Pajisjet e nxjerrjes së HOPS

Hops extractor është një pajisje e veçantë për hopping thatë - nxjerrjen e HOPS në birrë të ftohtë. Mjetet e nevojshme për prodhimin e birrës India Pale Ale.

Komponimet e nxjerrjes së HOPS me serbatorë të izoluar të birrës

Komplete të pajisura plotësisht për hopping të thatë. Grupet përfshijnë heqësin e hopsave, pompën dhe rezervuarin e kondicionuar të birrës të ftohur nga uji.

Vendosja e HOPS-it me serbatorë jo të izoluar të birrës

Komplete të pajisura plotësisht për hopping të thatë. Grupet përfshijnë heqësin e hopsave, pompën dhe ftohjen e ajrit të ftohur të kondicionuar të birrës jo të izoluar.
  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
  • [Email mbrojtur]
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Prodhimi i breweries, breweries vogla artizanale, breweries mikro, tanke fermentimi dhe të gjitha pajisjet profesionale të prodhimit të birrës. Teknologjitë për prodhimin e pijeve alkoolike të frutave - cider. Materialet evropiane të cilësisë, puna Çeke me garanci.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up