Shpëlarja dhe defektimi i shisheve

Makinat për shpëlarje dhe defekt të shisheve para mbushjes.

Mbushja manuale e birrës në shishe qelqi

Pajisjet për mbushjen manuale të birrës në shishe qelqi.

Makinat për mbushjen e birrës në shishe qelqi

Makinat për birrë mbushëse manuale, gjysmë-automatike dhe plotësisht automatike në shishe xhami.

Mbyllja e shisheve me kapakë kurorë

Makina për shishet e mbylljes me kapakë të kurorës.

Etiketimi dhe shtypja në shishe

Pajisjet për etiketimin e shisheve dhe shtypjen në etiketat e shisheve.

Makina kombi për mbushjen e shisheve të qelqit - shpëlarje, mbushje, mbyllje

Makineritë kompakte të mbushjes së shisheve për shpëlarje gjysmë automatike dhe defekteve të shisheve, mbushje birre isobarike në shishe qelqi dhe shishe mbulesash.

Linja me kapacitet të lartë për shpëlarje, mbushje, mbyllje të shisheve, shtypje në shishe

Pajisjet për shpëlarje, mbushje, kapje, etiketimin e shisheve dhe shtypjen në etiketat me kapacitete të larta.

Paketimi i shisheve

Pajisjet për paketimin e shisheve.

Manipulimi me shishe

Pajisjet për transportin dhe manipulimin me shishe. Shiritat shishe.
  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
  • info@czechbrewerysystem.com
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Prodhimi i breweries, breweries vogla artizanale, breweries mikro, tanke fermentimi dhe të gjitha pajisjet profesionale të prodhimit të birrës. Teknologjitë për prodhimin e pijeve alkoolike të frutave - cider. Materialet evropiane të cilësisë, puna Çeke me garanci.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up