PROF CiderLine

PROFI CiderLine - Konfigurimet themelore të grupeve të pajisura plotësisht profesionale të destinuara për prodhimin profesional të mushtit alkoolik të gazuar.

MODULO CiderLine

MODULO CiderLine - Konfigurimet themelore të grupeve modulare të pajisura plotësisht të destinuara për prodhimin efektiv të mushtit alkoolik të gazuar.

Washers frutash

Pajisje për larje të frutave para se të thërrmohet dhe shtypet.

Crushers frutash

Pajisjet për shtypjen e frutave për prodhimin e pureve të frutave para se ta shtypni. Pajisja e rëndësishme e linjave të prodhimit të mushtit.

Shtyn frutash

Pajisjet për shtypjen e frutave në prodhimin e pureve të frutave para fermentimit të tij. Pajisja e rëndësishme e linjave të prodhimit të mushtit.

Pajisjet e manipulimit të frutave

Pajisjet për manipulim me fruta para dhe brenda përpunimit të frutave.

Pompat e grirës së frutave

Pompa të posaçme për transportin e pjekjes së frutave të shtypur në rezervuarët e fermentimit.

Tanke për përzierje-homogjenizim

Tanke me miksera për përzierjen dhe homogjenizimin e mjaltit ose frutave ose mishit.

Peshat e frutave

Peshore për peshore të lëndëve të para - fruta dhe ushqime të tjera.

Fermentuesit për fermentimin parësor të mushtit

Tanke për fermentimin parësor të lëngut të frutave gjatë prodhimit të mushtit. Fermentuesit cilindrikë-konikë, fermentuesit cilindrikë, rezervuarët e fermentimit të izoluar dhe jo të izoluar.

Fermentuesit për fermentimin sekondar të mushtit

Tanke për fermentimin e mesëm të mushtit - procesi i maturimit të mushtit nën presion. Tanke cilindrike të maturimit, tanke cilindrike-konike, fermentorë të izoluar dhe jo të izoluar.

Komplete të plota për fermentimin dhe pjekurinë e mushtit

Komplete të pajisura plotësisht për fermentimin dhe maturimin e mushtit nën presion që janë të pajisura me tanke cilindrike konike klasike dhe të gjitha pajisjet për ftohje të kontrolluar të tankeve.

Njësi kompakte për fermentimin dhe pjekurinë e mushtit

Njësi të lëvizshme plotësisht të pajisura për fermentimin dhe pjekurinë e mushtit nën presion që janë të pajisura me tanke cilindrikë-konikë klasikë dhe të gjitha pajisjet për ftohje të kontrolluar të rezervuarëve.

Pajisjet e përpunimit të majave

Pajisjet për ruajtjen e sigurisë, ringjalljen, mbledhjen dhe dozimin e majasë. Depozitat e ruajtjes dhe rigjenerimit të majave, stacionet e përhapjes së majave. Shishe për maja magazinimi.

Tanke për kondicionimin përfundimtar të mushtit

Rezervuarë me presion special për kondicionimin përfundimtar të mushtit. Rezervuarët për kondicioner përdoren për karbonizimin e mushtit, flavourization shtesë, filtrimin, mbushjen e pijeve të mushtit në shishe, kasa, kanaçe.

Shijen e mushtit

Pajisjet për nxjerrjen e substancave aktive aromatike nga ushqime të forta deri te mishi i ftohtë i përfunduar pas përfundimit të procesit të fermentimit.

Karbonizimi i mushtit

Pajisjet për karbonizim të mushtit në taninat e kondicionimit të mushtit të presionit ose në tubacionet nën presion duke përdorur një cilindra të jashtëm të karbondioxidit të presionit.

Pajisjet e filtrimit të mushtit

Pajisjet për filtrimin e mushtit - Filtrat e pllakave, filtrat tokësorë diatomatik, filtrat e rrjedhës kryq, mikrofiltrat. Reduktimi mekanik i majasë në musht.

Pajisjet e pasterizimit të mushtit

Pajisjet për pasterizimin e mushtit. Pasterizimi është një pjesë integrale e procesit të prodhimit të mushtit.

Mbushja e mushtit në gypa

Pajisjet për mbushjen e mushtit të gazuar në fuçi çeliku inox - peta. Shpëlarje, pastrim, sanitizim dhe mbushje e pusave.

Mbushja e mushtit në parmakë

Pajisjet për mbushjen izobarike të mushtit në fuçi plastike - Petainers.

Mbushja e mushtit në kanaçe

Pajisjet për mbushjen e mushtit të gazuar në kanaçe alumini.

Mbushja e mushtit në shishe qelqi

Pajisjet për mbushjen e mushtit në shishe qelqi. Shpëlarje, pastrim, mbushje, mbulim dhe etiketim i shisheve prej qelqi.

Mbushja e mushtit në shishe PET

Pajisjet për mbushjen e mushtit të gazuar në shishe plastike - PET.

Sistemet e ftohjes

Sistemet e ftohjes përfshijnë pajisjet për ftohjen e tankeve dhe komponentëve të tjerë për ruajtjen, fermentimin, shpërndarjen e mushtit dhe maja.

Sistemet e ngrohjes

Pajisjet dhe makinat për ngrohjen e lëngut të frutave para fillimit të procesit të fermentimit të mushtit.

Matja dhe sistemet e kontrollit

Sistemet shërbejnë për të kontrolluar manualisht ose automatikisht temperaturat në tanke dhe kontrollin e pajisjeve të tjera.

Pastrimi dhe pastrimi i sistemeve

Stacionet statike dhe mobile të CIP për pastrimin, sanitizimin, sterilizimin e tanke, tuba, hoses dhe pajisje të tjera.

Pajisjet e shpërndarjes së mushtit

Pajisjet për musht magazinimi, dispenzing musht në gota, ftohje dhe transportit musht para se të shërbejnë në pubs.

Sistemi ajror i kompresuar

Pajisje për pastrimin, tharjen, kompresimin dhe shpërndarjen e ajrit të kompresuar steril në valvola pneumatike, aktuatorë dhe flotacion i mushtit.

Sistemi i azotit

Pajisjet për prodhimin e azotit steril nga ajri i ngjeshur deri te presioni i tankeve gjatë filtrimit, dispenzimit ose transportimit të mushtit.

Sistemi i Carbondioxide

Pajisjet për dozimin, rregullimin dhe transportin e karbondioxidit në presionimin e tankeve gjatë filtrimit, dispenzimit ose transportimit të mushtit.

Pompat

Pompa për musht të transportit, ujë, zgjidhje sanitizing, wort, për nxjerrjen e entrediences në musht dhe qëllime të tjera.

Pajisjet dhe aksesorët e rezervuarit

Pajisjet opsionale, pajisje, mjete dhe pajisje ndihmëse për rezervuaret e prodhimit të mushtit.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up