12 hapa për një birrari të begatë

Si të rregulloni që të keni një birrari fitimprurëse? Bëni atë në mënyrën që ata bëjnë prodhuesit e tjerë të suksesshëm të birrës. Thjesht ndiqni këto 12 parime: Birraria cilësore, ujë i mirë, birrës entuziaste, restorant i mirë, staf i mirë

Lexo më shumë

Pse të bëhet një pronar i birrës

Si është e mundur që disa restorante dhe objekte akomodimi përherë mbushin kapacitetin e saj çdo fundjavë dhe të kenë një zonë ngrënieje dhe tavolina jashtë restorantit plot me mysafirë? Ata janë të ndryshëm!

Lexo më shumë

Ne mund t'ju mësojmë se si të krijoni birrë

A keni merak se nuk mund të bartni birrë me cilësi të lartë? Mos u shqeteso! Brewmaster ynë i kualifikuar do t'ju mësojë. Duke filluar mikrobreweries tonë ju mund të përdorni shërbimet tona të trajnimit për pirja.

Lexo më shumë

Si të jeni të përgatitur për funksionimin e mikrobregut

Që nga vendimi për të blerë mikrobunë tuaj deri në serinë e parë të birrës nuk do të kalojë më shumë se gjysmë viti. Para se të nevojshme për të siguruar për prodhimin e birrës tuaj disa hapa legjislative.

Lexo më shumë

Pse mund të jetë birra çeke e prodhuar vetëm në breweries origjinale çeke?

Birra çeke është markë e njohur botërore. Pse është kaq unike, dhe pse nuk është prodhuar diku tjetër? Përgjigje: materialet e papërpunuara çeke, procesi i prodhimit specifik dhe teknologjia origjinale e breweries çeke.

Lexo më shumë

Prodhimi i enëve nën presion me certifikata ndërkombëtare

Prodhojmë enë nën presion për birrarët dhe shtëpitë e mushtit në përputhje me udhëzimet dhe standardet ndërkombëtare dhe me certifikatat PED 97 / 23 / EC, GUM ose GOST-R.

Lexo më shumë

HOPS në një rol kryesor - nxjerrja e hops në birrë të ftohtë

Ne kemi pasuruar gamën tonë të produkteve të pajisjeve Hop extractor për dry hopping birrë. Përdorni procesin e prodhimit të birrës, i cili është tipik për birraritë e vogla në MB, SHBA dhe Skandinavi.

Lexo më shumë

Zgjeroni ose ndërtoni vetë shtëpinë tuaj të birrës ose të mushtit

A keni nevojë për të rritur një kapacitet prodhues të fabrikës suaj të birrës ose të mushtit? Ne ofrojmë komplete të kompletuara të para-konfiguruara që përfshijnë të gjithë atë që ju nevojitet për të ndërtuar bllokun e plotë të fermentimit-maturimit.

Lexo më shumë

Fermentuesit modularë universale CCTM: Pesë rezervuarë në një

A nuk je i sigurt se cilat fermentorë do të duhen në fabrikën tuaj? Bleni tanke modulare cilindrike-konike dhe montoni ato sa keni nevojë. Ju mund të ndryshoni konfigurimin e tyre në çdo kohë.

Lexo më shumë

Dhjetë zgjidhjet tona të mira çeke për breweries vogla

A veproni me mikrobere tuaj? Mos kini frikë nga novacionet! Ne prezantojmë dhjetë zgjidhjet tona të mira çeke që mund të sjellin përfitime dhe mundësi të reja për fabrikën tuaj të birrës.

Lexo më shumë

keyboard_arrow_up