BBH | Brewhouses - makinat e birrës

Makinat e birrës së birrës për breweries BREWORX

Oppidum dhe Brewhouses klasike

Makinë Tritank wort brewEko Lite-ME makinën e birrësMakinë brewhouse Brewmaster

Makinat e birrës janë pajisjet kryesore të birrës së Breworx. Ato janë makina ushqimore të cilat janë të dizajnuara për prodhimin e mërsinave duke përdorur një mënyrë tradicionale nga malt, hops, uji dhe maja ose nga mënyra e thjeshtuar nga koncentratet e maltit.
Brewhouses - makinat e birrës


Brewhouses BREWORX CLASSIC

 • BREWORX CLASSIC 1500: Makinë e birrës

  brewhouse breworx klasike 1000 600x600 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: € 84 796

  Makineria e prodhimit të wort (birrës) BREWORX CLASSIC 1500 është një makinë kompakte ushqimore e cila përfshin të gjithë pajisjet e nevojshme për të prodhuar litra 1770 lyth (është një vëllim optimal për prodhimin e përafërsisht 1500 litra birrë) në një grup grumbullimi nga malt (ose ekstrakt malti) ose koncentrat i lythave), HOPS dhe ujë të pijshëm. BREWORX CLASSIC është një pajisje me tre tanke, disa tanke kanë më shumë funksione: Rezervuari 1st = rezervuar mashash (rezervuari për përzierjen e maltit në ujë) + Rezervuari i zierjes së lythave (rezervuari deri në zierjen e lythave), rezervuari 2nd = rezervuari i filtrimit të wort (tank në filtrimi i lythave) + Rezervuari 3rd = vorbull (rezervuari në ndarjen e hopit nga lythat + rezervuari në ruajtjen e përkohshme të leshit të nxehtë). Platforma e funksionimit, sistemi matës dhe kontrolli dhe korniza mbështetëse janë gjithashtu pjesë të makinës. Dizajni historik i kësaj makinerie prodhuese të lythave, e cila bazohet në traditat e krijimit të Czechekisë, paracakton këtë lloj pajisjesh për prodhimin e birrës për vendndodhjen e saj në brendësi të restorantit të birrës. Isshtë jo vetëm një element efikas në marketing, teknikisht interesant i brendshëm, ku bëhet qendra e vëmendjes së mysafirëve, por është gjithashtu një strukturë funksionale mbi të cilën

 • BREWORX CLASSIC 2000: Makinë e birrës

  brewhouse breworx klasike 1000 600x600 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: € 102 788

  Makineria e prodhimit të wort (birrës) BREWORX CLASSIC 2000 është një makinë kompakte ushqimore e cila përfshin të gjithë pajisjet e nevojshme për të prodhuar litra 2360 lyth (është një vëllim optimal për prodhimin e përafërsisht 2000 litra birrë) në një grup grumbullimi nga malt (ose ekstrakt malti) ose koncentrat i lythave), HOPS dhe ujë të pijshëm. BREWORX CLASSIC është një pajisje me tre tanke, disa tanke kanë më shumë funksione: Rezervuari 1st = rezervuar mashash (rezervuari për përzierjen e maltit në ujë) + Rezervuari i zierjes së lythave (rezervuari deri në zierjen e lythave), rezervuari 2nd = rezervuari i filtrimit të wort (tank në filtrimi i lythave) + Rezervuari 3rd = vorbull (rezervuari në ndarjen e hopit nga lythat + rezervuari në ruajtjen e përkohshme të leshit të nxehtë). Platforma e funksionimit, sistemi matës dhe kontrolli dhe korniza mbështetëse janë gjithashtu pjesë të makinës. Dizajni historik i kësaj makinerie prodhuese të lythave, e cila bazohet në traditat e krijimit të Czechekisë, paracakton këtë lloj pajisjesh për prodhimin e birrës për vendndodhjen e saj në brendësi të restorantit të birrës. Isshtë jo vetëm një element efikas në marketing, teknikisht interesant i brendshëm, ku bëhet qendra e vëmendjes së mysafirëve, por është gjithashtu një strukturë funksionale mbi të cilën

 • BREWORX CLASSIC 1000: Makinë e birrës

  brewhouse breworx klasike 1000 600x600 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: € 69 856

  Makineria e prodhimit të wort (birrës) BREWORX CLASSIC 1000 është një makinë kompakte ushqimore e cila përfshin të gjithë pajisjet e nevojshme për të prodhuar litra 1180 lyth (është një vëllim optimal për prodhimin e përafërsisht 1000 litra birrë) në një grup grumbullimi nga malt (ose ekstrakt malti) ose koncentrat i lythave), HOPS dhe ujë të pijshëm. BREWORX CLASSIC është një pajisje me tre tanke, disa tanke kanë më shumë funksione: Rezervuari 1st = rezervuar mashash (rezervuari për përzierjen e maltit në ujë) + Rezervuari i zierjes së lythave (rezervuari deri në zierjen e lythave), rezervuari 2nd = rezervuari i filtrimit të wort (tank në filtrimi i lythave) + Rezervuari 3rd = vorbull (rezervuari në ndarjen e hopit nga lythat + rezervuari në ruajtjen e përkohshme të leshit të nxehtë). Platforma e funksionimit, sistemi matës dhe kontrolli dhe korniza mbështetëse janë gjithashtu pjesë të makinës. Dizajni historik i kësaj makinerie prodhuese të lythave, e cila bazohet në traditat e krijimit të Czechekisë, paracakton këtë lloj pajisjesh për prodhimin e birrës për vendndodhjen e saj në brendësi të restorantit të birrës. Isshtë jo vetëm një element efikas në marketing, teknikisht interesant i brendshëm, ku bëhet qendra e vëmendjes së mysafirëve, por është gjithashtu një strukturë funksionale mbi të cilën

 • BREWORX CLASSIC 300: Makinë e birrës

  modulo brewhouse breworx modulo 250pmc 001 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: € 45 228

  Makineria e prodhimit të wort (birrës) BREWORX CLASSIC 300 është një makinë kompakte ushqimore e cila përfshin të gjithë pajisjet e nevojshme për të prodhuar litra 354 lyth (është një vëllim optimal për prodhimin e përafërsisht 300 litra birrë) në një grup grumbullimi nga malt (ose ekstrakt malti) ose koncentrat i lythave), HOPS dhe ujë të pijshëm. BREWORX CLASSIC është një pajisje me tre tanke, disa tanke kanë më shumë funksione: Rezervuari 1st = rezervuar mashash (rezervuari për përzierjen e maltit në ujë) + Rezervuari i zierjes së lythave (rezervuari deri në zierjen e lythave), rezervuari 2nd = rezervuari i filtrimit të wort (tank në filtrimi i lythave) + Rezervuari 3rd = vorbull (rezervuari në ndarjen e hopit nga lythat + rezervuari në ruajtjen e përkohshme të leshit të nxehtë). Platforma e funksionimit, sistemi matës dhe kontrolli dhe korniza mbështetëse janë gjithashtu pjesë të makinës. Dizajni historik i kësaj makinerie prodhuese të lythave, e cila bazohet në traditat e krijimit të Czechekisë, paracakton këtë lloj pajisjesh për prodhimin e birrës për vendndodhjen e saj në brendësi të restorantit të birrës. Isshtë jo vetëm një element efikas në marketing, teknikisht interesant i brendshëm, ku bëhet qendra e vëmendjes së mysafirëve, por është gjithashtu një strukturë funksionale mbi të cilën

 • BREWORX CLASSIC 600: Makinë e birrës

  blloqet e blloqeve 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: € 57 874

  Makineria e prodhimit të wort (birrës) BREWORX CLASSIC 600 është një makinë kompakte ushqimore e cila përfshin të gjithë pajisjet e nevojshme për të prodhuar litra 708 lyth (është një vëllim optimal për prodhimin e përafërsisht 600 litra birrë) në një grup grumbullimi nga malt (ose ekstrakt malti) ose koncentrat i lythave), HOPS dhe ujë të pijshëm. BREWORX CLASSIC është një pajisje me tre tanke, disa tanke kanë më shumë funksione: Rezervuari 1st = rezervuar mashash (rezervuari për përzierjen e maltit në ujë) + Rezervuari i zierjes së lythave (rezervuari deri në zierjen e lythave), rezervuari 2nd = rezervuari i filtrimit të wort (tank në filtrimi i lythave) + Rezervuari 3rd = vorbull (rezervuari në ndarjen e hopit nga lythat + rezervuari në ruajtjen e përkohshme të leshit të nxehtë). Platforma e funksionimit, sistemi matës dhe kontrolli dhe korniza mbështetëse janë gjithashtu pjesë të makinës. Dizajni historik i kësaj makinerie prodhuese të lythave, e cila bazohet në traditat e krijimit të Czechekisë, paracakton këtë lloj pajisjesh për prodhimin e birrës për vendndodhjen e saj në brendësi të restorantit të birrës. Isshtë jo vetëm një element efikas në marketing, teknikisht interesant i brendshëm, ku bëhet qendra e vëmendjes së mysafirëve, por është gjithashtu një strukturë funksionale mbi të cilënBrewhouses BREWORX MODULO

 • BREWORX LITE-ECO 1000: Makinë për përpunimin e verës

  BH BWLE 1000 800x800 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: € 29 417

  BREWORX LITE-ECO 1000 është një makinë ushqimore kompakte e cila përfshin të gjitha pajisjet e nevojshme për të prodhuar 1100 litra wort (për prodhimin e përafërsisht 1000 litra birrë) në një grumbull nga ekstrakti i maltit ose i koncentratit të birrës (koncentrat e birrës). Makina nuk është e pajisur me rezervuarin e filtrimit prandaj nuk është e mundur të prodhohet wort nga mënyra klasike e maltit. Një dizajn industrial i thjeshtuar i makinës lejon një punë efektive gjatë tërë procesit të prodhimit të miellit duke përdorur kontrollues të thjeshtë PLC hap për ngrohjen e enëve. Transferimi i nxehtësisë nga spiralet e ngrohjes elektrike në xhaketë e brendshme të enëve siguron naftë. Kjo makine brew wort është një pajisje kryesore e Breweries BREWORX Lite-ECO 1000 por mund të përdoret gjithashtu edhe me prodhuesit e tjerë të llojit.

 • BREWORX LITE-ECO 600: Makinë për përpunimin e verës

  BH BWLE 600 800x800 02 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: € 21 479

  BREWORX LITE-ECO 600 është një makinë ushqimore kompakte e cila përfshin të gjitha pajisjet e nevojshme për të prodhuar 660 litra wort (për prodhimin e përafërsisht 600 litra birrë) në një grumbull nga ekstrakti i maltit ose i koncentratit të birrës (koncentrat e birrës). Makina nuk është e pajisur me rezervuarin e filtrimit prandaj nuk është e mundur të prodhohet wort nga mënyra klasike e maltit. Një dizajn industrial i thjeshtuar i makinës lejon një punë efektive gjatë tërë procesit të prodhimit të miellit duke përdorur kontrollues të thjeshtë PLC hap për ngrohjen e enëve. Transferimi i nxehtësisë nga spiralet e ngrohjes elektrike në xhaketë e brendshme të enëve siguron naftë. Kjo makine brew wort është një pajisje kryesore e Breweries BREWORX Lite-ECO 600 por mund të përdoret gjithashtu edhe me prodhuesit e tjerë të llojit.

 • BREWORX LITE-ECO 300: Makinë për përpunimin e verës

  BH BWLE 300 800x800 02 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: € 17 510

  BREWORX LITE-ECO 300 është një makinë ushqimore kompakte e cila përfshin të gjitha pajisjet e nevojshme për të prodhuar 330 litra wort (për prodhimin e përafërsisht 300 litra birrë) në një grumbull nga ekstrakti i maltit ose i koncentratit të birrës (koncentrat e birrës). Makina nuk është e pajisur me rezervuarin e filtrimit prandaj nuk është e mundur të prodhohet wort nga mënyra klasike e maltit. Një dizajn industrial i thjeshtuar i makinës lejon një punë efektive gjatë tërë procesit të prodhimit të miellit duke përdorur kontrollues të thjeshtë PLC hap për ngrohjen e enëve. Transferimi i nxehtësisë nga spiralet e ngrohjes elektrike në xhaketë e brendshme të enëve siguron naftë. Kjo makine brew wort është një pajisje kryesore e Breweries BREWORX Lite-ECO 300 por mund të përdoret gjithashtu edhe me prodhuesit e tjerë të llojit.

 • MODULO LITE-ME 1000: Makinë e birrës - brewhouse

  modulo brewhouse modulo liteme 1000 01 1 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: € 48 154

  Moduli Singleblock MODULO LITE-ME 1000 është një makinë kompakte e cila përfshin të gjitha pajisjet e nevojshme për të prodhuar 1180 litra birrë birre (për prodhimin e përafërt të 1000 litra birrë) në një grumbull nga ekstrakti i maltit ose i koncentratit të birrës (koncentrat e birrës). Është dy brewhouse anije. MODULO LITE-ME 1000 brewhouse është makinë e thjeshtuar me dizajn të ngjashëm si brewhouse MODULO CLASSIC 1000 . Ky model i birrës nuk është i pajisur për prodhimin e birrës së birrës nga lëndët e para tradicionale (në vend të koncentrimit të maltit). Kjo brewhouse është një përbërës kryesor i Breweries Modulo Lite-ME 1000 por mund të përdoret gjithashtu edhe me birrari të tjera të tipit.

 • MODULO LITE-ME 500: Makinë e birrës - brewhouse

  brewhouse breworx modulo liteme 500SD 002 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: € 38 111

  Moduli Singleblock MODULO LITE-ME 500 është një makinë kompakte e cila përfshin të gjitha pajisjet e nevojshme për të prodhuar 590 litra birrë birre (për prodhimin e përafërt të 500 litra birrë) në një grumbull nga ekstrakti i maltit ose i koncentratit të birrës (koncentrat e birrës). Është dy brewhouse anije. MODULO LITE-ME 500 brewhouse është makinë e thjeshtuar me dizajn të ngjashëm si brewhouse MODULO CLASSIC 500 . Ky model i birrës nuk është i pajisur për prodhimin e birrës së birrës nga lëndët e para tradicionale (në vend të koncentrimit të maltit). Kjo brewhouse është një përbërës kryesor i Breweries Modulo Lite-ME 500 por mund të përdoret gjithashtu edhe me birrari të tjera të tipit.

 • MODULO LITE-ME 250: Makinë e birrës - brewhouse

  modulo brewhouse modem liteme 250 02 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: € 28 521

  Moduli Singleblock MODULO LITE-ME 250 është një makinë kompakte e cila përfshin të gjitha pajisjet e nevojshme për të prodhuar 295 litra birrë birre (për prodhimin e përafërt të 250 litra birrë) në një grumbull nga ekstrakti i maltit ose i koncentratit të birrës (koncentrat e birrës). Është dy brewhouse anije. MODULO LITE-ME 250 brewhouse është makinë e thjeshtuar me dizajn të ngjashëm si brewhouse MODULO CLASSIC 250 . Ky model i birrës nuk është i pajisur për prodhimin e birrës së birrës nga lëndët e para tradicionale (në vend të koncentrimit të maltit). Kjo brewhouse është një përbërës kryesor i Breweries Modulo Lite-ME 250 por mund të përdoret gjithashtu edhe me birrari të tjera të tipit.

 • MODULO CLASSIC 1000: Makinë për pirjen e Wort - birrës

  modulo birre klasike 1000 11 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: € 79 585

  MODULO CLASSIC 1000 është një makinë kompakt kompakt që përfshin të gjitha pajisjet e nevojshme për të prodhuar 1180 litra wort (të nevojshme për prodhimin e përafërsisht 1000 litra birrë) në një grumbull birre nga malt (ose ekstrakt malti ose koncentrat wort), hops dhe ujë. Makina e birrës është pjesa kryesore e breweries modulare BREWORX MODULO CLASSIC 1000. Wort është një produkt i ndërmjetëm në procesin e prodhimit të birrës. Faza e ardhshme e ciklit të prodhimit është fermentimi dhe maturimi i wort. Në këtë mënyrë prodhohet produkti përfundimtar - birra. Modul CLASSIC 1000 është një variant i makinës CLASSIC 1000. Por, në krahasim me CLWXX1000 brewhouse, ne dorëzojmë modulin CLULSIC 1000 për përpunimin e miellit, të montuar plotësisht në kornizën bazë çelik inox me të gjitha pajisjet e nevojshme për lidhje me pjesët tjera të fabrikës së MODULO duke përdorur hoses speciale. Prandaj nuk është e nevojshme të instaloni makinën e birrës nga specialistët tanë teknikë në vend. Instalimi ofrohet nga konsumatori - në këtë mënyrë ne i shpëtojmë shpenzimet e tij.

 • MODULO CLASSIC 250: Makinë për pirjen e Wort - birrës

  modulo birre klasike 250 01 1 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: € 47 835

  MODULO CLASSIC 250 është një makinë kompakt kompakt që përfshin të gjitha pajisjet e nevojshme për të prodhuar 295 litra wort (të nevojshme për prodhimin e përafërsisht 250 litra birre) në një grumbull të birrës nga malt (ose ekstrakt malti ose përqendrim wort), hops dhe ujë. Makina e birrës është pjesa kryesore e breweries modulare BREWORX MODULO CLASSIC 250. Wort është një produkt i ndërmjetëm në procesin e prodhimit të birrës. Faza e ardhshme e ciklit të prodhimit është fermentimi dhe maturimi i wort. Në këtë mënyrë prodhohet produkti përfundimtar - birra. MODULO CLASSIC 250 është një variant i makinës së birrës BREWORX CLASSIC 250. Por, në krahasim me CLWXX250 brewhouse, ne dorëzojmë modulin CLULSIC 250 për përpunimin e miellit, të montuar plotësisht në kornizën bazë çelik inox me të gjitha pajisjet e nevojshme për lidhje me pjesët tjera të fabrikës së MODULO duke përdorur hoses speciale. Prandaj nuk është e nevojshme të instaloni makinën e birrës nga specialistët tanë teknikë në vend. Instalimi ofrohet nga konsumatori - në këtë mënyrë ne i shpëtojmë shpenzimet e tij.

 • MODULO CLASSIC 500: Makinë për pirjen e Wort - birrës

  brewhouse breworx modulo klasike 500SD 002 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: € 63 613

  MODULO CLASSIC 500 është një makinë kompakt kompakt që përfshin të gjitha pajisjet e nevojshme për të prodhuar 590 litra wort (të nevojshme për prodhimin e përafërsisht 500 litra birre) në një grumbull të birrës nga malt (ose ekstrakt malti ose përqendrim wort), hops dhe ujë. Makina e birrës është pjesa kryesore e breweries modulare BREWORX MODULO CLASSIC 500. Wort është një produkt i ndërmjetëm në procesin e prodhimit të birrës. Faza e ardhshme e ciklit të prodhimit është fermentimi dhe maturimi i wort. Në këtë mënyrë prodhohet produkti përfundimtar - birra. MODULO CLASSIC 500 është një variant i makinës së birrës BREWORX CLASSIC 500. Por, në krahasim me CLWXX500 brewhouse, ne dorëzojmë modulin CLULSIC 500 për përpunimin e miellit, të montuar plotësisht në kornizën bazë çelik inox me të gjitha pajisjet e nevojshme për lidhje me pjesët tjera të fabrikës së MODULO duke përdorur hoses speciale. Prandaj nuk është e nevojshme të instaloni makinën e birrës nga specialistët tanë teknikë në vend. Instalimi ofrohet nga konsumatori - në këtë mënyrë ne i shpëtojmë shpenzimet e tij.Brewhouses BREWORX TRITANK

 • TRITANK BREWORX 600: Makinë për pirjen e lejeve - birrë

  brewhouse breworx tritank 1000cd 002 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: € 56 808

  Makina e prodhimit të wort (birrë) BREWORX TRITANK 600 është një makinë industriale kompakte ushqimore e cila përfshin të gjitha pajisjet e nevojshme për prodhimin e litrave 708 lyth (është një vëllim optimal për prodhimin e përafërsisht 600 litra birrë) në një grup prodhimi nga malt (ose malt) ekstrakt ose koncentrat i Wort), hops dhe ujë të pijshëm. TRITANKA BREWORX është një makinë e fuqishme e pajisur me tre tanke funksionale të ndara. Disa rezervuarë kanë më shumë funksione: Rezervuari 1st = rezervuari për përzierje (rezervuari për përzierjen e maltit në ujë) + rezervuari i zierjes së lëvoreve (rezervuari deri në zierjen e wort), rezervuari 2nd = rezervuari i filtrimit të wort (rezervuari në filtrimin e lythave) + Tank 3rd = vorbull ( rezervuari në ndarjen e hopit nga lythat + rezervuari në ruajtjen e përkohshme të leshit të nxehtë). Platforma e funksionimit, sistemi matës dhe kontrolli dhe korniza mbështetëse janë gjithashtu pjesë të makinës. Dizajni i makinës është përshtatur maksimalisht me kërkesat e efikasitetit të lartë të prodhimit të lythave, duke ruajtur ergonominë e tij të mirë. Kjo makinë prodhuese wort është pjesa kryesore e birrrave industriale të madhësisë së mesme BREWORX COMPACT 600. Funksioni parësor i kësaj makinerie është prodhimi i lythave duke përdorur ose infuzion (infuzion) ose metodë zierje zierje (zierje). Wort është

 • TRITANK BREWORX 5000: Makinë për pirjen e lejeve - birrë

  brewhouse breworx tritank 1000cd 002 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: € 164 956

  Makina e prodhimit të wort (birrë) BREWORX TRITANK 5000 është një makinë industriale kompakte ushqimore e cila përfshin të gjitha pajisjet e nevojshme për prodhimin e litrave 5900 lyth (është një vëllim optimal për prodhimin e përafërsisht 5000 litra birrë) në një grup prodhimi nga malt (ose malt) ekstrakt ose koncentrat i Wort), hops dhe ujë të pijshëm. TRITANKA BREWORX është një makinë e fuqishme e pajisur me tre tanke funksionale të ndara. Disa rezervuarë kanë më shumë funksione: Rezervuari 1st = rezervuari për përzierje (rezervuari për përzierjen e maltit në ujë) + rezervuari i zierjes së lëvoreve (rezervuari deri në zierjen e wort), rezervuari 2nd = rezervuari i filtrimit të wort (rezervuari në filtrimin e lythave) + Tank 3rd = vorbull ( rezervuari në ndarjen e hopit nga lythat + rezervuari në ruajtjen e përkohshme të leshit të nxehtë). Platforma e funksionimit, sistemi matës dhe kontrolli dhe korniza mbështetëse janë gjithashtu pjesë të makinës. Dizajni i makinës është përshtatur maksimalisht me kërkesat e efikasitetit të lartë të prodhimit të lythave, duke ruajtur ergonominë e tij të mirë. Kjo makinë prodhuese wort është pjesa kryesore e birrrave industriale të madhësisë së mesme BREWORX COMPACT 5000. Funksioni parësor i kësaj makinerie është prodhimi i lythave duke përdorur ose infuzion (infuzion) ose metodë zierje zierje (zierje). Wort është

 • TRITANK BREWORX 3000: Makinë për pirjen e lejeve - birrë

  brewhouse breworx tritank 1000cd 002 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: € 128 003

  Makina e prodhimit të wort (birrë) BREWORX TRITANK 3000 është një makinë industriale kompakte ushqimore e cila përfshin të gjitha pajisjet e nevojshme për prodhimin e litrave 3540 lyth (është një vëllim optimal për prodhimin e përafërsisht 3000 litra birrë) në një grup prodhimi nga malt (ose malt) ekstrakt ose koncentrat i Wort), hops dhe ujë të pijshëm. TRITANKA BREWORX është një makinë e fuqishme e pajisur me tre tanke funksionale të ndara. Disa rezervuarë kanë më shumë funksione: Rezervuari 1st = rezervuari për përzierje (rezervuari për përzierjen e maltit në ujë) + rezervuari i zierjes së lëvoreve (rezervuari deri në zierjen e wort), rezervuari 2nd = rezervuari i filtrimit të wort (rezervuari në filtrimin e lythave) + Tank 3rd = vorbull ( rezervuari në ndarjen e hopit nga lythat + rezervuari në ruajtjen e përkohshme të leshit të nxehtë). Platforma e funksionimit, sistemi matës dhe kontrolli dhe korniza mbështetëse janë gjithashtu pjesë të makinës. Dizajni i makinës është përshtatur maksimalisht me kërkesat e efikasitetit të lartë të prodhimit të lythave, duke ruajtur ergonominë e tij të mirë. Kjo makinë prodhuese wort është pjesa kryesore e birrrave industriale të madhësisë së mesme BREWORX COMPACT 3000. Funksioni parësor i kësaj makinerie është prodhimi i lythave duke përdorur ose infuzion (infuzion) ose metodë zierje zierje (zierje). Wort është

 • TRITANK BREWORX 4000: Makinë për pirjen e lejeve - birrë

  brewhouse breworx tritank 1000cd 002 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: € 139 811

  Makina e prodhimit të wort (birrë) BREWORX TRITANK 4000 është një makinë industriale kompakte ushqimore e cila përfshin të gjitha pajisjet e nevojshme për prodhimin e litrave 4720 lyth (është një vëllim optimal për prodhimin e përafërsisht 4000 litra birrë) në një grup prodhimi nga malt (ose malt) ekstrakt ose koncentrat i Wort), hops dhe ujë të pijshëm. TRITANKA BREWORX është një makinë e fuqishme e pajisur me tre tanke funksionale të ndara. Disa rezervuarë kanë më shumë funksione: Rezervuari 1st = rezervuari për përzierje (rezervuari për përzierjen e maltit në ujë) + rezervuari i zierjes së lëvoreve (rezervuari deri në zierjen e wort), rezervuari 2nd = rezervuari i filtrimit të wort (rezervuari në filtrimin e lythave) + Tank 3rd = vorbull ( rezervuari në ndarjen e hopit nga lythat + rezervuari në ruajtjen e përkohshme të leshit të nxehtë). Platforma e funksionimit, sistemi matës dhe kontrolli dhe korniza mbështetëse janë gjithashtu pjesë të makinës. Dizajni i makinës është përshtatur maksimalisht me kërkesat e efikasitetit të lartë të prodhimit të lythave, duke ruajtur ergonominë e tij të mirë. Kjo makinë prodhuese wort është pjesa kryesore e birrrave industriale të madhësisë së mesme BREWORX COMPACT 4000. Funksioni parësor i kësaj makinerie është prodhimi i lythave duke përdorur ose infuzion (infuzion) ose metodë zierje zierje (zierje). Wort është

 • TRITANK BREWORX 2000: Makinë për pirjen e lejeve - birrë

  brewhouse breworx tritank 1000cd 002 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: € 101 714

  Makina e prodhimit të wort (birrë) BREWORX TRITANK 2000 është një makinë industriale kompakte ushqimore e cila përfshin të gjitha pajisjet e nevojshme për prodhimin e litrave 2360 lyth (është një vëllim optimal për prodhimin e përafërsisht 2000 litra birrë) në një grup prodhimi nga malt (ose malt) ekstrakt ose koncentrat i Wort), hops dhe ujë të pijshëm. TRITANKA BREWORX është një makinë e fuqishme e pajisur me tre tanke funksionale të ndara. Disa rezervuarë kanë më shumë funksione: Rezervuari 1st = rezervuari për përzierje (rezervuari për përzierjen e maltit në ujë) + rezervuari i zierjes së lëvoreve (rezervuari deri në zierjen e wort), rezervuari 2nd = rezervuari i filtrimit të wort (rezervuari në filtrimin e lythave) + Tank 3rd = vorbull ( rezervuari në ndarjen e hopit nga lythat + rezervuari në ruajtjen e përkohshme të leshit të nxehtë). Platforma e funksionimit, sistemi matës dhe kontrolli dhe korniza mbështetëse janë gjithashtu pjesë të makinës. Dizajni i makinës është përshtatur maksimalisht me kërkesat e efikasitetit të lartë të prodhimit të lythave, duke ruajtur ergonominë e tij të mirë. Kjo makinë prodhuese wort është pjesa kryesore e birrrave industriale të madhësisë së mesme BREWORX COMPACT 2000. Funksioni parësor i kësaj makinerie është prodhimi i lythave duke përdorur ose infuzion (infuzion) ose metodë zierje zierje (zierje). Wort është

 • TRITANK BREWORX 1000: Makinë për pirjen e lejeve - birrë

  brewhouse breworx tritank 1000cd 002 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: € 68 792

  Makina e prodhimit të wort (birrë) BREWORX TRITANK 1000 është një makinë industriale kompakte ushqimore e cila përfshin të gjitha pajisjet e nevojshme për prodhimin e litrave 1180 lyth (është një vëllim optimal për prodhimin e përafërsisht 1000 litra birrë) në një grup prodhimi nga malt (ose malt) ekstrakt ose koncentrat i Wort), hops dhe ujë të pijshëm. TRITANKA BREWORX është një makinë e fuqishme e pajisur me tre tanke funksionale të ndara. Disa rezervuarë kanë më shumë funksione: Rezervuari 1st = rezervuari për përzierje (rezervuari për përzierjen e maltit në ujë) + rezervuari i zierjes së lëvoreve (rezervuari deri në zierjen e wort), rezervuari 2nd = rezervuari i filtrimit të wort (rezervuari në filtrimin e lythave) + Tank 3rd = vorbull ( rezervuari në ndarjen e hopit nga lythat + rezervuari në ruajtjen e përkohshme të leshit të nxehtë). Platforma e funksionimit, sistemi matës dhe kontrolli dhe korniza mbështetëse janë gjithashtu pjesë të makinës. Dizajni i makinës është përshtatur maksimalisht me kërkesat e efikasitetit të lartë të prodhimit të lythave, duke ruajtur ergonominë e tij të mirë. Kjo makinë prodhuese wort është pjesa kryesore e birrrave industriale të madhësisë së mesme BREWORX COMPACT 1000. Funksioni parësor i kësaj makinerie është prodhimi i lythave duke përdorur ose infuzion (infuzion) ose metodë zierje zierje (zierje). Wort ështëBrewhouses BREWORX OPPIDUM

 • OPPIDUM BREWORX 6000: Makinë për pirjen e Wort - birrës

  BH BWOP 6000 pamje000 800x800 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: € 421 958

  Makina për përpunimin e drithërave OPPIDUM 6000 është një pajisje e fuqishme profesionale kompakte me dizajn industrial që përfshin të gjitha pajisjet e nevojshme për të prodhuar litra 6900 të mbeturinave në një grumbull nga malt (ose ekstrakti i maltit ose koncentrati i grurit), hops dhe ujë. Makina kompakte për përgatitjen e mbeturinave përfshin gjashtë anije speciale për të maksimizuar kapacitetin e prodhimit. Në sajë të metodës paralele të prodhimit, kjo makinë është në gjendje të prodhojë nga një deri në gjashtë grumbuj drithi në ditë - (nga 6900 deri në 41400 litra wort në ditë). Makina e prodhimit të mishit është komponenti kryesor funksional i fabrikës së birrës BREWORX OPPIDUM 6000 . Është një makineri ushqimore, funksioni primar i të cilit është prodhimi i mbeturinave. Wort është një produkt i ndërmjetëm i cili është rezultat i një faze të parë gjatë birrës së prodhimit. Faza e ardhshme e ciklit të prodhimit është fermentimi dhe maturimi i kësaj wort në tanke fermentimi. Produkti rezultues i këtij procesi prodhimi është një pije alkoolike e freskët dhe e freskët - birrë. AC - Sistemi i kontrollit automatik - aparate për pirjen e karremit të pajisur me një kompjuter mbështetës - procesi i kontrolluar automatikisht i infuzionit ose zierjes - plotësisht

 • OPPIDUM BREWORX 5000: Makinë për pirjen e Wort - birrës

  brewhouse breworx oppidum 2000j 001 600x600 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: € 368 468

  Makina për përpunimin e drithërave OPPIDUM 5000 është një pajisje e fuqishme profesionale kompakte me dizajn industrial që përfshin të gjitha pajisjet e nevojshme për të prodhuar litra 5900 të mbeturinave në një grumbull nga malt (ose ekstrakti i maltit ose koncentrati i grurit), hops dhe ujë. Makina kompakte për përgatitjen e mbeturinave përfshin gjashtë anije speciale për të maksimizuar kapacitetin e prodhimit. Në sajë të metodës paralele të prodhimit, kjo makinë është në gjendje të prodhojë nga një deri në gjashtë grumbuj drithi në ditë - (nga 5900 deri në 35400 litra wort në ditë). Makina e prodhimit të mishit është komponenti kryesor funksional i fabrikës së birrës BREWORX OPPIDUM 5000 . Është një makineri ushqimore, funksioni primar i të cilit është prodhimi i mbeturinave. Wort është një produkt i ndërmjetëm i cili është rezultat i një faze të parë gjatë birrës së prodhimit. Faza e ardhshme e ciklit të prodhimit është fermentimi dhe maturimi i kësaj wort në tanke fermentimi. Produkti rezultues i këtij procesi prodhimi është një pije alkoolike e freskët dhe e freskët - birrë. AC - Sistemi i kontrollit automatik - aparate për pirjen e karremit të pajisur me një kompjuter mbështetës - procesi i kontrolluar automatikisht i infuzionit ose zierjes - plotësisht

 • OPPIDUM BREWORX 4000: Makinë për pirjen e Wort - birrës

  brewhouse breworx oppidum 2000j 001 600x600 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: € 321 608

  Prodhuesi i fuqishëm singleblock BREWORX OPPIDUM 4000 është një pajisje e fuqishme profesionale kompakte me dizajn industrial që përfshin të gjitha pajisjet e nevojshme për të prodhuar 4720 litra wort në një grumbull nga malt (ose ekstrakt malti ose koncentrat wort), hops dhe ujë. Makina kompakte për përgatitjen e makinerisë së prodhimit të drithërave OPPIDUM 4000 është një pajisje kompakte profesionale me dizajn industrial që përfshin të gjitha pajisjet e nevojshme për të prodhuar 4720 litra wort në një grumbull nga malt (ose ekstrakt malti ose koncentrat i lagësht), hops dhe ujë. Makina kompakte për përgatitjen e mbeturinave përfshin gjashtë anije speciale për të maksimizuar kapacitetin e prodhimit. Në sajë të metodës paralele të prodhimit, kjo makinë është në gjendje të prodhojë nga një deri në gjashtë grumbuj drithi në ditë - (nga 4720 deri në 28320 litra wort në ditë). Makina e prodhimit të mishit është komponenti kryesor funksional i fabrikës së birrës BREWORX OPPIDUM 4000 . Është një makineri ushqimore, funksioni primar i të cilit është prodhimi i mbeturinave. Wort është një produkt i ndërmjetëm i cili është rezultat i një faze të parë gjatë birrës së prodhimit. Faza e ardhshme e ciklit të prodhimit është fermentimi dhe maturimi i kësaj wort në tanke fermentimi. Produkti që rezulton

 • OPPIDUM BREWORX 3000: Makinë për pirjen e Wort - birrës

  brewhouse breworx oppidum 2000j 001 600x600 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: € 262 641

  Makina për përpunimin e drithërave OPPIDUM 3000 është një pajisje e fuqishme profesionale kompakte me dizajn industrial që përfshin të gjitha pajisjet e nevojshme për të prodhuar litra 3450 të mbeturinave në një grumbull nga malt (ose ekstrakti i maltit ose koncentrati i grurit), hops dhe ujë. Makina kompakte për përgatitjen e mbeturinave përfshin gjashtë anije speciale për të maksimizuar kapacitetin e prodhimit. Në sajë të metodës paralele të prodhimit, kjo makinë është në gjendje të prodhojë nga një deri në gjashtë grumbuj drithi në ditë - (nga 3540 deri në 21240 litra wort në ditë). Makina e prodhimit të mishit është komponenti kryesor funksional i fabrikës së birrës BREWORX OPPIDUM 3000 . Është një makineri ushqimore, funksioni primar i të cilit është prodhimi i mbeturinave. Wort është një produkt i ndërmjetëm i cili është rezultat i një faze të parë gjatë birrës së prodhimit. Faza e ardhshme e ciklit të prodhimit është fermentimi dhe maturimi i kësaj wort në tanke fermentimi. Produkti rezultues i këtij procesi prodhimi është një pije alkoolike e freskët dhe e freskët - birrë. AC - Sistemi i kontrollit automatik - aparate për pirjen e karremit të pajisur me një kompjuter mbështetës - procesi i kontrolluar automatikisht i infuzionit ose zierjes - plotësisht

 • OPPIDUM BREWORX 1000: Makinë për pirjen e Wort - birrës

  brewhouse breworx oppidum 2000j 001 600x600 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: € 189 878

  Makina për përpunimin e drithërave OPPIDUM 1000 është një pajisje e fuqishme profesionale kompakte me dizajn industrial që përfshin të gjitha pajisjet e nevojshme për të prodhuar litra 1180 të mbeturinave në një grumbull nga malt (ose ekstrakti i maltit ose koncentrati i grurit), hops dhe ujë. Makina kompakte për përgatitjen e mbeturinave përfshin gjashtë anije speciale për të maksimizuar kapacitetin e prodhimit. Në sajë të metodës paralele të prodhimit, kjo makinë është në gjendje të prodhojë nga një deri në gjashtë grumbuj drithi në ditë - (nga 1180 deri në 7080 litra wort në ditë). Makina e prodhimit të mishit është komponenti kryesor funksional i fabrikës së birrës BREWORX OPPIDUM 1000 . Është një makineri ushqimore, funksioni primar i të cilit është prodhimi i mbeturinave. Wort është një produkt i ndërmjetëm i cili është rezultat i një faze të parë gjatë birrës së prodhimit. Faza e ardhshme e ciklit të prodhimit është fermentimi dhe maturimi i kësaj wort në tanke fermentimi. Produkti rezultues i këtij procesi prodhimi është një pije alkoolike e freskët dhe e freskët - birrë. AC - Sistemi i kontrollit automatik - aparate për pirjen e karremit të pajisur me një kompjuter mbështetës - procesi i kontrolluar automatikisht i infuzionit ose zierjes - plotësisht

 • OPPIDUM BREWORX 2000: Makinë për pirjen e Wort - birrës

  brewhouse breworx oppidum 2000j 001 600x600 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: € 243 811

  Makina për përpunimin e drithërave OPPIDUM 2000 është një pajisje e fuqishme profesionale kompakte me dizajn industrial që përfshin të gjitha pajisjet e nevojshme për të prodhuar litra 2360 të mbeturinave në një grumbull nga malt (ose ekstrakti i maltit ose koncentrati i grurit), hops dhe ujë. Makina kompakte për përgatitjen e mbeturinave përfshin gjashtë anije speciale për të maksimizuar kapacitetin e prodhimit. Në sajë të metodës paralele të prodhimit, kjo makinë është në gjendje të prodhojë nga një deri në gjashtë grumbuj drithi në ditë - (nga 2360 deri në 14160 litra wort në ditë). Makina e prodhimit të mishit është komponenti kryesor funksional i fabrikës së birrës BREWORX OPPIDUM 2000 . Është një makineri ushqimore, funksioni primar i të cilit është prodhimi i mbeturinave. Wort është një produkt i ndërmjetëm i cili është rezultat i një faze të parë gjatë birrës së prodhimit. Faza e ardhshme e ciklit të prodhimit është fermentimi dhe maturimi i kësaj wort në tanke fermentimi. Produkti rezultues i këtij procesi prodhimi është një pije alkoolike e freskët dhe e freskët - birrë. AC - Sistemi i kontrollit automatik - aparate për pirjen e karremit të pajisur me një kompjuter mbështetës - procesi i kontrolluar automatikisht i infuzionit ose zierjes - plotësishtBREWORX LITE-ME birrë

 • BREWORX LITE-ECO 1000: Makinë për përpunimin e verës

  BH BWLE 1000 800x800 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: € 29 417

  BREWORX LITE-ECO 1000 është një makinë ushqimore kompakte e cila përfshin të gjitha pajisjet e nevojshme për të prodhuar 1100 litra wort (për prodhimin e përafërsisht 1000 litra birrë) në një grumbull nga ekstrakti i maltit ose i koncentratit të birrës (koncentrat e birrës). Makina nuk është e pajisur me rezervuarin e filtrimit prandaj nuk është e mundur të prodhohet wort nga mënyra klasike e maltit. Një dizajn industrial i thjeshtuar i makinës lejon një punë efektive gjatë tërë procesit të prodhimit të miellit duke përdorur kontrollues të thjeshtë PLC hap për ngrohjen e enëve. Transferimi i nxehtësisë nga spiralet e ngrohjes elektrike në xhaketë e brendshme të enëve siguron naftë. Kjo makine brew wort është një pajisje kryesore e Breweries BREWORX Lite-ECO 1000 por mund të përdoret gjithashtu edhe me prodhuesit e tjerë të llojit.

 • BREWORX LITE-ECO 600: Makinë për përpunimin e verës

  BH BWLE 600 800x800 02 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: € 21 479

  BREWORX LITE-ECO 600 është një makinë ushqimore kompakte e cila përfshin të gjitha pajisjet e nevojshme për të prodhuar 660 litra wort (për prodhimin e përafërsisht 600 litra birrë) në një grumbull nga ekstrakti i maltit ose i koncentratit të birrës (koncentrat e birrës). Makina nuk është e pajisur me rezervuarin e filtrimit prandaj nuk është e mundur të prodhohet wort nga mënyra klasike e maltit. Një dizajn industrial i thjeshtuar i makinës lejon një punë efektive gjatë tërë procesit të prodhimit të miellit duke përdorur kontrollues të thjeshtë PLC hap për ngrohjen e enëve. Transferimi i nxehtësisë nga spiralet e ngrohjes elektrike në xhaketë e brendshme të enëve siguron naftë. Kjo makine brew wort është një pajisje kryesore e Breweries BREWORX Lite-ECO 600 por mund të përdoret gjithashtu edhe me prodhuesit e tjerë të llojit.

 • BREWORX LITE-ECO 300: Makinë për përpunimin e verës

  BH BWLE 300 800x800 02 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: € 17 510

  BREWORX LITE-ECO 300 është një makinë ushqimore kompakte e cila përfshin të gjitha pajisjet e nevojshme për të prodhuar 330 litra wort (për prodhimin e përafërsisht 300 litra birrë) në një grumbull nga ekstrakti i maltit ose i koncentratit të birrës (koncentrat e birrës). Makina nuk është e pajisur me rezervuarin e filtrimit prandaj nuk është e mundur të prodhohet wort nga mënyra klasike e maltit. Një dizajn industrial i thjeshtuar i makinës lejon një punë efektive gjatë tërë procesit të prodhimit të miellit duke përdorur kontrollues të thjeshtë PLC hap për ngrohjen e enëve. Transferimi i nxehtësisë nga spiralet e ngrohjes elektrike në xhaketë e brendshme të enëve siguron naftë. Kjo makine brew wort është një pajisje kryesore e Breweries BREWORX Lite-ECO 300 por mund të përdoret gjithashtu edhe me prodhuesit e tjerë të llojit.BREWORX LITE-ME birrë

 • BREWORX LITE-ME 1000: Makinë e birrës

  brewhouse breworx litemew 500mc 001 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: € 40 517

  Singleweb brewhouse BREWORX LITE-ME 1000 është një makinë kompakte e cila përfshin të gjitha pajisjet e nevojshme për të prodhuar 1180 litra birrë birre (për prodhimin e përafërsisht 1000 litra birrë) në një grumbull nga ekstrakti i maltit ose i koncentratit të birrës (koncentrat e birrës). Është dy brewhouse anije. BREWORX LITE-ME 1000 brewhouse është makinë e thjeshtuar me dizajn të ngjashëm si brewhouse BREWORX CLASSIC 1000. Ky model i birrës nuk është i pajisur për prodhimin e birrës së birrës nga lëndët e para tradicionale (në vend të koncentrimit të maltit). Kjo brewhouse është një përbërës kryesor i Breweries BREWORX Lite-ME 1000 por mund të përdoret gjithashtu edhe me birrari të tjera të tipit.

 • BREWORX LITE-ME 600: Makinë e birrës

  brewhouse breworx litemew 500mc 001 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: € 33 567

  Singleweb brewhouse BREWORX LITE-ME 600 është një makinë kompakte e cila përfshin të gjitha pajisjet e nevojshme për të prodhuar 708 litra birrë birre (për prodhimin e përafërsisht 600 litra birrë) në një grumbull nga ekstrakti i maltit ose i koncentratit të birrës (koncentrat e birrës). Është dy brewhouse anije. BREWORX LITE-ME 600 brewhouse është makinë e thjeshtuar me dizajn të ngjashëm si brewhouse BREWORX CLASSIC 600. Ky model i birrës nuk është i pajisur për prodhimin e birrës së birrës nga lëndët e para tradicionale (në vend të koncentrimit të maltit). Kjo brewhouse është një përbërës kryesor i Breweries BREWORX Lite-ME 600 por mund të përdoret gjithashtu edhe me birrari të tjera të tipit.

 • BREWORX LITE-ME 300: Makinë e birrës

  brewhouse breworx liteme 250 001 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: € 26 917

  Singleweb brewhouse BREWORX LITE-ME 300 është një makinë kompakte e cila përfshin të gjitha pajisjet e nevojshme për të prodhuar 354 litra birrë birre (për prodhimin e përafërsisht 300 litra birrë) në një grumbull nga ekstrakti i maltit ose i koncentratit të birrës (koncentrat e birrës). Është dy brewhouse anije. BREWORX LITE-ME 300 brewhouse është makinë e thjeshtuar me dizajn të ngjashëm si brewhouse BREWORX CLASSIC 300. Ky model i birrës nuk është i pajisur për prodhimin e birrës së birrës nga lëndët e para tradicionale (në vend të koncentrimit të maltit). Kjo brewhouse është një përbërës kryesor i Breweries BREWORX Lite-ME 300 por mund të përdoret gjithashtu edhe me birrari të tjera të tipit.Brewhouses BREWMASTER

 • BMGM-01 GÄRMEISTER: Sistemi automatik i kontrollit të temperaturës për fermentorët

  BMGM 01 sistemi i kontrollit të garancisë 01 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: 325 €

  Kompjuter special për mbikëqyrje të përshtatshme për procesin e fermentimit. Aksesor për fermentuesit e thjeshtuar të sistemit të krijimit dhe fermentimit të BREWMASTER.

 • BMBC-1000 Transporti i shportës së maltit prej çeliku inox për BREWMASTER BM-1000

  BMBC 200 karrocë shporte malt 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: 340 €

  Karrocë çeliku inox në castors për të hedhur poshtë shportën e maltit me kokrra të maltit të mbeturinave të lagura për birrën BREWMASTER BM-1000. Karroca është një aksesor i rekomanduar për makinën e krijimit të lythave.

 • BMBC-500 Transporti i shportës së maltit prej çeliku inox për BREWMASTER BM-500

  BMBC 200 karrocë shporte malt 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: 330 €

  Karrocë çeliku inox në castors për të hedhur poshtë shportën e maltit me kokrra të maltit të mbeturinave të lagura për birrën BREWMASTER BM-500. Karroca është një aksesor i rekomanduar për makinën e krijimit të lythave.

 • BMBC-200 Transporti i shportës së maltit prej çeliku inox për BREWMASTER BM-200

  BMBC 200 karrocë shporte malt 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: 190 €

  Karrocë çeliku inox në castors për të hedhur poshtë shportën e maltit me kokrra të maltit të mbeturinave të lagura për birrën BREWMASTER BM-200.

 • BREWMASTER BM-20 Makinë kompakte prodhuese e wort - birrë 25L

  bm 20 birrë 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: € 1 290

  Makinë për përgatitjen e pijeve të vogla që është e destinuar për përgatitjen e lehtë 25L të birrës në një grumbull duke përdorur metodën e krijimit të infuzionit. Pajisja praktike dhe e lehtë për prodhimin e birrës për t'u përdorur për të gjithë prodhuesit e shtëpive. Makinerinë tonë për prodhimin e birrës BREWMASTER BM-20 me

 • BREWMASTER BM-10 makinë prodhuese kompakte wort - birrë 11L

  bm 10 birrë 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: 968 €

  Makinë për përgatitjen e pijeve të vogla që është e destinuar për përgatitjen e lehtë 11L të birrës në një grumbull duke përdorur metodën e krijimit të infuzionit. Pajisja praktike dhe e lehtë për prodhimin e birrës për t'u përdorur për të gjithë prodhuesit e shtëpive. Makinerinë tonë për prodhimin e birrës BREWMASTER BM-10 me

 • BMTM-1000 Termo-mëngë për BREWMASTER BM-1000

  bmts 500 mëngë termo 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: 450 €

  BMTM-1000 Termo-mëngë është një aksesor i rekomanduar për BWMASTER BM-1000 brewhouse dhe BM-1010 kazan shtesë shpërthyese. Kjo përdoret për izolimin e kazanit për të përshpejtuar ngrohjen e kazanit dhe kursimin e energjisë. Thermo-mëngë është gjithashtu shumë e rekomanduar

 • BREWMASTER BM-1000 makinë prodhuese kompakte wort - birrë 1100L

  BM 1000 01 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: € 39 000

  Makinë për prodhimin e një Wort me madhësi të mesme që ka për qëllim përgatitjen e lehtë 1100L të birrës në një grup, duke përdorur metodën e krijimit të infuzionit. Pajisja praktike dhe e lehtë për prodhimin e birrës për t'u përdorur për të gjithë prodhuesit e shtëpive. Makinerinë tonë për prodhimin e brezit BREWMASTER BM-1000

 • BREWMASTER BM-50 makinë prodhuese kompakte wort - birrë 55L

  bm 50 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: € 1 790

  Makinë për përgatitjen e pijeve të vogla që është e destinuar për përgatitjen e lehtë 55L të birrës në një grumbull duke përdorur metodën e krijimit të infuzionit. Pajisja praktike dhe e lehtë për prodhimin e birrës për t'u përdorur për të gjithë prodhuesit e shtëpive. Makinerinë tonë për prodhimin e birrës BREWMASTER BM-50 me

 • BMTM-200 Termo-mëngë për BREWMASTER BM-200

  bmts 500 mëngë termo 300x300 - BBH | Bre Brehouse - makineritë e krijimit të lythave

  Çmimi: 120 €

  BMTM-200 Termo-mëngë është një aksesor i rekomanduar për brewhouse BREWMASTER BM-200. Kjo përdoret për izolimin e kazanit për të përshpejtuar ngrohjen e kazanit dhe kursimin e energjisë. Thermo-mëngë është gjithashtu shumë e rekomanduar për përdorim kur është • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
 • info@czechbrewerysystem.com
 • + 420-735-176-071
 • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Prodhimi i breweries, breweries vogla artizanale, breweries mikro, tanke fermentimi dhe të gjitha pajisjet profesionale të prodhimit të birrës. Teknologjitë për prodhimin e pijeve alkoolike të frutave - cider. Materialet evropiane të cilësisë, puna Çeke me garanci.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up