Enë të thjeshtë për ruajtjen e majave

Enë të thjeshtë qelqi dhe çeliku inox për ruajtjen, grumbullimin dhe dozimin e majasë së birrës. Projektuar për vendosjen e enëve në frigorifer.

Ruajtja dhe rigjenerimi i majave të kontrolluara

Tanke speciale të izoluara nga çeliku inox, me xhaketën ftohëse, për ruajtjen, grumbullimin dhe dozimin e kontrolluar të majave të birrës. Projektuar për vendosjen e tankeve kudo në fabrikë birre.

Stacionet e shumimit të majave

Karburantet e izoluar me çelik të pajisur me sistemin elektronik për ruajtjen, kultivimin dhe përhapjen e sigurisë së majave të birrës. Designed për vendosjen e tanke kudo në fabrikë birre.
keyboard_arrow_up