BREWORX MODULO - модуларни занаетчиски пиварници за ресторани

Едноставни занаетчиски пиварници со модуларен концепт

Специјално издание на микро-пиварници, фокусирани на клиенти, за кои едноставна имплементација на пиварницата е основен услов.

BWX-FUIC-CHP1C-4x150CCT-1000x450

Модуларна микропроизводство Modulo - микросхемЗанаетчиски пиварници BREWORX MODULO произведени од страна на компанијата Чешката пиварница систем се произведени со современи методи од квалитетен челик за храна исклучиво од европско потекло. Тие овозможуваат производство на традиционално пиво од чешки тип, но исто така и било каков вид на светско познато пиво со користење на метод на лушпа или инфузија со користење на модерен начин на ферментација и созревање во посебни цилиндрични конусни резервоари.

Изградете своја микропроизводство: едноставни модуларни микробранови за секој ресторан

Пивовара Пивокс Модуло ексел во своите револуционерни модуларни решенија кои во споредба со микропроизводителите од други производители имаат многу предности за почетни и идни производители на занаетчиско пиво.

 • Едноставна модуларна конструкција - инсталација и проширување на пиварницата е забавна и многу брза
 • Скромни технички барања за локацијата на пиварницата - само слободен дел од кујната на ресторанот е доволен за поставување на систем за пиење
 • Можете да почнете само со минимална конфигурација и доградувате и постепено да ја проширувате пиварницата.
 • Лесно ракување со компоненти - сите главни модули може да бидат опремени со тркала или прилагодливи ногарки
 • Брзо поврзување на сите компоненти - ќе добиете специјален универзален цевковод и црева со брзи спојки. Коннекциите на сите делови и модули е лесно и брзо.
 • Лесна и брза инсталација и пуштање во работа - Клиентот може сам да ја собере целата пиварница користејќи ги упатствата во рачни и фотографиите од сите конекции.
 • Инсталирањето може да се направи без скапи и долготрајни проекти и градежни работи обезбедени од тим на специјалисти. Овој имот многу ги зачувува инсталационите трошоци.
 • Пиварницата не е цврсто поврзана со структурата на зградата - тоа е само сет на апарати кои можат да се поместуваат околу просторот во согласност со моменталните потреби на клиентите.
 • Можете да користите било кое лесно финансирање преку заем или закуп, бидејќи пиварницата е сè уште систем кој работи и постои одделен од зградата. Инсталацијата на пиварницата не бара никакви неповратни интервенции во зградата.
 • Производството на пиво може да започне само неколку часа по испораката на пиварницата

Дали размислувавте за долго време да работите со сопствена микробреза, но дали сте обесхрабрени од непремостливи пречки или страв од неуспех во бизнисот?

 • Дали немате пари за сопствената микро пиварница?
 • Дали не знаете дали ќе се исплати микро пиварница?
 • Дали немате соодветни простории за микро пиварница?
 • Дали не сакате да се справи со барајќи градежни работи?
 • Дали сопственикот на зградата не ви дозволи реконструкција?
 • Дали банката не сака да ви додели заем?

Ние ги решаваме повеќето од овие проблеми со микро пивара Breworx Modulo

Повеќе информации за МОДУЛО:


>> Сакам понуда за мојот BREWORX MODULO

Czech Brewery System s.r.o. - Производство на пиварници, мала занаетчиска пиварница, микро пиварници, ферментациски резервоари и сите професионални опрема за производство на пиво. Технологии за производство на овошни алкохолни пијалоци - cider. Европски квалитетни материјали, Чешка работи со гаранција.

Newsletter Зачленете се

Регистрирајте се за претплата на нашите деловни вести и технички информации за нашите производи и услуги.

keyboard_arrow_up
КБС - Навигација
Икона на десното мени