Lista e çmimeve: Pajisjet për larjen dhe mbushjen e kegjeve

Pajisje për shpëlarje, larje, kanalizime dhe mbushje të kegave

Ne ofrojmë këto mjete dhe makina për pastrimin (shpëlarje, larje, sanitizing) të kegs dhe mbushjen e pijeve në kegs:

fuçi-sudy

I. Mbushëse manuali kegII. Makina mbushëse për mbushje me kapacitet deri në 35 keg / orë

  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
  • [Email mbrojtur]
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Prodhimi i breweries, breweries vogla artizanale, breweries mikro, tanke fermentimi dhe të gjitha pajisjet profesionale të prodhimit të birrës. Teknologjitë për prodhimin e pijeve alkoolike të frutave - cider. Materialet evropiane të cilësisë, puna Çeke me garanci.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up
CBS - Navigation
I Drejti i Menysë