatní data, včetně vašeho uživatelského účtu, lze kdykoli vymazat v zákaznické sekci. Můžeme také zpracovat údaje, které poskytnete, abychom vás mohli informovat o zajímavých produktech z našeho sortimentu nebo vám zasílat e-maily obsahující technické informace. Obchodní a daňové právní předpisy vyžadují, abychom vaši adresu, údaje o platbě a objednávce uchovávali po dobu deseti let. Omezujeme však zpracování vašich údajů po dvou letech, tj. Vaše údaje jsou používány pouze k tomu, abychom splnili naše zákonné povinnosti. Aby se zabránilo neoprávněnému přístupu třetích stran k vašim osobním údajům, zejména k jakýmkoli uloženým finančním údajům, je proces objednávky šifrován pomocí technologie TLS. 7. Platební služba PayPal V rámci zpracování plateb přes PayPal, PayPal Credit nebo pomocí služby přímého debetu PayPal, nebo - pokud je nabízeno - »platba na fakturu« přes PayPal, předáváme vaše platební údaje společnosti PayPal (Evropa) S.à rl et Cie, SCA, 22–24 Boulevard Royal, L-2449 Lucembursko (dále jen »PayPal«). V případě, že se zvolená metoda týká platby kreditní kartou pomocí služby PayPal, služby přímého debetu PayPal nebo - pokud je nabízena - »platby na fakturu« prostřednictvím služby PayPal, vyhrazuje si PayPal právo provést kontrolu kreditu www.paypal .com / en / webapps / mpp / ua / privacy-full? locale.x = en_GB # rAnnex. PayPal využívá zjištění kreditní kontroly týkající se statistické pravděpodobnosti selhání platby k určení, zda poskytnout dotyčnou platební metodu či nikoli. Kontrola kreditu může zahrnovat hodnoty pravděpodobnosti (tzv. Hodnoty skóre). Pokud by se do výsledků úvěrového šetření zapracovaly hodnoty skóre, jsou tyto založeny na vědecky přijímaném matematickém a statistickém procesu. Při výpočtu hodnot skóre budou mimo jiné zahrnuty údaje o vaší adrese. PayPal je dále oprávněn předávat vaše údaje mimo jiné stranám, známým třetím stranám (bankám, poskytovatelům e-služeb, servisním partnerům, ale také auditorům, analytickým službám, agenturám poskytujícím informace o úvěrech, marketingovým partnerům, poskytovatelům cloudových služeb, poskytovatelům retargetingu, přidruženým společnostem) a také nejmenovaným třetím stranám Další informace o ochraně osobních údajů, včetně použitých agentur poskytujících informace o úvěrech, najdete v zásadách ochrany osobních údajů PayPal: https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/ua/privacy-full Právním základem je čl. B) písm. B). 6 odst. 1, 1 GDPR. 8. Amazon platební služby Při platbě prostřednictvím platby Amazon nejprve předáme vaše platební údaje společnosti Amazon Payments Europe Sca jako smluvní straně procesu zpracování plateb a zadruhé společnostem Amazon EU SARL, Amazon Services Europe SARL a Amazon Media EU SARL, z nichž všechny tři jsou umístěny na 5 „Rue Plaetis L 2338 Lucembursko (dále jen„ platby Amazon “). Společnost Amazon Payments si vyhrazuje právo provést kontrolu kreditu. Společnost Amazon Payments využívá zjištění kreditní kontroly týkající se statistické pravděpodobnosti selhání platby k určení, zda poskytnout dotyčnou platební metodu či nikoli. Kontrola kreditu může zahrnovat hodnoty pravděpodobnosti (tzv. Hodnoty skóre). Pokud by se do výsledků úvěrového šetření zapracovaly hodnoty skóre, jsou tyto založeny na vědecky přijímaném matematickém a statistickém procesu. Při výpočtu hodnot skóre budou mimo jiné zahrnuty údaje o vaší adrese. Amazon Payments je dále oprávněn předávat vaše údaje mimo jiné stranám, které nejsou jmenovanými třetími stranami (bankám, poskytovatelům e-služeb, servisním partnerům, ale také auditorům, analytickým službám, agenturám poskytujícím kreditní údaje, marketingovým partnerům, poskytovatelům cloudových služeb, poskytovatelům retargetingu, přidružené společnosti). Další informace o ochraně osobních údajů, včetně použitých agentur poskytujících informace o úvěrech, najdete v oznámení o ochraně osobních údajů společnosti Amazon Payments: pay.amazon.com/uk/help/201751600 Právním základem je čl. (B) čl. 6 odst. 1, 1 GDPR. ANALYTICKÉ SLUŽBY 9. Používání služby Google Analytics Tato webová stránka používá Google Analytics, webovou analytickou službu poskytovanou společností Google lnc. ("Google"). Google Analytics používá »cookies«, což jsou textové soubory umístěné ve vašem počítači, aby pomohly webové stránce analyzovat, jak tuto stránku používáte. Informace generované souborem cookie o vašem používání našich webových stránek se přenášejí na servery Google v USA a ukládají se na ně. Pokud je však na tomto webu aktivována anonymizace IP, Google předem zkrátí vaši IP adresu v členských státech Evropské unie nebo v dalších signatářských státech Dohody o Evropském hospodářském prostoru. Pouze ve výjimečných případech bude úplná IP adresa přenesena na server Google v USA a tam zkrácena. Z pověření provozovatele této webové stránky použije Google tyto informace k vyhodnocení vašeho používání webové stránky, k vytváření zpráv o aktivitě webové stránky a k poskytování dalších služeb souvisejících s používáním webové stránky a internetu. IP adresa přenášená vaším prohlížečem v kontextu Google Analytics není sloučena s jinými údaji Google. Můžete odmítnout použití cookies výběrem příslušného nastavení ve vašem prohlížeči; mějte však na paměti, že pokud tak učiníte, nebudete moci využívat všechny funkce tohoto webu. Google také můžete zabránit ve shromažďování a zpracovávání údajů generovaných souborem cookie a souvisejících s vaším používáním webových stránek (včetně vaší IP adresy) stažením a instalací pluginu prohlížeče dostupného na adrese tools.google.com/dlpage/gaoptout? hl = cs-GB. Tento web používá Google Analytics s příponou »anonymizeIp ()«. Takto shromážděné adresy IP jsou zkráceny, aby se vyloučil jakýkoli přímý odkaz na konkrétní osobu. V rozsahu, v jakém se vás osobní údaje shromažďují, bude takový vztah bez zbytečného odkladu vyloučen a osobní údaje budou okamžitě vymazány. Google Analytics používáme k analýze a pravidelnému zlepšování používání našich webových stránek. Pomocí získaných statistik můžeme vylepšit naši nabídku a učinit web pro vás jako uživatele zajímavější. Pokud jde o výjimečné případy přenosu osobních údajů do USA, společnost Google se přihlásila k štítu EU-USA na ochranu soukromí www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. Právním základem pro používání Google Analytics je čl.6 odst.1 bod 1 písm. F GDPR. Informace o třetích stranách: Google Dublin, Google Ireland Ltd., Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irsko, Fax: +353 (1) 436 1001. Podmínky služby: www.google.com/analytics/terms/gb. html; přehled ochrany osobních údajů: www.google.com/intl/cs/analytics/learn/privacy.html; a zásady ochrany osobních údajů: www.google.de/intl/en/policies/privacy. Tato webová stránka dále používá Google Analytics k analýze napříč všemi zařízeními, které toky návštěvníků provádějí prostřednictvím ID uživatele. Analýzu vašeho využití napříč zařízeními můžete deaktivovat ve svém zákaznickém účtu na stránce »Moje údaje«, »Osobní údaje«. SOCIÁLNÍ MEDIA 10. Začlenění videí YouTube Do naší online nabídky jsme začlenili videa z YouTube, která jsou uložena na www.youtube.com a lze je přehrávat přímo z našich webových stránek. To vše bylo začleněno do »režimu rozšířené ochrany dat«, tj. Pokud nepřehráváte videa, nebudou na YouTube přenesena žádná data, která se vás týkají. Pouze při přehrávání videa budou přenesena data uvedená v části 2. Přenos těchto údajů je mimo naši kontrolu. Když navštívíte web, YouTube je informován, že jste navštívili příslušnou podstránku na našem webu. Budou také přeneseny údaje uvedené v části 3 těchto zásad ochrany osobních údajů. K tomu dochází bez ohledu na to, zda je k dispozici uživatelský účet na YouTube, pomocí kterého jste přihlášeni, nebo zda takový uživatelský účet nemáte. Pokud jste přihlášeni k Googlu, budou vaše údaje přímo spojeny s vaším účtem. Pokud si nepřejete, aby bylo takové přidružení vytvořeno s vaším profilem na YouTube, musíte se před aktivací tlačítka nejprve odhlásit. YouTube ukládá vaše data jako uživatelské profily a používá je pro účely reklamy a průzkumu trhu a / nebo k přizpůsobení svých webových stránek potřebám svých uživatelů. Takové hodnocení se provádí zejména (včetně u uživatelů, kteří nejsou přihlášeni) za účelem poskytování reklamy podle potřeb a informování dalších uživatelů sociálních sítí o vašich aktivitách na našem webu. Máte právo vznést námitku proti vytvoření těchto uživatelských profilů, ale abyste mohli toto právo uplatnit, musíte se obrátit přímo na YouTube. Další informace o účelech a rozsahu shromážděných údajů a jejich zpracování prostřednictvím YouTube naleznete v zásadách ochrany osobních údajů společnosti. Tyto zásady ochrany osobních údajů také obsahují informace o vašich odpovídajících právech a možnostech nastavení za účelem ochrany vašeho soukromí: www.google.de/intl/cs/policies/privacy Google zpracovává vaše osobní údaje také v USA a přihlásil se k EU- US Privacy Shield, www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. 11. Zapojení Map Google Tento web používá službu Mapy Google. To nám umožňuje zobrazovat interaktivní mapy přímo na našich webových stránkách a vy můžete používat tuto pohodlnou funkci map. Když navštívíte web, Google je informován, že jste navštívili příslušnou podstránku na našem webu. Budou také přeneseny údaje uvedené v části 3 těchto zásad ochrany osobních údajů. K tomu dochází bez ohledu na to, zda je k dispozici uživatelský účet na Googlu, přes který jste přihlášeni, nebo zda takový uživatelský účet nemáte. Pokud jste přihlášeni k Googlu, budou vaše údaje přímo spojeny s vaším účtem. Pokud si nepřejete, aby bylo takové přidružení vytvořeno s vaším profilem na Googlu, musíte se před aktivací tlačítka nejprve odhlásit. Google ukládá vaše data jako uživatelské profily a používá je pro účely reklamy a průzkumu trhu nebo k přizpůsobení svých webových stránek potřebám svých uživatelů. Takové hodnocení se provádí zejména (včetně u uživatelů, kteří nejsou přihlášeni) za účelem poskytování reklamy podle potřeb a informování dalších uživatelů sociálních sítí o vašich aktivitách na našem webu. Máte právo vznést námitku proti vytvoření těchto uživatelských profilů, ale abyste mohli toto právo uplatnit, musíte se obrátit přímo na společnost Google. Další informace o účelu a rozsahu sběru a zpracování dat poskytovatelem zásuvného modulu najdete v zásadách ochrany osobních údajů poskytovatele. Obsahují také informace o vašich příslušných právech a možnostech nastavení za účelem ochrany vašeho soukromí: www.google.de/intl/en/policies/privacy Google zpracovává vaše osobní údaje také v USA a přihlásil se k ochraně osobních údajů mezi EU a USA Štít, www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. INTERNETOVÁ REKLAMA 12. Použití konverze Google Adwords Pomocí služby reklamních médií Google Adwords upozorňujeme na naše externí weby na naše atraktivní nabídky. Na základě údajů o reklamní kampani můžeme určit úspěšnost jednotlivých reklamních opatření. Při tom spočívá náš zájem na tom, abychom vám ukázali reklamu, která vás zajímá, aby vás design našich webových stránek stal zajímavějším a abychom dosáhli spravedlivého výpočtu reklamních nákladů. Tyto reklamní prostředky poskytuje Google prostřednictvím takzvaných »reklamních serverů«. Za tímto účelem používáme soubory cookie reklamního serveru, pomocí kterých lze měřit určité metriky výkonu, jako je flash reklama nebo kliknutí uživatelů. Pokud vstoupíte na naši webovou stránku prostřednictvím reklamy Google, Google Adwords uloží cookie do vašeho počítače. Platnost těchto souborů cookie obvykle vyprší po 30 dnech a nemají sloužit k vaší osobní identifikaci. Souvisí s tímto souborem cookie, jedinečným ID souboru cookie, počtem zobrazení reklamy na umístění (frekvence), posledním zobrazením (relevantní pro konverze po zobrazení) a také informacemi o odhlášení (poznámka, kterou uživatel nechce již nebudou adresovány) jsou obvykle uloženy. Tyto soubory cookie umožňují společnosti Google rozpoznat váš internetový prohlížeč. Pokud uživatel navštíví určité stránky webu zákazníka AdWords a platnost souboru cookie uloženého v jeho počítači ještě nevypršela, Google a zákazník budou schopni zjistit, že uživatel klikl na reklamu a byl přesměrován na příslušnou stránku. Každému zákazníkovi AdWords je přiřazen jiný soubor cookie. Soubory cookie proto nelze sledovat prostřednictvím webových stránek zákazníků AdWords. My sami během výše uvedených reklamních opatření neshromažďujeme ani nezpracováváme žádné osobní údaje. Dostáváme pouze statistická hodnocení poskytovaná společností Google. Na základě těchto hodnocení můžeme určit, která z použitých reklamních opatření jsou zvláště účinná. Z používání reklamních médií nedostáváme žádné další údaje a zejména nemůžeme na základě těchto informací identifikovat uživatele. Prostřednictvím použitých marketingových nástrojů váš prohlížeč automaticky naváže přímé spojení se serverem Google. Jelikož nemáme žádnou kontrolu nad rozsahem a dalším využitím údajů, které Google sbírá pomocí tohoto nástroje, informace, které následují, vycházejí z naší současné úrovně znalostí: Začleněním převodu AdWords získává Google informace, že jste navštívili příslušnou část našich webových stránek nebo klikli na jednu z našich reklam. Za předpokladu, že jste zaregistrováni u služby poskytované společností Google, může Google spojit návštěvu s vaším účtem. I když nejste registrováni u Google nebo jste se nepřihlásili, je možné, že se poskytovatel naučí a uloží vaši IP adresu. Existuje několik způsobů, jak zabránit účasti v tomto procesu sledování:
  • odpovídající úpravou softwaru vašeho prohlížeče, zejména - - potlačením souborů cookie třetích stran nebudete dostávat žádné reklamy třetích stran;
  • zakázáním souborů cookie pro sledování konverzí nastavením prohlížeče tak, aby blokoval soubory cookie z domény »www.googleadservices.com«, www.google.com/settings/ads, což bude mít za následek odstranění tohoto nastavení při odstranění souborů cookie;
  • deaktivováním inzerátů poskytovatelů, kteří se podíleli na zájmovém chování, kteří se přihlásili k samoregulační kampani »O reklamách«, tím, že navštíví odkaz www.aboutads.info/choices, toto nastavení však bude odstraněno, pokud odstraníte soubory cookie ;
  • trvale vypnutím souborů cookie v prohlížeči Firefox, Internet Explorer nebo v prohlížeči Google Chrome na adrese www.google.com/settings/ads/plugin. Chtěli bychom zdůraznit, že to může vést k tomu, že nebudete moci využívat všechny funkce této nabídky.
Právním základem pro zpracování vašich údajů je písmeno f) čl. 6 (1) (1) GDPR. Další informace o ochraně osobních údajů na Googlu naleznete na adrese: policies.google.com/privacy?hl=cs a services.google.com/sitestats/en.html. Případně můžete navštívit webovou stránku iniciativy Network Advertising Initiative (NAI) na adrese www.networkadvertising.org. Společnost Google se přihlásila k ochraně soukromí EU-USA, www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. 13. Remarketing Vedle konverze AdWords používáme aplikaci Remarketing Google. Jedná se o proces, jehož cílem je znovu se k vám přiblížit. Aplikace umožňuje vidět naše inzeráty po návštěvě našich webových stránek, jak budete pokračovat v používání internetu. To se provádí prostřednictvím souborů cookie uložených ve vašem prohlížeči, díky nimž se při návštěvě různých webových stránek zaznamenává a vyhodnocuje vaše chování při používání. Tímto způsobem společnost Google dokáže zjistit poslední návštěvu, kterou jste navštívili na našich webových stránkách. Podle společnosti Google se žádná z osobních údajů, která se týkají vás a která jsou shromážděna během remarketingového procesu a která by mohla být uložena společností Google, sloučila s jinými daty. Zejména se v remarketingu používá pseudonymisace, tvrdí Google.  
  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Česká republika
  • Info@czechbrewerysystem.com
  • + 420-735 176--071
  • + 420-732 217--950
Czech Brewery System s.r.o. - Výroba pivovarů, malých řemeslných pivovarů, mikropivovarů, fermentačních nádrží a veškerého profesionálního zařízení na výrobu piva. Technologie výroby ovocných alkoholických nápojů -. cider. Evropské kvalitní materiály, česká práce se zárukou.

Newsletter Přihlásit

Přihlaste se k odběru našich obchodních zpráv a technických informací o našich produktech a službách.

keyboard_arrow_up