CAE | Kompresorë ajri

KOMPESORI I AJRIT - prodhimi i ajrit të kompresuar

Kompresor ajri për fabrikë birre BREWORXKompresor ajri përdoret në fabrikë birre për prodhimin e ajrit të ngjeshur. Përdoret për operacione dhe pajisje të ndryshme:

  • Ventilimi i wort para procesit të fermentimit (vetëm së bashku me filtrat e ajrit sterilizues)
  • Gaz i kompresuar për të shtyrë birrën dhe majanë nga kontejnerët (vetëm me përdorimin e procedurave speciale - birra nuk duhet të vijë në kontakt të drejtpërdrejtë me ajrin)
  • Pajisja pneumatike e aktuatorit (si p.sh. një ashensor pneumatik i ngritjes së mikserave, valvulave pneumatike etj.)
  • Teknologjia e pastër
  • Prodhimi i azotit (së bashku me gjeneratorin e azotit)

Ne ofrojmë këto kompresorë ajri me filtra ajri dhe tharëse për brewhouses tonë:


  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
  • info@czechbrewerysystem.com
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Prodhimi i breweries, breweries vogla artizanale, breweries mikro, tanke fermentimi dhe të gjitha pajisjet profesionale të prodhimit të birrës. Teknologjitë për prodhimin e pijeve alkoolike të frutave - cider. Materialet evropiane të cilësisë, puna Çeke me garanci.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up