CiderLine PROFI - linjat e prodhimit të mushtit të mushtit

Çmimorja e linjave të prodhimit të mushtit të CIDERLINE PROFI

Musht-Line-Profi-SetsCiderLine Profi është seri profesionale e pajisjeve të prodhimit të mushtit, që synon konsumatorët që planifikojnë prodhimin më efektiv të pijeve CIDER.

Kjo kategori CIDERLINE PROFI përfshin parafabrikat bazë të pajisjes së nevojshme për mushtin e prodhimit në vëllime më të mëdha. Pajisjet profesionale si polic frutash të fuqishme, shtypi frutash, fermentorë cilindrikë-konikë, matja e temperaturës dhe sistemi i kontrollit, kondicionimi dhe mbushja isobarike e pijeve në shishe ose fuçi, të gjitha pajisjet sigurojnë proces shumë të efektshëm të prodhimit të mushtit.

Karakteristikat e sistemit Profi CiderLine

Të gjitha pajisjet janë projektuar si blloqe të ndara për t'u instaluar nga specialistët tanë në vend. Para instalimit është e nevojshme puna e projektit dhe përgatitja e sallës së prodhimit të mushtit nga konsumatori me mbështetjen tonë të largët teknologjike sipas projektit teknologjik të ofruar nga ne.

Katër linja prodhimi të sistemit Profi CiderLine

Ne ofrojmë Profi CiderLine në katër linja prodhimi sipas kapacitetit prodhues. Setet themelore janë të zgjerueshme me blerjen e më shumë ferrave të fermentimit për të arritur kapacitet më të madh të prodhimit të uzinës.

Për kapacitetin më të vogël të kërkuar të prodhimit ne rekomandojmë CiderLine Modulo sistem me sistemin e fermentimit modular, makinat e thjeshtuara të përpunimit të frutave dhe pajisje të tjera për mushtin e prodhimit.


Çmimet dhe përshkrimi i linjës së prodhimit të mushtit CIDERLINE PROFI vendos:

Birra dhe musht


>> Dua një ofertë për CIDERLINE PROFI


Informacionet e mëtejshme:

Informacione të përgjithshme rreth ciderias CIDERLINE PROFI…

Si të prodhoni musht…


  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
  • info@czechbrewerysystem.com
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Prodhimi i breweries, breweries vogla artizanale, breweries mikro, tanke fermentimi dhe të gjitha pajisjet profesionale të prodhimit të birrës. Teknologjitë për prodhimin e pijeve alkoolike të frutave - cider. Materialet evropiane të cilësisë, puna Çeke me garanci.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up