Matja dhe sistemi i kontrollit për brewhouses

Sistemet e kontrollit për makinat e birrës së birrës. Monitorimi automatik dhe kontrolli i procesit të pjekjes së nxehtë.

Matja e temperaturës dhe sistemi i kontrollit për tanke

Masat e temperaturës dhe sistemet e kontrollit për tanket e prodhimit të birrës, rezervuarët e ujit, pajisjet e ftohjes dhe ngrohjes.

Sistemet e matjes për analizën kimike

Pajisje për analiza kimike të pijeve
  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
  • info@czechbrewerysystem.com
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Prodhimi i breweries, breweries vogla artizanale, breweries mikro, tanke fermentimi dhe të gjitha pajisjet profesionale të prodhimit të birrës. Teknologjitë për prodhimin e pijeve alkoolike të frutave - cider. Materialet evropiane të cilësisë, puna Çeke me garanci.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up