YST | Rezervuarë për ruajtjen e majave Pajisjet për përhapjen e majave

SISTEMI I MENAXHIMIT TË JASHTË

- shpërndarjen, rigjenerimin, dozimin, grumbullimin dhe ruajtjen e majave

Sistemi i menaxhimit të majave Përfshin enë dhe pajisje për:

 • Doza e maja në enët fermentuese
 • Mbledhja e hibrës së mbeturinave nga enët e fermentimit
 • Larja e maja (rigjenerimi)
 • Ruajtja e majave të gjalla
 • Kultivimi i shtameve te maja (promovimi)

Ne ofrojme pajisjet per magazinimin dhe rigjenerimin e majave:


Zgjidhje të rekomanduara për menaxhimin e majave

Ne bëjmë pajisjet tona mikrobuke për menaxhimin e majave në madhësinë optimale për teknologjinë e përzgjedhur të mikrobindjes, ose sipas kërkesave individuale të klientëve.

YSC-05-maja-storage-mund-02Mikrobreweries të vegjël (brewhouse 1.5 - 3 HL)

 • Blerja e maja të reja - blerja nga breweries më të mëdha ose nga laboratorët e majave
 • Jeta e maja - zakonisht aplikacionet 4-6 sipas kushteve të ruajtjes dhe larjes së duhur
 • Ruajtja e majave - një enë të thjeshtë qelqi ose plastike në një frigorifer të dedikuar
 • Doza e maja në enët e fermentimit - Derdhja me dorë e majave në enën e fermentimit
 • Mbledhja e maja në enët fermentuese - me dorë duke derdhur maja në një gotë
 • Rigjenerimi i maja - me dorë thjesht duke hedhur shtresën e sipërme të maja të vdekur nga gota, pas rrëshqitjes së infuzionit të majave

Zgjidhjet e aksesorëve të përfshirë për mikrobreweries të vegjël:

 • 1x kuti të qelqtë të kalibruar - për dozimin, grumbullimin dhe larjen e majave
 • 3x enë plastike të mbyllshme Për ruajtjen e maja

Pajisje Fakultativ:

 • Frigorifer Për ruajtjen e maja në kavanoza
 • Enë frigoriferike dhe rigjenerues i maja (Nën presion / pa presion)
 • Një pompë diafragmë për pompimin maja / nga kontenier jo-presion

Depozita për ruajtjen e majaveMikrobreweries e mesme (brewhouse 5.0 - 20 HL)

 • Blerja e maja të reja - blerja nga breweritë më të mëdha ose laboratorët e majave
 • Jeta e maja - zakonisht aplikacionet 4-6 sipas kushteve të ruajtjes dhe larjes së duhur
 • Ruajtja e majave - një enë të izoluar me glicole. Për fermentimi në vaska hapur fermentimit jo presion për fermentimi në depozita cilindrike-konike nën presion. Në birrarisë numri i kontejnerëve korrespondon me numrin e shtameve të përdorura maja.
 • Doza e maja në enët e fermentimit - me vaska e hapura e fermentimit manualisht derdhje dozën e maja nga kuti, në tanke cilindrike-konike duke injektuar doza të majasë nëpërmjet valvulës poshtme ne skajin e konit.
 • Mbledhja e maja në enët fermentuese - për vaskave fermentimit hapura manualisht drenuese maja në epruveta dhe derdhje atë në një enë maja, për tanke cilindrike-konike drenuese nëpërmjet valvulës poshtme në membranë e rezervuari (prish maja) dhe pastaj derdhje me zorrës presion direkt ne nje Enë maja.
 • Rigjenerimi i maja - Ndarja e shtresës së maja të ngordhur në rigjeneruesin e majave

Zgjidhjet e aksesorëve të përfshira për mikrobreweries të vegjël:

 • 1x gotë e kalibruar me gota Për dozimin dhe larjen e majave
 • 1 x xhelat e glikol-ftohur enë të izoluar për maja (Presion / jo-presion sipas teknologji përzgjedhur fermentimit) - numrin e kontenierëve korrespondon me numrin e shtameve perdorur maja

Pajisje Fakultativ:

 • Kontejnerë shtesë për maja (Numri korrespondon me numrin e shtameve të përdorur të yeastit)
 • Pompë membranash për pompimin maja / nga kontenier jo-presion

Microbreweries të mëdha (brewhouse 30-80 HL)

 • Blerja e maja të reja - blerja mikrobet e shtameve maja nga laboratorët e specializuara dhe bankat maja në formën e të ashtuquajturit agar tatëpjetë
 • Jeta e maja - zakonisht 6 në 12 muaj në përhapjen e mirë të kontrolluar të maja. Jeta e një prodhimi të birrës është aplikacioni 4-6.
 • Ruajtja e majave - enë të izoluar me glicole të ftohur. Për fermentim në vaskat e hapura të fermentimit jo-presion, për fermentim në tanke cilindrike-konike nën presion.
 • Doza e maja në enët e fermentimit - në derdhjet e hapura të fermentimit
  Doza e maja nga kanaçe, në tanke cilindrike-konike që derdhen me dorë nga kanaçe ose presion nga injektimi i doza të majave përmes valvulës së poshtme në kon.
 • Mbledhja e maja në enët fermentuese - për tubat e hapura fermentimi që manualisht e kullojnë maja në kanaçe dhe derdhin atë në një kontejner të majave, për tanke cilindrike konike që kullojnë përmes valvulës së poshtme në kon e rezervuarit (prishja e maja) dhe pastaj derdhen me çorape presioni direkt në Një enë majaje.
 • Rigjenerimi i maja - Ndarja e shtresës së maja të ngordhur në një rigjenerues maja


Zgjidhjet e aksesorëve të përfshira për mikrobreweries më të mëdha
:

 • 3 x xhelat e glikol-ftohur enë të izoluar për maja (Me presion / pa presion për teknologjinë e përzgjedhur të fermentimit) - numri i kontejnerëve korrespondon me numrin e shtameve të përdorur të majave
 • Stacioni CIP për stacionin e shumimit të majave- pajisje të stacionit të përhapjes së majave
 • Rezervuari i fillimit të fermentimit - pajisje të stacionit të përhapjes së majave

Pajisje shtesë:

 • Kontejnerët shtesë maja (Numri korrespondon me numrin e kontejnerëve të shtameve të përdorur të majave)
 • Pompë membranash për pompimin maja / nga kontenier jo-presion


 • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
 • [Email mbrojtur]
 • + 420-735-176-071
 • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Prodhimi i breweries, breweries vogla artizanale, breweries mikro, tanke fermentimi dhe të gjitha pajisjet profesionale të prodhimit të birrës. Teknologjitë për prodhimin e pijeve alkoolike të frutave - cider. Materialet evropiane të cilësisë, puna Çeke me garanci.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up
CBS - Navigation
I Drejti i Menysë