Manuali i mbushjes së birrës në kegë

Pajisjet për mbushjen manuale të birrës në kasa. Valvola mbushëse manuale. Coupleiftet manuale të mbushjes janë mekanizmat më të përdorur për mbushjen izobarike të birrës në kunja prej çeliku inox.

Makina për mbushjen e birrës në keg

Makinat e destinuara për shpëlarje manuale, gjysmë-automatike dhe plotësisht automatike të pajave, pastrimin kimik të pajave dhe për mbushjen izobarike të birrës në fuçi çelik. Ata kërkojnë një trajtim manual me pjatat e birrës.

Linjat për mbushjen e birrës në keg

Linja automatike për shpëlarjen e makinerive, larjen, pastrimin kimik të kanalizimeve të gjellave dhe mbushjen e birrës në enë me kapacitete të mëdha. Makinat e destinuara për shpëlarje manuale, gjysmë-automatike dhe plotësisht automatike të pajave, pastrimin kimik të pajave dhe për mbushjen izobarike të birrës në fuçi çelik. Ata nuk kërkojnë një trajtim manual me pjatat e birrës.

Birra të birrës

Pjatat e birrës prej çeliku inox janë enë me presion të veçantë të transportueshëm për ruajtjen e birrës së gazuar nën presion, të dizajnuara për shpërndarjen e pijeve në restorante. Ato janë të pajisura për birrën që shërbejnë direkt nga pjatat, të cilat lëshojnë valvulat në gota birre në restorante.
  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
  • info@czechbrewerysystem.com
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Prodhimi i breweries, breweries vogla artizanale, breweries mikro, tanke fermentimi dhe të gjitha pajisjet profesionale të prodhimit të birrës. Teknologjitë për prodhimin e pijeve alkoolike të frutave - cider. Materialet evropiane të cilësisë, puna Çeke me garanci.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up