Fabrikat e birrës BREWORX MODULO LITE-ME 250 - Lista e çmimeve

QUOTATION: Konfigurimet themelore të microbreweries BREWORX MODULO LiteME 250

Seria e veçantë e microbreweries modulare që një klient ndërton veten nga kit e komponentëve dhe ai mund të zgjerojë gradualisht ato më vonë hap pas hapi.

Brewhouse-modulo-liteme-250-01

Njësia e fermentimit - maturimit 2x CCT 250 litraNjësia e fermentimit - maturimit 2x CCT 250 litraNjësia e fermentimit - maturimit 2x CCT 250 litra

I. Konfigurimi bazë (starter) i microbrewery Breworx Modulo LiteME:

Skema-mp-bwx-modulo-liteme-500mc-001-900


II. Konfigurimi i zgjeruar (profesional) i microbrewery Breworx Modulo LiteME:

Skema-mp-bwx-modulo-liteme-500mc-002-rozsireny-900


>> Më shumë rreth çantës modulare të mikrobroterapëve Breworx Modulo… PERSHKRIM I DETAJUAR


Lista e çmimeve dhe konfigurimet tipike të microbreweries modulare Breworx Modulo Lite-ME 250

Breweries mikro BREWORX MODULO LITE-ME 251 - me rezervuarë CC litra 250

Këto breweries modulare janë të pajisura me Brewhouse BREWORX LITE-ME Përshkrim i Shkurtër: 250 dhe set i FUIC-CHP1C Njësia e fermentimit-pjekurisë 2 × CCT 250 litra


... Shih më shumë breweries


Breweries mikro BREWORX MODULO LITE-ME 252 - me rezervuarë CC litra 500

Këto breweries modulare janë të pajisura me Brewhouse BREWORX LITE-ME Përshkrim i Shkurtër: 250 dhe set i FUIC-CHP1C Njësia e fermentimit-pjekurisë 2 × CCT 500 litra


.. Shih më shumë breweries


  • A është kjo standard i papërshtatshëm për ju?
  • A keni parë një ofertë më të lirë të ngjashme të konkurrencës sonë?
  • A keni nevojë për një konfigurim tjetër të birrarisë me parametra të ndryshëm?
  • Dëshironi të dini kohën e kthimit të investimit tuaj në mikrobregun e planifikuar?

Na kontaktoni. Ne do të përgatisim një ofertë individuale për ju.

Ju lutemi zgjidhni një nga format e mëposhtme:


Për më shumë informacion:

Informata të përgjithshme rreth microbreweries MODULO ...

Pse të blini dhe operoni mikrobroterapinë MODULO…

Komponentet e microbreweries modulare MODULO - përshkrimi dhe çmimet ...

Konfiguracionet tipike të mikrobrave vendos MODULO - përshkrimin dhe çmimet ...


  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
  • info@czechbrewerysystem.com
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Prodhimi i breweries, breweries vogla artizanale, breweries mikro, tanke fermentimi dhe të gjitha pajisjet profesionale të prodhimit të birrës. Teknologjitë për prodhimin e pijeve alkoolike të frutave - cider. Materialet evropiane të cilësisë, puna Çeke me garanci.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up