Опрема за полнење со шишиња

Ние нудиме широк спектар на опрема за изобарско флаширање на производи во заштитна атмосфера CO2 од Пиво тенкови. Едноставно рачно полнење на шишиња, полуавтоматски шишиња за полнење и rinsers, автоматски машини за полнење шишиња, машини за обележување шишиња и машини за ограничување на шишиња.

Нуди објекти за флаширање на пијалаци во шишиња и операции поврзани со полнење шишиња:

Czech Brewery System s.r.o. - Производство на пиварници, мала занаетчиска пиварница, микро пиварници, ферментациски резервоари и сите професионални опрема за производство на пиво. Технологии за производство на овошни алкохолни пијалоци - cider. Европски квалитетни материјали, Чешка работи со гаранција.

Newsletter Зачленете се

Регистрирајте се за претплата на нашите деловни вести и технички информации за нашите производи и услуги.

keyboard_arrow_up
КБС - Навигација
Икона на десното мени