CCTM-MTA Aksesorë dhe pajisje për CCT-M

MTA - Aksesorë për sistemin modular CCT-M - armaturë për pajisjen e rezervave modulare të fermentimit

Komponentët CCT M 1000x430 - Aksesorë CCTM-MTA dhe pajisje për CCT-M

Skema e sistemit modular CCT-M me vendndodhjet e armaturave opsionale MTA

Armaturat MTA janë pajisje shtesë opsionale për pajisjen e rezervave themelore të sistemit CCT-M. Konfigurimi i kërkuar i tankeve modulare arrihet duke pajisur rezervuarin bazë me kombinimin e duhur të armaturave MTA.

 • Armatura MTA - pajisje shtesë opsionale për rezervuarët themelorë të sistemit CCT-M
 • Tanke themelore BT - fermentuesit cilindrikë-konikë presioni pa armaturë - pjesët kryesore të sistemit CCT-M
 • Sistemi modular CCT-M - informacione të përgjithshme për fermentuesit modular cilindrikë-konikë

Rezervuari konik cilindrik-konik CCT-M për fermentimin e birrës ose mushtitCCT-M tanke modulare cilindrike-konike - krahasimi i të gjitha konfigurimeve

Tanke fermentimi cilindrik-konik modulare CCT-M - krahasimi i pajisjeve dhe karakteristikave në të gjitha konfigurimet
Konfigurimi CCT-MA1A2A3B1B2
PAJISJET DHE PAJISJET
TO1: disk mbushje dhe kulluesFIXFIXFIXFIXVARIO
RO1: Tub i produktit pa valvula përplasje-PO-PO-
RO1: Tub produkt me valvula përplasje--PO-PO
DO1: Tub i kullimit pa valvula përplasje-PO--PO
DO1: Tub kullues me valvula përplasje--PO--
RO2: Valvula e rrotullimit të produktit të pastër-PO--PO
DO2: Valvula kulluese e tankeve-PO--PO
SB1: Lëndë djegëse FIXPOPOPOPOPO
CS1: Tub i sipërm sanitizues pa valvula përplasjePOPOPO--
CS1: Tub i sipërm sanitizues me valvula përplasje---POPO
CS2: Tub anësor sanitizues me valvula përplasjePOPOPOPOPO
RV - Valvula e shtypjes me manometërPOPOPOPOPO
LIS: Treguesi i nivelit të mbushjes së setit - matës i nivelit---POPO
SV1: karin e mostrës me valvul topinPOPOPOPOPO
CC1: Candle karbonizimi me gurë porozefakultativfakultativfakultativfakultativfakultativ
PFH: tubi i mbushjes së produktit 3 për ujratfakultativfakultativfakultativfakultativfakultativ
LAD - Shkallëfakultativfakultativfakultativfakultativfakultativ
TIPARET DHE FUNKSIONET
Fermentimi primar pa presion (birrë / musht / verë)POPOPOPOPO
Fermentimi dytësor nën presion (birrë / musht / verë)Versioni 3barVersioni 3barVersioni 3barVersioni 3barVersioni 3bar
Karbonizimi (birrë / musht / verë)Versioni 3barVersioni 3barVersioni 3barVersioni 3barVersioni 3bar
Mbushja jo-izobare e pijeve në shishe dhe kegPOPOPOPOPO
Mbushje izobarike e pijeve në shishe dhe fuçiVersioni 3barVersioni 3barVersioni 3barVersioni 3barVersioni 3bar
Monitorimi i nivelit aktual të pijeve në rezervuar---POPO
Instalimi / shkarkimi i matësit të nivelit gjatë operimit (rezervuari është nën presion)POPOPOPOPO
Montimi / çmontimi i matësit të nivelit kur nuk ka pije në rezervuar----PO
Pastrimi dhe sanitizimi i matësit të nivelit gjatë operimit (rezervuari është nën presion)---POPO
Pastrimi dhe pastrimi i matësit të nivelit kur nuk ka pije në rezervuar----PO
Pastrimi dhe sanimi i armaturave RO1 dhe DO1 gjatë operacionit (rezervuari është nën presion)----PO
Parandalimi i kalbjes së majave në pjesët e pangjashme të rezervuaritPOPO--PO
Pastrimi manual i armaturës së produktit kur tank është i plotë.POPO--PO
Mundësia e lidhjes së gurit të karbonizimitVersioni 3barVersioni 3barVersioni 3barVersioni 3barVersioni 3bar
Mundësia që lidh nxjerrësin e hollevePOPOPOPOPO
Makineria e flotacionit mund të lidhetPOPOPOPOPO
Pajisjet për procesin e fermentimit të birrësVersioni 3barVersioni 3barVersioni 3barVersioni 3barVersioni 3bar
Pajisjet për procesin e fermentimit të plotë të mushtitVersioni 3barVersioni 3barVersioni 3barVersioni 3barVersioni 3bar
Pajisjet për procesin e fermentimit të plotë të verësPOPOPOvoton proPO
Pajisjet për procesin e plotë të fermentimit të verës me gazVersioni 3barVersioni 3barVersioni 3barVersioni 3barVersioni 3bar
Pajisjet për procesin e plotë të prodhimit të lëngjeve të frutavePOPOPOPOPO
Mundësi për të ndryshuar konfiguriminPOPOPOPOPO

Të gjitha pjesët e rezervave konike cilindrike modulare CCT M të shënuara 1000x350 - Aksesorë CCTM-MTA dhe pajisje për CCT-M

Lista e çmimeve të komponentëve CCTM:

 • CCTM-BT : Oferta për tanke bazë të sistemit CCTM
 • CCTM-MTA: Oferta për pajisje dhe pajisje CCTM (kjo faqe)

Lista e çmimeve të tankeve modulare CCTM në konfigurimet e rekomanduara:

 • CCTM-A1 : Oferta për tanke modulare CCTM në konfigurimin A1
 • CCTM-A2 : Oferta për tanke modulare CCTM në konfigurimin A2
 • CCTM-A3 : Oferta për tanke modulare CCTM në konfigurimin A3
 • CCTM-B1 : Oferta për tanke modulare CCTM në konfigurimin B1
 • CCTM-B2 : Oferta për tanke modulare CCTM në konfigurimin B2


 • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
 • info@czechbrewerysystem.com
 • + 420-735-176-071
 • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Prodhimi i breweries, breweries vogla artizanale, breweries mikro, tanke fermentimi dhe të gjitha pajisjet profesionale të prodhimit të birrës. Teknologjitë për prodhimin e pijeve alkoolike të frutave - cider. Materialet evropiane të cilësisë, puna Çeke me garanci.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up