Prodhim

Breweries - Linjat e prodhimit të birrës

microbreweries breworx klasike 500 150x150 - ProdhimiPortofoli ynë kryesor i prodhimit - grupe të plota të linjave të prodhimit të birrës. Breweries Artizanatit, microbreweries, breweries restorant, breweries industriale të vogla. Ne prodhojmë breweries vogla projektuar për prodhim vjetor nga 3,800 në 16,200,000 litra birrë. Ne ofrojmë breweries më të vogla për prodhimin e birrës në shtëpi dhe për panaire artizanale për pubs dhe restorante si dhe breweries fuqishme industriale për prodhimin efikas të birrës në vëllime të mesme dhe të mëdha. Shumica e breweries tona janë të pajisura me sistemin e thjeshtë të kontrollit manual, minibreweries me një kapacitet më të madh të prodhimit janë të pajisura me sistemin e kontrollit automatik.

CiderLines - Linjat e prodhimit të mushtit

BeerCiderLine Profi 500 150x150 - ProdhimiNe prodhojmë komplet të plotë të linjave të prodhimit të pijeve alkoolike të frutave. Dy lloje të ndryshme - linjat prodhuese modulare dhe linjat e prodhimit profesional. Të gjitha linjat e prodhimit janë të pajisura me pajisje profesionale - pajisje për përpunimin e frutave, rezervuarë fermentimi, pajisje opsionalisht të mbushur me bobë dhe shishe. Teknologjia unike për kombinimin e prodhimit të birrës dhe mushtit në pajisjet e zakonshme të përbashkëta lejon përdorimin e plotë të linjës së pijeve gjatë vitit të plotë për prodhimin e dy llojeve të pijeve.

Pajisjet e prodhimit të birrës dhe mushtit - komponentë dhe pajisje

CBFSOT 1Z 02 Vendos fermentimin e plotë të birrës mbi 150x150 - ProdhimiPajisjet për prodhimin e pijeve alkoolike: prodhimi i birrës, rezervuarët e fermentimit të pijeve të frutave, makineritë e birrës, copëtuesit e frutave dhe shtynat, fermentorët e presionit dhe pa presion, pajisjet e ftohjes dhe ngrohjes, makinat për pije mbushëse në shishe dhe keg, , pajisjet për nxjerrjen e hopsit në birrë, sistemet e matjes së temperaturës dhe kontrollit dhe të gjitha ato që ju nevojiten për prodhimin efikas të birrës, mushtit ose pijeve alkoolike dhe joalkolike të gazuara.

Shërbimet për prodhuesit e birrës dhe mushtit

bcs shërbimi bazë i këshillimit të birrës 02 500x500 150x150 - ProdhimiShërbimet për prodhuesit e birrës dhe mushtit. Konsultimi dhe analiza e projektit të klientit të birrës bazë (ose ciderhouse). Inxhinieria, projekti dhe puna e projektimit. Instalimi i birrës dhe shtëpive të mushtit. Mbikëqyrja profesionale për instalimin. Rindërtimi dhe modernizimi i linjave të prodhimit të pijeve dhe pijeve. Ndihmoni me fillimin e microbreweries. Furnizimi i lëndëve të para për prodhimin e pijes dhe pijeve.
  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
  • info@czechbrewerysystem.com
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Prodhimi i breweries, breweries vogla artizanale, breweries mikro, tanke fermentimi dhe të gjitha pajisjet profesionale të prodhimit të birrës. Teknologjitë për prodhimin e pijeve alkoolike të frutave - cider. Materialet evropiane të cilësisë, puna Çeke me garanci.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up