CIDERLINES

Linja të pajisura plotësisht për prodhimin e mushtit të mollës

Ne prodhojmë linja profesionale të prodhimit për prodhimin e mushteve - ciderlines (CIDERLINES). Ne mund të ofrojmë lehtësira të prodhimit të plotë për prodhimin dhe shitjen e mushtit në restorante ose linja të sofistikuara të prodhimit për prodhimin industrial të mushtit dhe paketimin e tij në shishe, pjatat ose enë të tjera transporti.

Çfarë është mishi dhe si prodhohet?

Teknologjia e prodhimit të mushtit

musht … Më shumë rreth pijeve alkoolike të mollës së gazuara

Uthulla është një pije e gazuar me alkool të ulët të bërë nga mollë të cilat prodhohen tradicionalisht kryesisht në Evropën Perëndimore dhe Veriore. Quhet gjithashtu verë nordike pasi zëvendëson verën në rajone të ftohta ku kultivimi i rrushit nuk është i mundur.

Baza e prodhimit të mushtit është një korrje e mjaftueshme me mollë e varieteteve të zgjedhura, të cilat së pari pastrohen plotësisht dhe më pas duke shtypur dhe shtypur shndërrohen në lëng frutash të pa pjesë të ngurta.

Lëngu i frutave më pas duhet t’i nënshtrohet fermentimit të kontrolluar për ditë 3-5, gjatë së cilës në temperaturat e mirëmbajtura teknikisht zakonisht midis 28 ° C deri 35 ° C sheqernat e përmbajtura në fruta ndryshohen pjesërisht në alkool, vlerat e të cilave variojnë midis 0.5% deri 8.2% të totalit . Nivelet më të larta të alkoolit konsiderohen të papranueshme dhe janë më tipike për verën e mollës.

Pastaj vijon ndarja e pijeve të pastra nga sedimentet, maja e ngordhur dhe shkuma dhe pija kalon në fazën e pjekurisë, kur në një temperaturë të ulët prej 6 ° C - 15 ° C dhe një fermentues të butë të mushtit të tepërt dhe piqet zakonisht për muajt 2 deri 3 . Gjatë kësaj kohe është ngopur pak nga dalja e dioksidit të karbonit dhe përvetëson shijen e tij unike freskuese. Pjekuria përfundon përsëri me ndarjen e pijeve të pastra nga llumi i vendosur dhe shkuma. Pastaj musht shishet në enë ose shishe të pastra.

Faza e fundit është shishet e pijeve në paketat e shitjeve, më shpesh shishe qelqi ose PET, vazo të vogla, por edhe fuçi çeliku të pandryshkshëm. Për të rritur qëndrueshmërinë e pijes rekomandohet para shisheve të filtroni mushtin duke përdorur një filtër pllaka ose filtër tokësor diatomacor, i cili heq mekanikisht mbetjet e fundit të majave dhe ndalon procesin e vazhdueshëm të fermentimit. Pija gjithashtu mund të futet drejtpërdrejt nga rezervuari dhe shërbehet në formë natyrale pa filtrim direkt te klientët në restorantin ngjitur, i cili mund të ketë një efekt të rëndësishëm tregtie për prodhuesit e mushtit.

CIDERLINES - linja prodhimi për prodhuesit profesional të mushtit

Pajisjet e prodhimit për mushtin janë shumë të ngjashme me pajisjet e birrës. Në vend të një blloku të nxehtë me një birrë, ajo përmban një asamble makinerish për pastrimin, shtypjen dhe shtypjen e frutave. Ndërmjetësi i lëngshëm i cili më pas kalon nëpër një proces fermentimi është lëngu i frutave i shtypur nga frutat. Procesi i fermentimit dhe pjekurisë zakonisht bëhet në tanke cilindrike që në krahasim me rezervuarët për prodhimin e birrës kanë vetëm pajisje pak më të ndryshme, bazuar në kërkesat e procesit të prodhimit të mushtit. Fermentimi zhvillohet në temperatura më të larta dhe përveç ftohjes nevojitet një pajisje për ngrohjen e kontejnerëve për të ruajtur temperaturën e dëshiruar të fermentimit. Përvoja jonë në prodhimin e mikrobreweries siguron cilësinë superiore të zejtarisë dhe zgjidhjen teknike të teknologjisë për prodhimin e muskujve. Linja e prodhimit përfshin disa subteknologji të plota për prodhimin e pijeve musht në një mënyrë profesionale.


I. CODERLINE MODULO - Linja modulare për një prodhim të mushtit

CiderLine MODULO - linja prodhuese të mushtit modularCIDERLINE MODULO - linja të plota profesionale të prodhimit të konstruksioneve modulare për prodhimin e mushtit me instalim të thjeshtë i cili nuk kërkon ndërhyrje në ndërtesë. Montimi i tyre në sit mund të trajtohet nga klienti pa pasur nevojë për punë ekspertësh. Në fillim, linja për bërjen e mushtit është e mundur të realizohet në konfigurimin bazë dhe kjo gradualisht zgjerohet me përbërës dhe pajisje të tjera, duke rritur vëllimin e prodhimit dhe komoditetin e punës në linjën e prodhimit. Ne ofrojmë disa ndryshime të grupeve CIDERLINE MODULO me rezervuarë vëllimi fermentimi nga litra 250 në litra 2000.

Shihni të gjitha të rekomanduara Konfigurimet CIDERLINE MODULO.


II. PROFILI I CIDERLINE - Linja të integruara për një prodhim të mushtit

CiderLine PROFI - linja profesionale prodhimi të mushtitCIDERLINE PROFI - linja të plota profesionale të prodhimit për prodhimin e mushtit, instalimi dhe aktivizimi i të cilave kërkon punën e një ekipi ekspertësh. Teknologjia bashkohet fort me strukturën e ndërtesës. Mundëson produktivitet më të lartë dhe vëllime më të mëdha prodhimi. Ai përfshin pajisje profesionale me performancë të lartë për përpunimin e frutave, fermentimin e kontrolluar dhe paketimin e pijeve. Ne ofrojmë disa ndryshime të grupeve CIDERLINE PROFI me rezervuarë vëllimi fermentimi nga litra 1000 në litra 4000 dhe më shumë.

Shihni të gjitha të rekomanduara Konfigurimet CIDERLINE PROFI.


BEERCIDERLINE - linja të kombinuara për prodhimin e birrës dhe mushtit

Rezervuaret për prodhimin e mushtitIII. BEERCIDERLINE MODULO - Linja modulare e prodhimit për birrë dhe musht

BEERCIDERLINE MODULO janë linja të plota prodhimi profesional të konstruksionit modular me mundësi prodhimi të dy llojeve të pijeve alkoolike - vezës dhe birrës. Dizajni modular i linjës ka nevojë vetëm për instalim të thjeshtë, i cili nuk kërkon ndërhyrje në ndërtesë. Montimi i tyre në sit mund të trajtohet nga klienti pa pasur nevojë për punë ekspertësh. Në fillim, linja për bërjen e mushtit dhe birrës është e mundur të realizohet në konfigurimin bazë dhe kjo gradualisht zgjerohet me përbërës dhe pajisje të tjera, duke rritur vëllimin e prodhimit dhe komoditetin e punës në fabrikën e prodhimit të pijeve.

IV. PROFILI I BEERCIDERLINE - Linja profesionale e prodhimit për birrë dhe musht

BEERCIDERLINE PROFI janë linja të plota profesionale të prodhimit me prodhimin e dy llojeve të pijeve alkoolike - mushtit dhe birrës. Instalimi dhe aktivizimi i tyre kërkon punën e një ekipi ekspertësh. Teknologjia bashkohet fort me strukturën e ndërtesës. Mundëson produktivitet më të lartë dhe vëllime më të mëdha prodhimi. Ai përfshin pajisje profesionale të performancës së lartë për prodhimin e birrës dhe mushtit, fermentimin e kontrolluar, pjekurinë dhe paketimin e pijeve.

  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
  • info@czechbrewerysystem.com
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Prodhimi i breweries, breweries vogla artizanale, breweries mikro, tanke fermentimi dhe të gjitha pajisjet profesionale të prodhimit të birrës. Teknologjitë për prodhimin e pijeve alkoolike të frutave - cider. Materialet evropiane të cilësisë, puna Çeke me garanci.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up