Pasterizues të zhytur

Shishet me birrë ose musht tjetër të pijeve janë të zhytur menjëherë në ujë të nxehtë. Ky pastrues ka përparësi se edhe shishet pastrohen mirë nga jashtë gjatë procesit të pasterizimit.

Pasterizues të dhomës

Shishet e mbushura dhe të mbyllura vendosen në dhomë, niveli i temperaturës dhe kohëzgjatja mund të programohen përmes një pllake dixhitale të kontrollit, si koha e ngrohjes dhe koha e ftohjes mund të rregullohen.

Pasterizues me rrjedhje

Birra rrjedh përmes sistemit të pasterizimit me disa shkëmbyes të nxehtësisë. Birra është pasterizuar vazhdimisht në tubacione para mbushjes.
  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
  • [Email mbrojtur]
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Prodhimi i breweries, breweries vogla artizanale, breweries mikro, tanke fermentimi dhe të gjitha pajisjet profesionale të prodhimit të birrës. Teknologjitë për prodhimin e pijeve alkoolike të frutave - cider. Materialet evropiane të cilësisë, puna Çeke me garanci.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up