CiderLine PROFI 1000

Linjat profesionale të prodhimit të mushtit që janë të pajisura me litra fermentues 1000.

CiderLine PROFI 2000

Linjat profesionale të prodhimit të mushtit që janë të pajisura me litra fermentues 2000.

CiderLine PROFI 3000

Linjat profesionale të prodhimit të mushtit që janë të pajisura me litra fermentues 3000.

CiderLine PROFI 4000

Linjat profesionale të prodhimit të mushtit që janë të pajisura me litra fermentues 4000.
  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
  • info@czechbrewerysystem.com
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Prodhimi i breweries, breweries vogla artizanale, breweries mikro, tanke fermentimi dhe të gjitha pajisjet profesionale të prodhimit të birrës. Teknologjitë për prodhimin e pijeve alkoolike të frutave - cider. Materialet evropiane të cilësisë, puna Çeke me garanci.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up