Mish i mbushur manualisht në shishe PET dhe Petainers

Pajisje për mishin manual mbushës në shishe PET dhe petainers. Manual PET dhe valvulat e mbushjes së petenit.

Makinat për mishin e mbushjes në petainers

Makinat për mishin e mbushjes manuale, gjysmë-automatike dhe plotësisht automatike të isobaricave në petainers.

PETainers

Pjesëtarët e vegjël janë fuçi plastikë të veçantë të pakthyeshëm për ruajtjen e mushtit nën presion, të dizajnuara për shpërndarjen e pijeve në restorante.
  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
  • info@czechbrewerysystem.com
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Prodhimi i breweries, breweries vogla artizanale, breweries mikro, tanke fermentimi dhe të gjitha pajisjet profesionale të prodhimit të birrës. Teknologjitë për prodhimin e pijeve alkoolike të frutave - cider. Materialet evropiane të cilësisë, puna Çeke me garanci.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up