GDPR - Våre personvernregler

  Personvernreglene Å beskytte dine personlige data når du besøker nettstedet vårt er av stor betydning for oss. Vi beskytter personvernet ditt og dine private data. Vi samler inn, behandler og bruker dine personopplysninger i samsvar med innholdet i disse databeskyttelsesbestemmelsene, samt gjeldende databeskyttelsesforskrifter, spesielt den generelle databeskyttelsesforordningen, e-personvernforordningen, loven om beskyttelse av personopplysninger (lov Nr. 101/2000 Coll. Inkludert i lovene i Tsjekkia). Disse databeskyttelsesbestemmelsene regulerer personopplysningene om deg som vi samler inn, behandler og bruker. Vi ber deg derfor om å lese forklaringene som er skissert nedenfor med stor omhu. 1. Informasjon om innsamling av personopplysninger Nedenfor ønsker vi å informere deg om hvordan vi samler inn personopplysninger når besøkende bruker nettstedet vårt. Personlige data er alle data som er personlig relatert til deg, f.eks. Navn, adresse, e-postadresser, brukeratferd. Den behandlingsansvarlige i henhold til artikkel 4 nr. 7 i den generelle databeskyttelsesforordningen (GDPR) er selskapet CZECH BREWERY SYSTEM sro, Kolofíkovo nábřeží 1080/30, 747 05 Opava, Tsjekkia, gdpr (at) czechbrewerysystem.com. Du kan kontakte vår databeskyttelsesansvarlige på e-postadressen gdpr (at) czechbrewerysystem.com, eller via postadressen vår ved å legge til ordene »Attn databeskyttelsesansvarlig«. Når du kontakter oss via e-post eller via et kontaktskjema, lagres dataene du overfører (din e-postadresse, og eventuelt navn og / eller telefonnummer) på serveren vår for å svare på spørsmålene dine . Vi vil slette dataene som påløper i denne forbindelse når det ikke lenger blir nødvendig for dem å bli lagret, eller vi vil begrense behandlingen av dem i tilfelle det foreligger juridiske forpliktelser som krever at dataene bevares. Hvis vi er i ferd med å tilby individuelle funksjoner som en del av vårt tilbud, stoler vi på tjenesteleverandører som samarbeider med oss, eller hvis vi ønsker å bruke dataene dine til reklameformål, vil vi informere deg detaljert om prosessene som er involvert. Samtidig vil vi spesifisere de foreskrevne kriteriene for tidspunktet for lagring av slike data. 2. dine rettigheter Du har følgende rettigheter med hensyn til dine personlige data som vi samler inn:

  • Retten til tilgang til dine personlige data,
  • Rett til rettelse eller sletting av personopplysninger,
  • Rett til begrensning av behandling av dine personopplysninger,
  • Rett til å protestere mot behandlingen av dine personopplysninger,
  • Rett til din personlige dataportabilitet.
Du har også rett til å sende inn en klage til en tilsynsmyndighet som er ansvarlig for databeskyttelse dersom du har tvil om behandlingen av dine personopplysninger av vårt firma. 3. Innsamling av personopplysninger når du besøker nettstedet vårt Når du besøker nettstedet vårt bare som informasjonskilde, dvs. hvis du ikke registrerer deg og ikke logger på eller på annen måte sender informasjon, samler vi bare de personlige dataene som nettleseren overfører til serveren vår. Når du bestemmer deg for å se vår nettside, samler vi inn følgende data, som er nødvendige av tekniske grunner for å vise nettstedet vårt og sikre at det er stabilt og sikkert (hjemmel: Punkt (f) i Artikkel 6 (1) GDPR):
  • IP-adressen på enheten din
  • Dato og klokkeslett for forespørselen
  • Tidsforskjell til Greenwich Mean Time (GMT)
  • Innhold av forespørselen (spesifikk side)
  • Tilgangsstatus / HTTP-statuskode
  • Volum data overført
  • Nettstedet som forespørselen kom fra
  • Nettlesertype
  • Operativsystem og brukergrensesnitt
  • Språk og versjon av nettleserprogramvaren.
I tillegg til de ovennevnte dataene lagres informasjonskapslene i minnet ditt når du bruker nettstedet vårt. Informasjonskapsler er små tekstfiler som er lagret på harddisken din og tilordnet nettleseren du bruker, og som gjør at viss informasjon kan strømme til stedet der informasjonskapslen skal plasseres. Informasjonskapsler er ikke i stand til å kjøre programmer eller overføre virus til datamaskinen din. De tjener til å gjøre nettstedet vårt mer brukervennlig og effektiv informasjon for deg. Bruk av informasjonskapsler: Dette nettstedet bruker de typer informasjonskapsler som er oppført nedenfor. Deres natur og funksjon er like beskrevet nedenfor:
  • Forsinkende informasjonskapsler
  • vedvarende cookies
Transiente informasjonskapsler slettes automatisk når du lukker nettleseren. Denne gruppen av informasjonskapsler inkluderer spesielt øktcookies. Disse lagrer en såkalt økt-ID der forskjellige forespørsler fra nettleseren din kan tilordnes til en felles økt. De gjør det mulig å gjenkjenne datamaskinen din når du kommer tilbake til nettstedet vårt. Sessionscookies slettes når du logger av eller når du lukker nettleseren. Vedvarende informasjonskapsler slettes automatisk etter en forhåndsdefinert periode, som kan variere avhengig av informasjonskapsel. Du kan når som helst slette disse informasjonskapslene ved å gå til sikkerhetsinnstillingene for nettleseren din og velge "slett informasjonskapsel". Du kan konfigurere nettleserinnstillingene dine til dine personlige preferanser og f.eks. Nekte tredjeparts informasjonskapsler eller alle informasjonskapsler. Vi vil imidlertid påpeke at å gjøre dette kan bety at du ikke vil kunne bruke alle funksjonene på nettstedet vårt. Vi bruker informasjonskapsler for å identifisere oppfølgingsbesøk i tilfelle du har en konto på nettstedet vårt. Uten aktive informasjonskapsler, må du logge på hver gang du besøker igjen. 4. Andre funksjoner og tilbud på vår hjemmeside I tillegg til at nettstedet vårt brukes utelukkende som informasjonskilde, tilbyr vi en rekke tjenester som kan være av interesse for deg. For å gjøre bruk av disse, må du vanligvis oppgi ytterligere personopplysninger som vi bruker for å tilby den aktuelle tjenesten, og som de nevnte databehandlingsprinsippene gjelder for. Ved noen anledninger bruker vi eksterne tjenesteleverandører til å behandle dataene dine. Disse leverandørene er nøye valgt og engasjert av oss, er bundet til å følge våre instruksjoner, og blir revidert med jevne mellomrom. Videre kan vi sende personopplysningene dine til tredjeparter når vi samarbeider med andre partnere for å tilby spesielle kampanjer, konkurranser, inngåelse av kontrakter eller lignende tjenester. Du vil få ytterligere detaljer om denne prosessen, enten når du oppgir dine personlige data eller ved å lese beskrivelsene av tilbudene nedenfor. Hvis våre tjenesteleverandører eller partnere er lokalisert i et land utenfor Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS), vil vi varsle deg om konsekvensene av denne omstendigheten i beskrivelsen av det enkelte tilbudet. 5. Rett til å motsette seg eller trekke tilbake samtykke til behandling av dataene dine Hvis du tidligere har gitt samtykke til at opplysningene dine blir behandlet, kan du når som helst trekke tilbake slikt samtykke. Å trekke ditt samtykke vil påvirke lovligheten av behandlingen av dine personopplysninger når du har informert oss om en slik beslutning. I den grad vår behandling av dine personopplysninger er basert på en avveining av dine interesser, har du rett til å motsette deg behandlingen av dine personopplysninger. Blant annet er dette tilfelle hvis behandlingen ikke er nødvendig for å oppfylle en kontrakt med deg, som vi beskriver i beskrivelsen av funksjonene nedenfor. Når du utøver en slik rett til å motsette deg, ber vi deg oppgi årsakene til at vi ikke behandler dine personopplysninger på den måten du godtar. Hvis din innvending er berettiget, vil vi gjennomgå situasjonen og enten stanse eller endre behandlingen av dataene dine, eller gi oss vårt overbevisende legitime grunnlag for å fortsette å behandle dataene. Det er unødvendig å si at du når som helst kan trekke tilbake samtykket ditt til at personopplysningene dine blir behandlet for annonseringsformål og dataanalyse. For å finne ut mer om din rett til å motsette deg, vennligst kontakt: TSJECHISK BROWERY SYSTEM sro, Kolofíkovo nábřeží 1080/30, 747 05 Opava, Tsjekkia, gdpr (at) czechbrewerysystem.com 6. Bruk av vår nettbutikk Hvis du ønsker å bestille via nettbutikken vår, må du inngå en kontrakt som inneholder personopplysninger om deg som vi trenger for å behandle bestillingen din. De obligatoriske dataene som kreves for å behandle kontrakter er tilsvarende merket; alle andre data blir gitt frivillig. Vi bruker dataene du oppgir for å behandle bestillingen din. Dette kan også innebære å videresende betalingsopplysningene dine til hovedbanken vår. Det juridiske grunnlaget for dette er artikkel nr. B). 6 (1) (1) GDPR. Du kan opprette en kundekonto etter eget ønske, der vi kan lagre dataene dine for eventuelle kjøp du gjør i fremtiden. Når du oppretter en konto under »Min konto«, lagres dataene du oppgir med tilbakekallbar effekt. Alle andre data, inkludert brukerkontoen din, kan alltid slettes ved å gå til kundeseksjonen. Vi kan også behandle dataene du oppgir for å varsle deg om interessante produkter fra vårt utvalg eller for å sende deg e-post som inneholder teknisk informasjon. Forretnings- og skatterettlige forskrifter krever at vi lagrer adresse, betalings- og bestillingsdetaljer i en periode på ti år. Vi begrenser imidlertid behandlingen av dine opplysninger etter to år, dvs. at opplysningene dine bare brukes for at vi skal oppfylle våre lovpålagte plikter. For å forhindre uautorisert tredjeparts tilgang til dine personlige data, spesielt lagrede økonomiske data, blir bestillingsprosessen kryptert ved hjelp av TLS-teknologi. 7. PayPal betalingstjeneste Innenfor grensene for håndtering av betalinger via PayPal, PayPal-kreditt eller bruk av PayPal-direktetjenester, eller - hvis tilbudt - »betale på faktura« via PayPal, videresender vi betalingsopplysningene dine til PayPal (Europe) S.à rl et Cie, SCA, 22–24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg (heretter »PayPal«). I tilfelle den valgte metoden gjelder betaling med kredittkort ved bruk av PayPal, PayPal-direktebetalingstjeneste, eller - hvis tilbudt - å »betale på faktura« via PayPal, forbeholder PayPal seg retten til å foreta en kredittsjekk www.paypal .com / no / webapps / mpp / ua / privacy-full? locale.x = no_NO # rAnnex. PayPal bruker funnene i kredittkontrollen knyttet til den statistiske sannsynligheten for betalings mislighold for å avgjøre om betalingsmåten skal oppgis eller ikke. Kredittsjekken kan medføre sannsynlighetsverdier (såkalte poengverdier). Skulle poengsumverdier tas med i resultatene av kredittforespørselen, er disse basert på en vitenskapelig akseptert matematisk og statistisk prosess. Blant annet vil adresseopplysningene dine bli inkludert når du beregner poengsummen. PayPal har videre rett til å videresende dataene dine til, blant andre parter, kjente tredjeparter (banker, e-tjenesteleverandører, tjenestepartnere, men også revisorer, analysetjenester, kredittopplysningsbyråer, markedsføringspartnere, skytjenesteleverandører, retargeting-leverandører, tilknyttet selskaper) så vel som til ikke navngitte tredjeparter. Ytterligere informasjon om personvern, inkludert kredittforespørgselsbyråene som brukes, finner du i PayPals personvernregler: https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/ua/privacy-full Det juridiske grunnlaget for dette er artikkel nr. B). 6 (1) (1) GDPR. 8. Amazon betalingstjeneste Når du betaler gjennom Amazon-betaling, videresender vi først betalingsopplysningene dine til Amazon Payments Europe sca som part i betalingshåndteringsprosessen, og for det andre til Amazon EU SARL, Amazon Services Europe SARL og Amazon Media EU SARL, som alle tre ligger på 5 , Rue Plaetis L 2338 Luxembourg (heretter »Amazon Payments«). Amazon Payments forbeholder seg retten til å utføre en kredittsjekk. Amazon Payments bruker funnene i kredittkontrollen knyttet til den statistiske sannsynligheten for betalings mislighold for å avgjøre om betalingsmåten skal oppgis eller ikke. Kredittsjekken kan medføre sannsynlighetsverdier (såkalte poengverdier). Skulle poengsumverdier tas med i resultatene av kredittforespørselen, er disse basert på en vitenskapelig akseptert matematisk og statistisk prosess. Blant annet vil adresseopplysningene dine bli inkludert når du beregner poengsummen. Amazon Payments har videre rett til å videresende dataene dine til, blant andre parter, navngitte tredjeparter (banker, e-tjenesteleverandører, tjenestepartnere, men også revisorer, analysetjenester, kredittopplysningsbyråer, markedsføringspartnere, skytjenesteleverandører, retargeting-leverandører, tilknyttede selskaper). Ytterligere personverninformasjon, inkludert kredittforespørgselsbyråene som brukes, finner du i Amazon Payments 'personvernerklæring: pay.amazon.com/uk/help/201751600 Det juridiske grunnlaget for dette er artikkel nr. B). 6 (1) (1) GDPR. ANALYTISKE TJENESTER 9. Bruk av Google Analytics Dette nettstedet bruker Google Analytics, en webanalysetjeneste levert av Google lnc. ("Google"). Google Analytics bruker »informasjonskapsler«, som er tekstfiler plassert på datamaskinen din, for å hjelpe nettstedet med å analysere hvordan du bruker nettstedet. Informasjonen generert av informasjonskapselen om din bruk av nettstedet vårt overføres til og lagres på Googles servere i USA. Imidlertid, hvis IP-anonymisering er aktivert på dette nettstedet, vil Google avkorte IP-adressen din i EU-land eller i andre stater som har undertegnet avtalen om Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet på forhånd. Bare i unntakstilfeller vil hele IP-adressen bli overført til en Google-server i USA og avkortet der. På vegne av operatøren av dette nettstedet vil Google bruke denne informasjonen til å evaluere din bruk av nettstedet, for å lage rapporter om nettstedsaktivitet og for å gi nettstedoperatøren ytterligere tjenester knyttet til bruk av nettstedet og Internett. IP-adressen som overføres av nettleseren din i sammenheng med Google Analytics, blir ikke slått sammen med andre Google-data. Du kan nekte bruk av informasjonskapsler ved å velge de riktige innstillingene i nettleseren din; Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du gjør det, vil du kanskje ikke kunne bruke den fulle funksjonaliteten til dette nettstedet. Du kan også forhindre Google i å samle inn og behandle dataene som genereres av informasjonskapselen og relatere til din bruk av nettstedet (inkludert din IP-adresse) ved å laste ned og installere nettleserprogrammet som er tilgjengelig under tools.google.com/dlpage/gaoptout? hl = no-NO. Dette nettstedet bruker Google Analytics med utvidelsen »anonymizeIp ()«. IP-adressene som samles på denne måten blir avkortet for å eliminere enhver direkte referanse til et bestemt individ. I den grad dataene som samles inn personlig er knyttet til deg, vil en slik forhold ekskluderes uten unødig forsinkelse, og personopplysningene vil bli slettet umiddelbart. Vi bruker Google Analytics for å analysere og regelmessig forbedre bruken av nettstedet vårt. Ved å bruke ervervet statistikk kan vi forbedre tilbudet til deg og gjøre nettstedet mer interessant for deg som bruker. Når det gjelder unntakstilfeller når personopplysninger overføres til USA, har Google registrert seg for EU-US Privacy Shield, www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. Det juridiske grunnlaget for å bruke Google Analytics er artikkel 6 nr. 1 (1) (4) GDPR. Tredjepartsinformasjon: Google Dublin, Google Ireland Ltd., Gordon House, Barrow Street, Dublin 353, Irland, Fax: +1 (436) 1001 XNUMX. Tjenestevilkår: www.google.com/analytics/terms/gb. html; personvernoversikt: www.google.com/intl/en/analytics/learn/privacy.html; og personvernregler: www.google.de/intl/en/policies/privacy. Dette nettstedet bruker videre Google Analytics for å analysere besøkende flyter på tvers av alle enheter som utføres via en bruker-ID. Du kan deaktivere analyse av bruken din på flere enheter i kundekontoen din under »Mine data«, »Personlige data«. SOSIALE MEDIA 10. Inkorporering av YouTube-videoer Vi har innlemmet YouTube-videoer i vårt online tilbud, som lagres på www.youtube.com og kan spilles direkte fra nettstedet vårt. Disse har alle blitt innlemmet i "utvidet databeskyttelsesmodus", dvs. ingen data som gjelder deg som bruker blir overført til YouTube hvis du ikke spiller av videoene. Bare hvis du spiller av videoen, vil dataene som er spesifisert i avsnitt 2 overføres. Overføring av slike data er utenfor vår kontroll. Når du besøker nettstedet, blir YouTube informert om at du har fått tilgang til den tilsvarende undersiden på nettstedet vårt. Dataene spesifisert under seksjon 3 i denne personvernpolicyen vil også bli overført. Dette skjer uavhengig av om en brukerkonto på YouTube er tilgjengelig der du er logget inn, eller om du ikke har en slik brukerkonto. Hvis du er logget på Google, blir dataene dine direkte tilknyttet kontoen din. Hvis du ikke ønsker at en slik tilknytning skal opprettes med profilen din på YouTube, må du først logge av før du aktiverer knappen. YouTube lagrer dataene dine som brukerprofiler og bruker dem til reklame- og markedsundersøkelsesformål og / eller for å skreddersy nettstedet etter brukernes behov. En slik evaluering er spesielt gjennomført (inkludert for brukere som ikke er innlogget) for å tilby behovsbasert annonsering og for å informere andre brukere av sosiale nettverk om dine aktiviteter på nettstedet vårt. Du har rett til å motsette deg opprettelsen av slike brukerprofiler, men må kontakte YouTube direkte for å utøve denne retten. Mer informasjon om formålet og omfanget av de innsamlede dataene og behandlingen av dem på YouTube finner du i selskapets personvernregler. Denne personvernpolicyen inneholder også informasjon om korresponderende rettigheter og innstillingsalternativer for å beskytte personvernet ditt: www.google.de/intl/en/policies/privacy Google behandler også personopplysningene dine i USA og har registrert seg for EU- US Privacy Shield, www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. 11. Inkorporering av Google Maps Dette nettstedet bruker Google Maps-tjenesten. Dette gjør at vi kan vise interaktive kart direkte på nettstedet vårt, og du kan bruke denne praktiske kartfunksjonen. Når du besøker nettstedet, blir Google informert om at du har fått tilgang til den tilsvarende undersiden på nettstedet vårt. Dataene spesifisert under seksjon 3 i denne personvernpolicyen vil også bli overført. Dette skjer uavhengig av om en brukerkonto på Google er tilgjengelig der du er logget inn eller om du ikke har en slik brukerkonto. Hvis du er logget på Google, blir dataene dine direkte tilknyttet kontoen din. Hvis du ikke ønsker at en slik tilknytning skal opprettes med profilen din hos Google, må du først logge av før du aktiverer knappen. Google lagrer dataene dine som brukerprofiler og bruker dem til reklame- og markedsundersøkelsesformål og / eller for å skreddersy nettstedet sitt etter brukernes behov. En slik evaluering er spesielt gjennomført (inkludert for brukere som ikke er innlogget) for å tilby behovsbasert annonsering og for å informere andre brukere av sosiale nettverk om dine aktiviteter på nettstedet vårt. Du har rett til å protestere mot opprettelsen av slike brukerprofiler, men må kontakte Google direkte for å utøve denne retten. Mer informasjon om formålet og omfanget av innsamling og behandling av data fra plugin-leverandøren finner du i leverandørens personvernregler. De inneholder også informasjon om korresponderende rettigheter og innstillingsalternativer for å beskytte personvernet ditt: www.google.de/intl/en/policies/privacy Google behandler også personopplysningene dine i USA og har registrert seg for EU-USAs personvern Skjold, www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. ONLINE ANNONSERING 12. Bruk av Google Adwords-konvertering Vi bruker reklamemedietjenesten Google Adwords for å trekke oppmerksomhet på eksterne nettsteder til våre attraktive tilbud. Ved å referere til reklamekampanjedataene kan vi bestemme suksessen til individuelle reklametiltak. Når vi gjør dette, ligger vår interesse i å vise deg reklame som er av interesse for deg, å gjøre utformingen av nettstedet vårt mer interessant for deg, og å komme til en rettferdig beregning av annonseringskostnadene. Disse annonseringsmåtene leveres av Google via såkalte »annonse-servere«. For dette formål bruker vi informasjonskapsler for annonsetjenere der visse ytelsesberegninger, for eksempel flash-annonsering eller klikk fra brukere, kan måles. Skulle du få tilgang til nettstedet vårt via en Google-annonse, lagrer Google Adwords en informasjonskapsel på din PC. Disse informasjonskapslene utløper vanligvis etter 30 dager og er ikke ment å tjene til å identifisere deg personlig. Koblet til denne informasjonskapselen, en unik informasjonskapsel-ID, antall annonsevisninger per plassering (frekvens), siste visning (relevant for konverteringer etter visning), samt informasjon om fravalg (en merknad som brukeren ikke vil adresseres lenger) lagres vanligvis. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for Google å gjenkjenne nettleseren din. Hvis en bruker besøker bestemte sider på en Adwords-kundes nettsted, og informasjonskapselen som er lagret på datamaskinen deres ennå ikke er utløpt, vil Google og kunden kunne oppdage at brukeren klikket på annonsen og ble omdirigert til siden det er snakk om. Hver Adwords-kunde tildeles en annen informasjonskapsel. Cookies kan derfor ikke spores via nettsidene til AdWords-kunder. Vi samler ikke inn og / eller behandler ikke personopplysninger under de nevnte annonseringstiltakene. Vi mottar bare statistiske evalueringer levert av Google. På grunnlag av disse evalueringene kan vi identifisere hvilke av annonseringstiltakene som er spesielt effektive. Vi mottar ingen ytterligere data fra bruken av reklamemediet, og spesielt kan vi ikke identifisere brukerne på grunnlag av denne informasjonen. Gjennom markedsføringsverktøyene som brukes, oppretter nettleseren din automatisk en direkte forbindelse til Google-serveren. Siden vi ikke har kontroll over omfanget og videre bruk av dataene som samles inn av Google gjennom ansettelsen av dette verktøyet, er informasjonen som følger basert på vårt kunnskapsnivå slik det ser ut: Ved å innlemme AdWords-konvertering mottar Google informasjon om at du besøkte den respektive delen av nettstedet vårt eller klikket på en av annonsene våre. Forutsatt at du er registrert med en tjeneste levert av Google, kan Google knytte besøket til kontoen din. Selv om du ikke er registrert hos Google eller ikke har logget inn, er det mulig at leverandøren vil lære og lagre IP-adressen din. Det er flere måter du kan forhindre deltakelse i denne sporingsprosessen:
  • ved å justere nettleserprogramvaren din deretter, spesielt - ved å undertrykke informasjonskapsler fra tredjeparter, vil du ikke motta noen tredjepartsannonser;
  • ved å deaktivere konverteringssporingskakene ved å angi nettleseren din for å blokkere informasjonskapsler fra domenet »www.googleadservices.com«, www.google.com/settings/ads, som vil føre til at denne innstillingen slettes når du sletter informasjonskapslene dine.
  • ved å deaktivere interessebaserte annonser av leverandørene, som har registrert seg for selvreguleringskampanjen »Om annonser», ved å gå til linken www.aboutads.info/choices, men denne innstillingen slettes hvis du sletter informasjonskapslene dine ;
  • ved å deaktivere informasjonskapsler permanent i Firefox, Internet Explorer eller Google Chrome-nettleseren ved å gå til linken www.google.com/settings/ads/plugin. Vi ønsker å påpeke at det kan føre til at du ikke kan bruke alle funksjonene i dette tilbudet.
Retsgrunnlaget for behandlingen av dataene dine er punkt (f) i Art. 6 (1) (1) GDPR. Ytterligere informasjon om personvern på Google finner du på: policies.google.com/privacy?hl=no og services.google.com/sitestats/en.html. Alternativt kan du besøke Network Advertising Initiative (NAI) nettsiden på www.networkadvertising.org. Google har registrert seg for EU-US Privacy Shield, www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. 13. Remarketing I tillegg til Adwords Conversion, bruker vi Google Remarketing-programmet. Dette er en prosess som vi tar sikte på å nærme deg igjen. Programmet lar deg se våre annonser etter å ha besøkt nettstedet vårt, mens du fortsetter å bruke Internett. Dette gjøres gjennom informasjonskapsler som er lagret i nettleseren din, slik at bruksadferdene dine når du besøker ulike nettsteder, registreres og evalueres av Google. På denne måten kan Google oppdage det siste besøket du gjorde på nettstedet vårt. Ifølge Google blir ingen av personopplysningene knyttet til deg som samles under remarketingprosessen, og som potensielt kan lagres av Google, slått sammen med andre data. Spesielt er pseudonymisering brukt i remarketing, ifølge Google.  
  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Tsjekkia
  • info@czechbrewerysystem.com
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Produksjon av bryggerier, bryggerier for småbåter, mikrobryggerier, gjæringstanker og alt profesjonelt ølproduksjonsutstyr. Teknikker for produksjon av alkoholholdige drikkevarer - cider. Europeisk kvalitetsmateriale, tsjekkisk arbeid med garanti.

Abonner på nyhetsbrev

Registrer deg for abonnement våre forretnings nyheter og tekniske opplysninger om våre produkter og tjenester.

keyboard_arrow_up