CFS | Kompleti i fermentimit të plotë

Kompleti i kompletuar i para-konfiguruar fermentimi-maturimi me CC-tanke dhe sistemin e ftohjes

Për instalimin e lehtë të konsumatorëve të objekteve plotësisht të pajisura të nevojshme për fermentimin e birrës, mushtit ose verës dhe procesin e maturimit.

plotë-fermentimi-vendos-new-217x100A keni nevojë për të rritur një kapacitet prodhues të fabrikës suaj të birrës apo të mushtit? Ne ofrojmë CFS - kompletet e para të konfiguruara që përfshijnë të gjithë atë që ju nevojitet për të ndërtuar bllokun e maturimit të fermentimit plotësisht të pajisur.

CFS janë kompletet e fermentimit. Ata janë komplete të pajisura plotësisht para-konfiguruar të asamblesë që përfshijnë të gjitha ato që janë të nevojshme për fermenimin profesional, maturimin dhe ruajtjen e birrës, mushtit ose verës. Çdo grup i plotë fermentimi përfshin disa tanke cilindrike konike klasike (moderne Tanke të prodhimit të birrës ) dhe të gjitha pajisjet e nevojshme për rregullimin e ftohjes dhe temperaturës së rezervuarëve CC. Ftohës me ujë / glikol me pompë dhe kapacitet efikas për ftohjen e të gjitha tankeve gjatë procesit të fermenit të birrës dhe maturimit.
Çdo CC-tank është e pajisur me një ose dy kanale të pavarura ftohëse.

Grupi i plotë i fermentimit përfshin:

CBFSOT-2Z-02-Complete-Beer-fermentimi-vendos-mbi-tank-kontrolluesit

 1. Një ose disa tanke të fermentimit cilindrik-konik të pajisur plotësisht - enët nën presion me kanale ftohëse, pajisje, kapanxhë, sanitizing sprayball, kuzhinier i mostrës, valvula e pastrimit të produktit, valvula e rregullueshme e shtypjes, valvula e sigurisë, valvula mbrojtëse vakum dhe opsionale edhe pajisje të tjera accesories.
 2. Sistem i matjes së temperaturës dhe sistemit të kontrollit të plotë për kontrollin dixhital të temperaturës në secilën tank. Ky sistem mund të jetë i pajisur opsionalisht me sistemin e kontrollit kompjuterik për planifikimin, monitorimin dhe regjistrimin e temperaturave. Sistemi i matjes dhe kontrollit të temperaturës përfshin:
  • Variant CC: Kabineti qendror me kontrollorët dixhitalë për matjen dhe temperaturat e kontrollit në të gjitha tanke (opsionale në dy zona ftohëse në çdo rezervë veç e veç ose bashkërisht).
  • Variant OT: Kontrollorët e ndara digjitale vendosen drejtpërdrejt në secilin tank (opsionalisht në dy zona ftohëse në çdo rezervë veç e veç ose bashkërisht).
  • Sensorë të temperaturës për secilën zonë të ftohur me rezervuar.
  • Valvulat motor elektrik për kanalet automatike të hapjes dhe mbylljes automatike - rregullimi i procesit të ftohjes në secilin tank
  • Kutitë e lidhjes - ato janë të dizajnuara për lidhje midis valvulave motorike, rregullatorëve digjitalë, pompës së freskët dhe furnizimit me energji.
  • Furnizim me energji për të gjithë sistemin. Të gjithë përbërësit përjashtuar furnizimin me energji elektrike dhe pije freskuese janë të mundësuar nga vetëm tension i sigurisë 24V.
  • Telat e lidhjes.
 3. Ftohës kompakt me lëngje me kapacitet ftohës i cili korrespondon me madhësinë dhe numrin e tankeve në set.
 4. Të gjithë materialet e nevojshme për montimin e lidhjeve elektrike dhe të ftohjes - telat, hoses, tubacionet, reduktorët, valvulat, materialet fikse.
 5. Manuali i grumbullimit.

Të gjithë komponentët metalikë që janë në kontakt me produktin dhe lëngun ftohës (uji, glikoli) janë prodhuar prej çeliku inox.

Ne ofrojmë këto komplete fermentimi-maturim:

I. CFS CT1: Një frigorifer në një tank

Kompleti i fermentimit të kompletuar që janë të pajisura me një rezervuar cilindrik-konik klasik dhe një ftohës kompakt kompakt me sistemin dixhital të rregullimit të temperaturës.

CBFSOT-CBFSOT-1xCCT1000-Complete-Beer-fermentimi-vendos-mbi-tank-kontrolluesit

hetim-buttonÇmimorja e njësive FUIC Fermentimi - maturimi Modulo


II. CFS OT1Z: Zona e 1-it në tank

Konfigurator i CFS (Kompleti i fermentimit të plotë) që janë të pajisura me tanke cilindrike konike klasike dhe të gjitha pajisjet e nevojshme për rregullimin e ftohjes dhe temperaturës së rezervuarëve CC.
Sistemi i kontrollit mbi tankin + Zona e ftohjes së vetme (ose dy zona të varura të lidhura) në secilin tank.

CBFSOT-1Z-03-Complete-Beer-fermentimi-vendos-ontank

hetim-buttonÇmimorja e njësive FUIC Fermentimi - maturimi Modulo


III. CFS OT2Z: Zona e 2-it në tank

Komplete fermentimi të kompletuara që janë të pajisura me tanke cilindrike konike klasike dhe të gjitha pajisjet e nevojshme për rregullimin e ftohjes dhe temperaturës së rezervuarëve CC.
Sistemi i kontrollit mbi tankin + Zona e dyfishtë e ftohjes (dy zona të pavarura) në çdo tank.

CBFSOT-2Z-03-Complete-Beer-fermentimi-vendos-ontank

hetim-buttonÇmimorja e njësive FUIC Fermentimi - maturimi Modulo


IV. CFS CC1Z Kabineti qendror 1-zone

Komplete fermentimi të kompletuara që janë të pajisura me tanke cilindrike konike klasike dhe të gjitha pajisjet e nevojshme për rregullimin e ftohjes dhe temperaturës së rezervuarëve CC.
Kabineti qendror + Zona e vetme e ftohjes (ose dy zona të varura të lidhura) në secilin tank.

CBFSCC-1Z-04-Complete-Beer-fermentimi-vendos-qendrore-kabinet

hetim-buttonÇmimorja e njësive FUIC Fermentimi - maturimi Modulo


V. CFS CC2Z Kabineti qendror 2-zone

Komplete fermentimi të kompletuara që janë të pajisura me tanke cilindrike konike klasike dhe të gjitha pajisjet e nevojshme për rregullimin e ftohjes dhe temperaturës së rezervuarëve CC.
Kabineti qendror + Zona e dyfishtë e ftohjes (dy zona të pavarura) në çdo tank.

CBFSCC-2Z-05-Complete-Beer-fermentimi-vendos-qendrore-kabinet

hetim-buttonÇmimorja e njësive FUIC Fermentimi - maturimi Modulo

 • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
 • [Email mbrojtur]
 • + 420-735-176-071
 • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Prodhimi i breweries, breweries vogla artizanale, breweries mikro, tanke fermentimi dhe të gjitha pajisjet profesionale të prodhimit të birrës. Teknologjitë për prodhimin e pijeve alkoolike të frutave - cider. Materialet evropiane të cilësisë, puna Çeke me garanci.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up
CBS - Navigation
I Drejti i Menysë