Koka e shpërndarjes për fuçi

Kokat e shpërndarjes për lidhjen e kegëve të pijeve në kullën e shpërndarjes së pijeve dhe pijeve.

Çezmat për shpërndarjen e birrës

Valvulat speciale për shpërndarjen e birrës dhe pijeve të tjera. Shpërndani çezmat për të gjitha restorantet, pubet dhe birraritë.

Kullat për shpërndarjen e birrës

Kulla të cilësisë së lartë për shpërndarjen isobarike të birrës dhe pijeve të tjera të gazuara në restorante dhe pube.

Ftohës kompakt të shpërndarjes së birrës

Pajisje kompakte për birrën e ftohjes përpara derdhjes së saj në gota duke përdorur kullat e birrës. Coolers birrë përdorin sythe të ftohjes së ujit.

Coolers kompakt birrë - vendos të plotë shërbejnë

Ftohës kompakt të birrës dhe pajisje për ftohjen dhe dispenzimin e birrës. Grupet e ftohjes së birrës përfshijnë të gjitha nevojat për shërbimin e birrës.

Aksesorë për pajisjet e shpërndarjes së birrës

Aksesorë dhe pjesë këmbimi për pajisje shpërndarëse birre - pllaka, trajtime etj.

Tanke për ftohjen dhe ruajtjen e birrës

Tanke çeliku inoks për ftohjen dhe ruajtjen e birrës nën presion dhe për shërbimin e birrës direkt në pijetore.

Çanta për serbatorët që shërbejnë birrë

Çanta polietileni në kuti për serbatorë të veçantë që shërbejnë për birrë, të projektuara për ruajtjen dhe shpërndarjen e birrës drejtpërsëdrejti për tanke.
  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
  • [Email mbrojtur]
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Prodhimi i breweries, breweries vogla artizanale, breweries mikro, tanke fermentimi dhe të gjitha pajisjet profesionale të prodhimit të birrës. Teknologjitë për prodhimin e pijeve alkoolike të frutave - cider. Materialet evropiane të cilësisë, puna Çeke me garanci.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up