Pajisjet e mbushjes së shisheve

Ne ofrojmë një gamë të gjerë të pajisjeve për shisheve isobarike të produkteve në atmosferën mbrojtëse CO2 nga Tanke birre. Shishe manuale të thjeshta, mbushëse gjysmë automatike dhe shishe, makina automatike për mbushjen e shisheve, makina për etiketimin e shisheve dhe makineritë për mbylljen e shisheve.

Ofrimi i lehtësirave për mbushjen e pijeve në shishe dhe operacionet që lidhen me mbushjen e shisheve:

  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
  • [Email mbrojtur]
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Prodhimi i breweries, breweries vogla artizanale, breweries mikro, tanke fermentimi dhe të gjitha pajisjet profesionale të prodhimit të birrës. Teknologjitë për prodhimin e pijeve alkoolike të frutave - cider. Materialet evropiane të cilësisë, puna Çeke me garanci.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up
CBS - Navigation
I Drejti i Menysë