Mbushja e mushtit në gypa

Pajisjet për mbushjen e mushtit në fuçi çeliku inox - kunja. Shpëlarje, pastrim, sanitizim dhe mbushje e pusave.

Mbushja e mushtit në parmakë

Pajisjet për mbushjen e mushtit në fuçi plastike - Petainers.

Mbushja e mushtit në kanaçe

Pajisjet për mbushjen e mushtit në kanaçe alumini.

Mbushja e mushtit në shishe qelqi

Pajisjet për mbushjen e mushtit në shishe qelqi. Shpëlarje, pastrim, mbushje, mbulim dhe etiketim i shisheve të qelqit.

Mbushja e mushtit në shishe PET

Pajisjet për mbushjen e mushtit në shishe plastike - PET.
  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
  • info@czechbrewerysystem.com
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Prodhimi i breweries, breweries vogla artizanale, breweries mikro, tanke fermentimi dhe të gjitha pajisjet profesionale të prodhimit të birrës. Teknologjitë për prodhimin e pijeve alkoolike të frutave - cider. Materialet evropiane të cilësisë, puna Çeke me garanci.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up