BPT | Tanke të prodhimit të birrës

Enë për prodhimin e birrës ose mushtit

certifikatat-651x300Ne prodhojmë të gjitha llojet e tankeve standarde dhe të veçanta të birrës. Tanke birre janë jo-presion dhe enë nën presion të çelikut inox të ushqimit (AISI 304 ose AISI 316), të destinuara për prodhimin e birrës, ruajtjen e birrës dhe trajtimin e tjerë të birrës. Ne pajisim tanket e birrës me pajisje standarde ose pajisje speciale sipas kërkesave të klientit. Për shembull, për prodhimin e mushtit ose prodhimin e llojeve më pak të zakonshëm të birrës, sipas procesit të prodhimit, i cili nuk mund të realizohet me pajisje standarde konvencionale të serbatorëve të birrës.

Diagrami ynë i qartë tregon llojet e tankeve të birrës që janë në programin tonë të prodhimit dhe përshkrimin e tyre teknik. Specifikimet dhe çmimet e tanke standarde të birrës së prodhuar janë përshkruar këtu. Aftësia për të përshtatur pajisjet, dimensionet, çmimet dhe parametrat e tjerë të serbatorëve të birrës sipas kërkesave individuale të konsumatorëve të veçantë janë të zakonshme.

Megjithëse tanket tona të birrës kryesisht optimizohen për prodhimin e birrës, ne gjithashtu i prodhojmë ato në modifikime për prodhimin efikas të pijeve të tjera - sidomos verë, pije të gazuara verë dhe musht.

Tanke birre

Tanket e birrës - përmbledhja e anijeve të prodhuara dhe asambletë për birrë dhe manipulimi tjetër i birrës

Llojet e birrës

Tanke birre - lundroni në faqet e produktit

.. Faqet me një përshkrim të hollësishëm dhe listat e çmimeve listat e përzgjedhura të serbatorëve të birrës do të shfaqen duke klikuar në lidhjet

  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
  • [Email mbrojtur]
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Prodhimi i breweries, breweries vogla artizanale, breweries mikro, tanke fermentimi dhe të gjitha pajisjet profesionale të prodhimit të birrës. Teknologjitë për prodhimin e pijeve alkoolike të frutave - cider. Materialet evropiane të cilësisë, puna Çeke me garanci.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up
CBS - Navigation
I Drejti i Menysë