GDPR - mūsu konfidencialitātes politika

  Personas datu aizsardzības politika Jūsu personas datu aizsardzība, apmeklējot mūsu vietni, mums ir ļoti svarīga. Mēs aizsargājam jūsu privātumu un jūsu privātos datus. Mēs vācam, apstrādājam un izmantojam jūsu personas datus, ievērojot šo datu aizsardzības noteikumu saturu, kā arī piemērojamos datu aizsardzības noteikumus, jo īpaši Vispārīgo datu aizsardzības regulu, e-privātuma regulu, Likumu par personas datu aizsardzību (likums) 101/2000 Coll. Iekļauts Čehijas Republikas likumos). Šie datu aizsardzības noteikumi regulē personas datus, kas attiecas uz jums un kurus mēs vācam, apstrādājam un izmantojam. Tāpēc mēs lūdzam jūs ļoti uzmanīgi izlasīt tālāk izklāstītos paskaidrojumus. 1. Informācija par personas datu vākšanu Tālāk mēs vēlamies jūs informēt par to, kā mēs apkopojam personas datus, kad apmeklētāji izmanto mūsu vietni. Personas dati ir visi dati, kas ir personīgi saistīti ar jums, piemēram, jūsu vārds, adrese, e-pasta adreses, lietotāja uzvedība. Pārzinis saskaņā ar Vispārīgās datu aizsardzības regulas (GDPR) 4. panta 7. punktu ir uzņēmums ČEHIJAS BREWERY SYSTEM sro, Kolofíkovo nábřeží 1080/30, 747 05 Opava, Čehijas Republika, gdpr (at) czechbrewerysystem.com. Jūs varat sazināties ar mūsu datu aizsardzības inspektoru pa e-pasta adresi gdpr (at) czechbrewerysystem.com vai caur mūsu pasta adresi, pievienojot vārdus »Attn datu aizsardzības inspektors«. Kad jūs sazināties ar mums pa e-pastu vai izmantojot kontakta veidlapu, jūsu pārsūtītie dati (jūsu e-pasta adrese un, ja piemērojams, jūsu vārds un / vai tālruņa numurs) tiks saglabāti mūsu serverī, lai atbildētu uz jūsu jautājumiem . Mēs izdzēsīsim šajā sakarā uzkrātos datus, tiklīdz to saglabāšana vairs nebūs nepieciešama, vai arī ierobežosim to apstrādi, ja pastāv jebkādas juridiskas saistības, kas prasa datu saglabāšanu. Ja, piedāvājot atsevišķas funkcijas kā daļu no mūsu piedāvājuma, mēs paļaujamies uz pakalpojumu sniedzējiem, kas sadarbojas ar mums, vai mums vajadzētu izmantot jūsu datus reklāmas nolūkos, mēs detalizēti informēsim jūs par iesaistītajiem procesiem. Tajā pašā laikā mēs precizēsim noteiktos kritērijus attiecībā uz šādu datu glabāšanas laiku. 2. Jūsu tiesības Jums ir šādas tiesības attiecībā uz jūsu personas datiem, kurus mēs apkopojam:

  • Tiesības piekļūt jūsu personas datiem,
  • Tiesības uz jūsu personas datu labošanu vai dzēšanu,
  • Tiesības ierobežot jūsu personas datu apstrādi,
  • Tiesības iebilst pret jūsu personas datu apstrādi,
  • Tiesības uz jūsu personas datu pārnesamību.
Jums ir arī tiesības iesniegt sūdzību par datu aizsardzību atbildīgajai uzraudzības iestādei, ja jums ir šaubas par jūsu personas datu apstrādi. 3. Personas datu vākšana, apmeklējot mūsu tīmekļa vietni Apmeklējot mūsu tīmekļa vietni tikai kā informācijas avotu, ti, ja jūs nereģistrējaties un neiesakāties vai citādi nesniedzat jebkādu informāciju, mēs apkoposim tikai tos personas datus, kurus jūsu pārlūks pārraida uz mūsu serveri. Kad jūs nolemjat apskatīt mūsu tīmekļa vietni, mēs apkopojam šādus datus, kas nepieciešami tehnisku iemeslu dēļ, lai parādītu mūsu tīmekļa vietni un nodrošinātu tā stabilu un drošu (juridiskais pamats: 6 (1) GDPR panta f) punkts):
  • Ierīces IP adrese
  • Pieprasījuma datums un laiks
  • Laika starpība uz Griničas laiku (GMT)
  • Pieprasījuma saturs (konkrētā lapa)
  • Piekļūstiet statusa / HTTP statusa kodam
  • Pārraidīto datu apjoms
  • Tīmekļa vietne, no kuras tika saņemts pieprasījums
  • Pārlūkprogrammas tips
  • Operētājsistēma un tās lietotāja interfeiss
  • Pārlūka programmatūras valoda un versija.
Papildus iepriekšminētajiem datiem sīkfaili tiks saglabāti jūsu datora atmiņā, kad izmantojat mūsu vietni. Sīkdatnes ir mazi teksta faili, kas tiek saglabāti jūsu cietajā diskā un piešķirti jūsu izmantotajai pārlūkprogrammai un kas ļauj noteiktai informācijai plūst uz vietu, kur tiks ievietots sīkfails. Sīkdatnes nespēj palaist programmas vai pārnest vīrusus uz jūsu datoru. Tie palīdz mūsu vietnei piedāvāt lietotājiem draudzīgāku un efektīvāku informāciju. Sīkdatņu izmantošana: Šajā vietnē tiek izmantoti tālāk uzskaitītie sīkfailu veidi. To raksturs un funkcija ir vienlīdz aprakstīta turpmāk:
  • Pagaidu sīkfaili
  • Pastāvīgās sīkdatnes
Pārejošās sīkdatnes tiek automātiski izdzēstas, aizverot pārlūkprogrammu. Šajā sīkfailu grupā īpaši ietilpst sesijas sīkdatnes. Tie glabā tā saukto sesijas ID, caur kuru dažādus pieprasījumus no jūsu pārlūkprogrammas var piešķirt kopīgai sesijai. Tie ļauj atpazīt jūsu datoru, atgriežoties mūsu vietnē. Sesijas sīkfaili tiek dzēsti, kad esat atteicies vai aizverat pārlūkprogrammu. Pastāvīgās sīkdatnes tiek automātiski izdzēstas pēc iepriekš noteikta laika perioda, kas var atšķirties atkarībā no sīkfaila. Jūs jebkurā laikā varat izdzēst šos sīkfailus, dodoties uz pārlūkprogrammas drošības iestatījumiem un izvēloties “sīkdatņu dzēšana”. Jūs varat konfigurēt pārlūka iestatījumus atbilstoši savām personīgajām vēlmēm un, piemēram, atteikt trešo pušu sīkfailus vai visus sīkfailus. Tomēr mēs norādām, ka, šādi rīkojoties, jūs nevarēsiet izmantot visas mūsu tīmekļa vietnes funkcijas. Mēs izmantojam sīkdatnes, lai identificētu papildu apmeklējumus gadījumā, ja mūsu vietnē ir konts. Bez aktīviem sīkfailiem jums būs jāpiesakās katru reizi, kad apmeklējat vēlreiz. 4. Citas funkcijas un piedāvājumi mūsu mājas lapā Papildus tam, ka mūsu vietne tiek izmantota tikai kā informācijas avots, mēs piedāvājam dažādus pakalpojumus, kas var jūs interesēt. Lai tos izmantotu, jums parasti ir jāsniedz papildu personas dati, kurus mēs izmantojam, lai sniegtu attiecīgo pakalpojumu un uz kuriem attiecas iepriekšminētie datu apstrādes principi. Dažos gadījumos jūsu datu apstrādei mēs izmantojam ārējos pakalpojumu sniedzējus. Šos pakalpojumu sniedzējus mēs rūpīgi izvēlamies un piesaistām, viņiem ir jāievēro mūsu norādījumi un regulāri jāpārbauda. Turklāt, strādājot sadarbībā ar citiem partneriem, mēs varam nosūtīt jūsu personas datus trešajām personām, lai piedāvātu īpašas akcijas, konkursus, noslēgtu līgumus vai līdzīgus pakalpojumus. Sīkāku informāciju par šo procesu jūs iegūsiet, iesniedzot savus personas datus, vai arī izlasot tālāk sniegto piedāvājumu aprakstus. Ja mūsu pakalpojumu sniedzēji vai partneri atrodas valstī, kas atrodas ārpus Eiropas Ekonomikas zonas (EEZ), mēs jums paziņosim par šī apstākļa sekām individuālā piedāvājuma aprakstā. 5. Tiesības apstrīdēt vai atsaukt piekrišanu jūsu datu apstrādei Ja iepriekš esat piekritis datu apstrādei, jūs jebkurā laikā varat atsaukt šādu piekrišanu. Piekrišanas atsaukšana ietekmēs jūsu personas datu apstrādes likumību, tiklīdz jūs mūs informēsit par savu lēmumu. Ciktāl mūsu personas datu apstrāde balstās uz jūsu interešu izvērtēšanu, jums ir tiesības iebilst pret jūsu personas datu apstrādi. Cita starpā tas notiek gadījumā, ja apstrāde nav nepieciešama, lai izpildītu ar jums noslēgto līgumu, kuru mēs aprakstām zemāk aprakstītajā funkciju aprakstā. Izmantojot šādas tiesības iebilst, mēs lūdzam norādīt iemeslus, kāpēc mēs neapstrādājam jūsu personas datus tā, kā jūs to akceptējat. Ja jūsu iebildums ir pamatots, mēs pārskatīsim situāciju un vai nu pārtrauksim, vai grozīsim jūsu datu apstrādi, vai arī sniegsim jums pārliecinošu pamatotu pamatu turpināt apstrādāt datus. Lieki piebilst, ka jebkurā laikā varat atsaukt piekrišanu tam, ka jūsu personas dati tiek apstrādāti reklāmas nolūkos un datu analīzē. Lai uzzinātu vairāk par tiesībām iebilst, lūdzu, sazinieties ar: ČEHIJAS BREWERY SYSTEM sro, Kolofíkovo nábřeží 1080/30, 747 05 Opava, Čehijas Republika, gdpr (at) czechbrewerysystem.com 6. Mūsu interneta veikala izmantošana Ja vēlaties pasūtīt caur mūsu interneta veikalu, jums būs jānoslēdz līgums ar personas datiem, kas mums nepieciešami, lai apstrādātu jūsu pasūtījumu. Līgumu apstrādei nepieciešamie obligātie dati ir attiecīgi marķēti; visi pārējie dati tiek sniegti brīvprātīgi. Mēs izmantojam jūsu sniegtos datus, lai apstrādātu jūsu pasūtījumu. Tas var ietvert arī maksājuma informācijas pārsūtīšanu uz mūsu galveno banku. Juridiskais pamats tam ir Art. GDPR 6. panta 1. punkta 1. apakšpunkts. Pēc paša vēlēšanās varat izveidot klienta kontu, caur kuru mēs varam uzglabāt jūsu datus par visiem jūsu veiktajiem pirkumiem nākotnē. Kad izveidojat kontu sadaļā “Mans konts”, jūsu sniegtie dati tiek glabāti ar atsaucamu efektu. Visus pārējos datus, ieskaitot jūsu lietotāja kontu, vienmēr var izdzēst, dodoties uz klientu sadaļu. Mēs varam apstrādāt arī jūsu sniegtos datus, lai informētu jūs par interesantiem produktiem no mūsu sortimenta vai nosūtītu jums e-pastus ar tehnisko informāciju. Komerclikumu un nodokļu likumdošana pieprasa, lai jūsu adrese, maksājuma un pasūtījuma informācija tiktu glabāta desmit gadus. Tomēr mēs pēc diviem gadiem ierobežojam jūsu datu apstrādi, ti, jūsu dati tiek izmantoti tikai tāpēc, lai mēs varētu izpildīt mūsu likumā noteiktos pienākumus. Lai novērstu nesankcionētu trešo personu piekļuvi jūsu personas datiem, jo ​​īpaši visiem saglabātajiem finanšu datiem, pasūtījumu process tiek šifrēts, izmantojot TLS tehnoloģiju. 7. PayPal maksājumu pakalpojums Ievērojot maksājuma apstrādes iespējas, izmantojot PayPal, PayPal Credit vai izmantojot PayPal tiešā debeta pakalpojumu, vai - ja tiek piedāvāts - »apmaksāt pēc rēķina«, izmantojot PayPal, mēs pārsūtām jūsu maksājuma informāciju uz PayPal (Europe) S.à rl et Cie, SCA, Boulevard Royal 22–24, L-2449 Luksemburga (turpmāk »PayPal«). Gadījumā, ja izvēlētā metode attiecas uz norēķiniem ar kredītkarti, izmantojot PayPal, uz PayPal tiešā debeta pakalpojumu vai - ja tiek piedāvāts - ar “PayPal apmaksāt pēc rēķina”, PayPal patur tiesības veikt kredīta pārbaudi www.paypal .com / lv / webapps / mpp / ua / privacy-full? locale.x = lv_LV # rPielikums. PayPal izmanto kredīta pārbaudes rezultātus, kas saistīti ar maksājuma neizpildes statistisko varbūtību, lai noteiktu, vai norādīt attiecīgo maksājuma veidu. Kredīta pārbaude var ietvert varbūtības vērtības (tā sauktās punktu vērtības). Ja kredītvēstules atklājumos būtu jāņem vērā punktu skaits, to pamatā ir zinātniski pieņemts matemātiskais un statistikas process. Cita starpā, aprēķinot rezultāta vērtības, tiks iekļauta jūsu adreses informācija. PayPal turklāt ir tiesības pārsūtīt jūsu datus starp citām pusēm, zināmām trešām pusēm (bankām, e-pakalpojumu sniedzējiem, pakalpojumu partneriem, bet arī auditoriem, analītiskajiem pakalpojumiem, kredīta pieprasījumu aģentūrām, mārketinga partneriem, mākoņpakalpojumu sniedzējiem, atkārtoti mērķtiecīgiem pakalpojumu sniedzējiem, saistītiem uzņēmumi), kā arī nenosauktām trešām personām Papildu informācija par datu konfidencialitāti, tostarp izmantotās kredītvēstules aģentūras, ir atrodama PayPal konfidencialitātes politikā: https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/ua/privacy-full Juridiskais pamats tam ir Art. GDPR 6. panta 1. punkta 1. apakšpunkts. 8. Amazon maksājumu pakalpojums Maksājot ar amazon pay, mēs vispirms pārsūtām jūsu maksājuma informāciju uz Amazon Payments Europe sca kā maksājumu apstrādes procesa dalībnieku, un, otrkārt, Amazon EU SARL, Amazon Services Europe SARL un Amazon Media EU SARL, kas visas trīs atrodas 5. vietā. , Rue Plaetis L 2338 Luksemburga (turpmāk “Amazon maksājumi”). Amazon Payments patur tiesības veikt kredīta pārbaudi. Amazon Payments izmanto kredīta pārbaudes rezultātus, kas saistīti ar maksājuma neizpildes statistisko varbūtību, lai noteiktu, vai norādīt attiecīgo maksājuma veidu. Kredīta pārbaude var ietvert varbūtības vērtības (tā sauktās punktu vērtības). Ja kredītvēstules atklājumos būtu jāņem vērā punktu skaits, to pamatā ir zinātniski pieņemts matemātiskais un statistikas process. Cita starpā, aprēķinot rezultāta vērtības, tiks iekļauta jūsu adreses informācija. Amazon Payments turklāt ir tiesīgs pārsūtīt jūsu datus citu personu starpā, nenosauktām trešām pusēm (bankām, e-pakalpojumu sniedzējiem, pakalpojumu partneriem, bet arī auditoriem, analītiskajiem pakalpojumiem, kredītu pieprasījumu aģentūrām, mārketinga partneriem, mākoņpakalpojumu sniedzējiem, atkārtotas mērķauditorijas atlases pakalpojumu sniedzējiem, saistītie uzņēmumi). Papildu informācija par datu konfidencialitāti, tostarp izmantotās kredītvēstules aģentūras, ir atrodama Amazon Payments konfidencialitātes paziņojumā: pay.amazon.com/uk/help/201751600. Juridiskais pamats tam ir Art. GDPR 6. panta 1. punkta 1. apakšpunkts. ANALĪTU PAKALPOJUMI 9. Google Analytics izmantošana Šajā vietnē tiek izmantots Google Analytics, tīmekļa analīzes pakalpojums, ko nodrošina Google lnc. (»Google«). Google Analytics izmanto »sīkfailus», kas ir jūsu datorā ievietoti teksta faili, lai palīdzētu vietnei analizēt, kā jūs izmantojat vietni. Sīkdatnes ģenerētā informācija par mūsu vietnes izmantošanu tiek pārsūtīta un saglabāta Google serveros ASV. Tomēr, ja šajā vietnē tiek aktivizēta IP anonimizācija, Google iepriekš saīsina jūsu IP adresi Eiropas Savienības dalībvalstīs vai citās Eiropas Ekonomikas zonas līguma parakstītājvalstīs. Tikai izņēmuma gadījumos pilna IP adrese tiks pārsūtīta uz Google serveri ASV un tur saīsināta. Šīs vietnes operatora vārdā Google izmantos šo informāciju, lai novērtētu jūsu vietnes izmantošanu, izveidotu pārskatus par vietnes darbību un sniegtu vietnes operatoram turpmākus pakalpojumus, kas saistīti ar vietnes un interneta lietošanu. IP adrese, kuru pārlūkprogramma pārsūta Google Analytics kontekstā, netiek apvienota ar citiem Google datiem. Jūs varat atteikties no sīkdatņu izmantošanas, pārlūkprogrammā atlasot atbilstošos iestatījumus; tomēr, lūdzu, ņemiet vērā, ka, to darot, iespējams, nevarēsit pilnībā izmantot šīs vietnes funkcionalitāti. Jūs varat arī liegt Google vākt un apstrādāt sīkfaila ģenerētos datus, kas saistīti ar jūsu vietnes izmantošanu (ieskaitot jūsu IP adresi), lejupielādējot un instalējot pārlūkprogrammas spraudni, kas pieejams vietnē tools.google.com/dlpage/gaoptout? hl = lv-GB. Šī vietne izmanto Google Analytics ar paplašinājumu »anonymizeIp ()«. Šādi savāktās IP adreses tiek saīsinātas, lai novērstu jebkādas tiešas atsauces uz konkrētu personu. Ciktāl personīgi savāktie dati attiecas uz jums, šāda saistība tiks izslēgta bez liekas kavēšanās un personas dati tiks nekavējoties izdzēsti. Mēs izmantojam Google Analytics, lai analizētu un regulāri uzlabotu mūsu vietnes lietošanu. Izmantojot iegūto statistiku, mēs varam uzlabot mūsu piedāvājumu jums un padarīt vietni interesantāku jums kā lietotājam. Attiecībā uz izņēmuma gadījumiem, kad personas dati tiek pārsūtīti uz ASV, Google ir reģistrējusies ES un ASV privātuma vairoga vietnē www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. Google Analytics izmantošanas juridiskais pamats ir GDPR 6. panta 1. punkta 1. apakšpunkta f) punkts. Trešās puses informācija: Google Dublin, Google Ireland Ltd., Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Īrija, fakss: +353 (1) 436 1001. Pakalpojuma noteikumi: www.google.com/analytics/terms/gb. html; konfidencialitātes pārskats: www.google.com/intl/lv/analytics/learn/privacy.html; un konfidencialitātes politika: www.google.de/intl/lv/policies/privacy. Turklāt šajā vietnē tiek izmantots pakalpojums Google Analytics, lai visās ierīcēs analizētu apmeklētāju plūsmas, kas tiek veiktas, izmantojot lietotāja ID. Klientu kontā varat deaktivizēt sava lietojuma vairāku ierīču analīzi sadaļā “Mani dati”, “Personas dati”. Sociālo mediju 10. YouTube videoklipu iekļaušana Savā tiešsaistes piedāvājumā esam iekļāvuši YouTube videoklipus, kas tiek saglabāti vietnē www.youtube.com un kurus var atskaņot tieši no mūsu vietnes. Tie visi ir iekļauti »paplašinātā datu aizsardzības režīmā», ti, ja jūs neatskaņojat videoklipus, uz YouTube jūs netiek pārsūtīti dati. Tikai tad, ja atskaņojat video, tiks pārsūtīti 2. sadaļā norādītie dati. Šādu datu pārsūtīšanu mēs nevaram kontrolēt. Kad jūs apmeklējat vietni, YouTube tiek informēts, ka esat piekļuvis attiecīgajai mūsu vietnes apakšlapai. Tiks nosūtīti arī dati, kas norādīti šīs privātuma politikas 3. sadaļā. Tas notiek neatkarīgi no tā, vai pakalpojumā YouTube ir pieejams lietotāja konts, caur kuru esat pieteicies, vai jums nav šāda lietotāja konta. Ja esat pieteicies Google, jūsu dati tiks tieši saistīti ar jūsu kontu. Ja nevēlaties, lai šāda saistība tiktu izveidota ar jūsu profilu pakalpojumā YouTube, pirms pogas aktivizēšanas vispirms būs jāpiesakās. YouTube saglabā jūsu datus kā lietotāju profilus un izmanto tos reklāmas un tirgus izpētes nolūkos un / vai, lai pielāgotu savu vietni lietotāju vajadzībām. Šāds novērtējums tiek īpaši veikts (tostarp lietotājiem, kuri nav pieteikušies), lai nodrošinātu uz vajadzībām balstītu reklamēšanu un informētu citus sociālo tīklu lietotājus par jūsu darbībām mūsu vietnē. Jums ir tiesības iebilst pret šādu lietotāju profilu izveidi, taču, lai izmantotu šīs tiesības, jums ir tieši jāsazinās ar YouTube. Plašāka informācija par apkopoto datu mērķiem un apjomu un to apstrādi vietnē YouTube ir atrodama uzņēmuma konfidencialitātes politikā. Šajā privātuma politikā ir iekļauta arī informācija par jūsu attiecīgajām tiesībām un iestatījumu iespējām, lai aizsargātu jūsu privātumu: www.google.de/intl/en/policies/privacy Google arī apstrādā jūsu personas datus ASV un ir reģistrējies ES - ASV privātuma vairogs, www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. 11. Google Maps iekļaušana Šajā vietnē tiek izmantots pakalpojums Google Maps. Tas ļauj mums parādīt interaktīvās kartes tieši mūsu vietnē, un jūs varat izmantot šo ērto karšu funkciju. Kad jūs apmeklējat vietni, Google tiek informēts, ka esat piekļuvis attiecīgajai mūsu vietnes apakšlapai. Tiks nosūtīti arī dati, kas norādīti šīs privātuma politikas 3. sadaļā. Tas notiek neatkarīgi no tā, vai Google kontā ir pieejams lietotāja konts, caur kuru esat pieteicies, vai jums nav šāda lietotāja konta. Ja esat pieteicies Google, jūsu dati tiks tieši saistīti ar jūsu kontu. Ja nevēlaties, lai šāda saistība ar jūsu profilu tiktu izveidota Google tīklā, pirms pogas aktivizēšanas vispirms būs jāpiesakās. Google saglabā jūsu datus kā lietotāju profilus un izmanto tos reklāmas un tirgus izpētes nolūkos un / vai, lai pielāgotu savu vietni lietotāju vajadzībām. Šāds novērtējums tiek īpaši veikts (tostarp lietotājiem, kuri nav pieteikušies), lai nodrošinātu uz vajadzībām balstītu reklamēšanu un informētu citus sociālo tīklu lietotājus par jūsu darbībām mūsu vietnē. Jums ir tiesības iebilst pret šādu lietotāju profilu izveidi, taču, lai izmantotu šīs tiesības, jums ir tieši jāsazinās ar Google. Plašāka informācija par spraudņu nodrošinātāja datu vākšanas un apstrādes mērķi un apjomu ir atrodama pakalpojumu sniedzēja konfidencialitātes politikā. Tajos ir arī informācija par jūsu atbilstošajām tiesībām un iestatījumu iespējām, lai aizsargātu jūsu privātumu: www.google.de/intl/en/policies/privacy Google arī apstrādā jūsu personas datus ASV un ir reģistrējies ES un ASV konfidencialitātes aizsardzībai Vairogs, www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. Tiešsaistes reklāmu 12. Google AdWords reklāmguvumu izmantošana Mēs izmantojam reklāmas nesēju pakalpojumu Google Adwords, lai ārējās vietnēs pievērstu uzmanību mūsu pievilcīgajiem piedāvājumiem. Atsaucoties uz reklāmas kampaņas datiem, mēs varam noteikt atsevišķu reklāmas pasākumu panākumus. To darot, mūsu interese ir parādīt jums interesējošu reklāmu, padarīt mūsu vietnes dizainu jums interesantāku un panākt taisnīgu reklāmas izmaksu aprēķinu. Šos reklāmas līdzekļus Google nodrošina ar tā dēvēto »reklāmu serveru« starpniecību. Šajā nolūkā mēs izmantojam reklāmu servera sīkfailus, ar kuru palīdzību var izmērīt noteiktus veiktspējas rādītājus, piemēram, ātro reklamēšanu vai lietotāju klikšķus. Ja piekļūstat mūsu vietnei, izmantojot Google sludinājumu, Google Adwords jūsu datorā saglabās sīkfailu. Šo sīkfailu derīguma termiņš parasti beidzas pēc 30 dienām, un tie nav paredzēti, lai identificētu jūs personīgi. Saistīts ar šo sīkfailu, unikāls sīkfaila ID, reklāmas seansu skaits vienā izvietojumā (biežums), pēdējais seanss (attiecas uz reklāmguvumiem pēc skata), kā arī atteikšanās informācija (piezīme, ko lietotājs nevēlas parasti tiek saglabāti). Šīs sīkdatnes ļauj Google atpazīt jūsu interneta pārlūkprogrammu. Ja lietotājs apmeklē noteiktas Adwords klienta vietnes lapas un viņa datorā saglabātās sīkdatnes derīguma termiņš vēl nav beidzies, Google un klients varēs noteikt, ka lietotājs noklikšķināja uz reklāmas un tika novirzīts uz attiecīgo lapu. Katram AdWords klientam tiek piešķirts atšķirīgs sīkfails. Tāpēc sīkdatnes nevar izsekot, izmantojot AdWords klientu vietnes. Mēs paši nevācam un / vai neapstrādājam nekādus personas datus iepriekš minēto reklāmas pasākumu laikā. Mēs tikai saņemam Google sniegtos statistikas novērtējumus. Pamatojoties uz šiem novērtējumiem, mēs varam noteikt, kuri no izmantotajiem reklāmas pasākumiem ir īpaši efektīvi. Mēs nesaņemam nekādus papildu datus par reklāmas nesēju izmantošanu, un jo īpaši mēs nevaram identificēt lietotājus, pamatojoties uz šo informāciju. Izmantojot izmantotos mārketinga rīkus, jūsu pārlūkprogramma automātiski izveido tiešu savienojumu ar Google serveri. Tā kā mēs nekontrolējam datu apjomu un turpmāko izmantošanu, ko Google apkopo, izmantojot šo rīku, tālāk sniegtā informācija ir balstīta uz mūsu pašreizējo zināšanu līmeni: Iekļaujot AdWords reklāmguvumu, Google saņem informācija, ka jūs apmeklējāt attiecīgo mūsu vietnes daļu vai noklikšķinājāt uz kāda no mūsu reklāmām. Ja esat reģistrējies Google sniegtā pakalpojumā, Google var saistīt apmeklējumu ar jūsu kontu. Pat ja neesat reģistrējies Google vai neesat pieteicies, iespējams, ka pakalpojumu sniedzējs uzzinās un saglabās jūsu IP adresi. Ir vairāki veidi, kā novērst dalību šajā izsekošanas procesā:
  • attiecīgi pielāgojot pārlūkprogrammas programmatūru, it īpaši - - nomācot trešo pušu sīkfailus, jūs nesaņemsit nevienu trešo personu reklāmu;
  • atspējojot reklāmguvumu uzskaites sīkfailus, iestatot pārlūkprogrammu, lai bloķētu sīkfailus no domēna »www.googleadservices.com«, www.google.com/settings/ads, kā rezultātā šis iestatījums tiks dzēsts, izdzēšot sīkfailus;
  • deaktivizējot tādu pakalpojumu sniedzēju interešu reklāmas, kas ir parakstījušas pašregulācijas kampaņu "Par reklāmām", dodoties uz saiti www.aboutads.info/choices, lai gan šis iestatījums tiks dzēsts, ja izdzēsīsit sīkfailus ;
  • pastāvīgi atspējot sīkfailus savā Firefox, Internet Explorer vai Google Chrome pārlūkprogrammā, dodoties uz saiti www.google.com/settings/ads/plugin. Mēs vēlamies norādīt, ka tas var novest pie tā, ka jūs nevarēsiet izmantot visas šī piedāvājuma iezīmes.
Jūsu datu apstrādes juridiskais pamats ir Regulas (EK) Nr. 6 (1) (1) GDPR. Plašāku informāciju par datu konfidencialitāti Google var atrast vietnē politikas.google.com/privacy?hl=lv un services.google.com/sitestats/en.html. Varat arī apmeklēt Tīkla reklāmas iniciatīvas (NAI) tīmekļa vietni www.networkadvertising.org. Google ir parakstījusi ES un ASV privātuma vairogu, www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. 13. Atkārtots mārketings Papildus AdWords reklāmguvumiem mēs izmantojam Google remarketinga programmu. Šis ir process, ar kuru mēs cenšamies atkal vērsties pie jums. Programma ļauj jums redzēt mūsu reklāmas pēc tam, kad esat apmeklējis mūsu tīmekļa vietni, turpinot izmantot internetu. Tas tiek darīts, izmantojot sīkfailus, kas tiek glabāti jūsu pārlūkprogrammā, ar kuru palīdzību Google reģistrē un novērtē jūsu lietošanas paradumus, apmeklējot dažādas tīmekļa vietnes. Šādā veidā Google var atklāt pēdējo apmeklējumu, ko veicāt mūsu tīmekļa vietnē. Saskaņā ar Google sniegto informāciju neviens no jūsu personiskajiem datiem, kas tiek savākti atkārtota mārketinga procesa laikā un ko Google var uzglabāt, tiek apvienots ar citiem datiem. Jo īpaši atkārtoti mārketingā tiek izmantota pseidonīmēšana, saskaņā ar Google datiem.  
  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Čehija
  • Info@czechbrewerysystem.com
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - alus darītavu, mazo amatniecības alus darītavu, mikro alus darītavu, fermentācijas tvertņu un visu profesionālo alus ražošanas iekārtu ražošana. Augļu alkoholisko dzērienu ražošanas tehnoloģijas - cider. Eiropas kvalitātes materiāli, Čehijas darbi ar garantiju.

Jaunumi Parakstīties

Reģistrējieties, lai abonētu mūsu biznesa ziņas un tehnisko informāciju par mūsu produktiem un pakalpojumiem.

keyboard_arrow_up