Sistemi i menaxhimit të ujit

Sistemi i menaxhimit të ujit përfshin pajisjet e trajtimit të ujit, rezervuarin e ujit të nxehtë, rezervuarin e ujit të trajtuar me akull, pajisjet e ftohjes dhe ngrohjes.

sistemi i ngrohjes

Sisteme për ngrohjen e birrës dhe ujit. Prodhuesit e nxehtë me avull, sistemet e ngrohjes modular duke përfshirë një trajtim të ujit.

Sistemet e ftohjes

Sistemet e ftohjes përfshijnë pajisjet për ftohjen e tankeve, lagrave, tubave të birrës dhe komponentëve të tjerë për magazinimin, fermentimin, shpërndarjen e birrës ose wort.

Matja dhe sistemet e kontrollit

Sistemet shërbejnë për kontrollin manual ose automatik të temperaturës në tanke dhe kontrollin e pajisjeve të tjera në birrari.

Sistemet e pastrimit dhe sanitimit

Stacionet statike dhe mobile të CIP për pastrimin, sanitizimin, sterilizimin e tankeve, tubave, brewhouses dhe pajisjeve të tjera të birrës.

Pajisjet për shpërndarjen e birrës

Pajisjet për ruajtjen e birrës, shpërndarja e birrës në gota, ftohja dhe transportimi i birrës para se të shërbehet në baret.

Sistemi ajror i kompresuar

Pajisjet për pastrimin, tharjen, kompresimin dhe shpërndarjen e ajrit të kompresuar steril në valvola pneumatike, aktuatorë dhe ventilim të mbeturinave.

Sistemi i azotit

Pajisjet për prodhimin e azotit steril nga ajri i kompresuar deri te presioni i tankeve gjatë filtrimit, shpërndarjes ose transportimit të birrës.

Sistemi i Carbondioxide

Pajisjet për dozimin, rregullimin dhe transportin e karbondioxidit në presionimin e tankeve gjatë filtrimit, shpërndarjes ose transportimit të birrës.

Pompat

Pompa për transport birrë, ujë, zgjidhje sanitizing, wort, për nxjerrjen e hops në birrë dhe qëllime të tjera në breweries.
  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
  • [Email mbrojtur]
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Prodhimi i breweries, breweries vogla artizanale, breweries mikro, tanke fermentimi dhe të gjitha pajisjet profesionale të prodhimit të birrës. Teknologjitë për prodhimin e pijeve alkoolike të frutave - cider. Materialet evropiane të cilësisë, puna Çeke me garanci.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up