BPT | Тенкови за производство на пиво

Резервоари за пиво - садови за производство на пиво или јаболковина

Сертификати-651x300Ние произведуваме секакви стандардни и специјални резервоари за пиво. Резервоари за пиво се под притисок и садот под притисок од нерѓосувачки челик за храна (AISI 304 или AISI 316), наменет за производство на пиво, складирање пиво и друго ракување со пиво. Ние ги опремуваме резервоарите за пиво со стандардна опрема или специјална опрема според барањата на купувачот. На пример за производство на јаболковина или производство на помалку вообичаени видови на пиво, според производствениот процес, што не може да се реализира со конвенционална стандардна опрема за резервоари за пиво.

Нашиот јасен дијаграм покажува видови на резервоари за пиво кои се во нашата производна програма и нивниот технички опис. Спецификациите и цените на произведените стандардни резервоари за пиво се опишани овде. Способноста за прилагодување на опремата, димензиите, цените и другите параметри на резервоарите за пиво според индивидуалните барања на одредени клиенти се вообичаени.

Иако нашите пиво резервоари се првенствено оптимизирани за производство на пиво, ние ги произведуваме и во модификации за ефикасно производство на други пијалаци - особено вино, газирани пијалоци вино и јаболковина.

Резервоари за пиво

Резервоари за пиво - преглед на произведени садови и склопови за пиво и друга манипулација со пиво

Типови на резервоари за пиво

Резервоари за пиво - одете до страниците со производи

Страници со детален опис и ценовници избрани типови на пивски тенкови ќе бидат прикажани со кликање на линковите

Czech Brewery System s.r.o. - Производство на пиварници, мала занаетчиска пиварница, микро пиварници, ферментациски резервоари и сите професионални опрема за производство на пиво. Технологии за производство на овошни алкохолни пијалоци - cider. Европски квалитетни материјали, Чешка работи со гаранција.

Newsletter Зачленете се

Регистрирајте се за претплата на нашите деловни вести и технички информации за нашите производи и услуги.

keyboard_arrow_up
КБС - Навигација
Икона на десното мени