CODERLINE MODULO - Linja modulare për prodhimin profesional të mushtit

Linjat e prodhimit të mushtit me teknologji të thjeshtë modulare

CIDERLINE MODULO -Linja e plotë e prodhimit profesional me një model modular për prodhimin e mushtit me montim të lehtë, duke mos kërkuar një ndërhyrje ndërtimi në murature. Montimi i tyre në vend mund të trajtohet nga çdo klient vetë, pa pasur nevojë për ndihmë specialistike. Kjo linjë për prodhimin e mushtit është në gjendje të realizohet në konfigurimin bazë në fillim, dhe pastaj gradualisht të shtrihet me pjesë dhe pajisje të tjera, duke rritur vëllimin e prodhimit dhe rehatinë për operatorët në fabrikën e prodhimit të mushtit.

Ndërtoni vetë linjën e prodhimit të mushtit: linja e thjeshtë modulare e prodhimit të pijeve për çdo restorant…

Linjat për prodhimin e mushtit CIDERLINE MODULO shkëlqejnë në zgjidhjen e tyre modulare revolucionare që në krahasim me teknologjitë e tjera të prodhimit të pijeve kanë shumë përparësi veçanërisht për fillestarët dhe prodhuesit e vegjël të mushtit.BWX-FUIC-CHP1C-2x150CCT-600x600

 • Simple ndërtimi - për të mbledhur një linjë prodhimi mund të trajtohet nga çdo klient i aftë
 • Kërkesa teknike jo-kërkuese për vendndodhjen - mjafton vetëm një hapësirë ​​e vogël në dispozicion
 • Zgjerim i lehtë - mund të filloni me konfigurim minimal dhe gradualisht të pajisni dhe zgjeroni pajisjet
 • Trajtim i lehtë me komponentë - duke përdorur kasta dhe këmbë të rregullueshme
 • Lidhshmëri e shpejtë - një ndërlidhje midis përbërësve me çorape të veçanta me lidhje të shpejtë ose me një tubacion
 • Instalim i lehtë dhe fillimi - Montimi dhe aktivizimi i shpejtë nga klienti duke përdorur manualin
 • Ruajtja e shpenzimeve dhe koha - instalimi nuk ka nevojë për ndonjë projektim sfidues dhe punë ndërtimore
 • Lehtë i luajtshëm në vend tjetër - kjo teknologji nuk është e bashkangjitur fort në strukturën e ndërtesës dhe ka një karakter të pajisjeve
 • Financim i lehtë - mund ta blini atë përmes një kredie ose dhënie me qira të teknologjisë - kjo nuk ndikon në të drejtat e palëve të treta
 • Prodhimi i shpejtë i fillimit - prodhimi i pijeve mund të fillojë brenda pak orësh nga dorëzimi i teknologjisë


Pse të zgjidhni sistemin CIDERLINE MODULO për prodhimin e mushtit?

Shtypni për prodhimin e mushtitI. Ju mund të vendosni linjën tuaj të prodhimit të mushtit thjesht vetë sipas nevojave tuaja aktuale nga vetja

Çimentor shtëpi modular kit

Blerja e një objekti të prodhimit të mushtit është në krahasim me pajisjet e tjera të biznesit të hotelierisë, zakonisht një investim mjaft i kushtueshëm. Pak njerëz mund të përballojnë të blejnë një linjë prodhimi të mushtit në një konfigurim që korrespondon me kapacitetin e prodhimit të synuar, të planifikuar disa vjet më parë. Prandaj, është e arsyeshme të ndërtohet një fabrikë prodhuese e mushtit gradualisht në hapa të vegjël, sepse kapaciteti dhe pajisjet do të rriten në vite, nëse shitja e mushtit përputhet me planet e investitorit. Në të njëjtën kohë, ulja e konfigurimit fillestar në minimumin e nevojshëm eliminon rreziqet e rëndësishme të biznesit dhe minimizon humbjen në rast të dështimit të planit të biznesit.

Linjat e prodhimit CiderLine MODULO përputhen plotësisht me këtë strategji të kujdesshme. Dizajni i tyre modular ju lejon të filloni me prodhimin e mushtit në vëllimin më të vogël të mundshëm me minimumin e investimeve në kosto. Gradualisht, është e mundur që të zgjasim fabrikën e prodhimit të mushtit dhe ta rivendosim atë thjesht duke shtuar module të reja. Ju thjesht blini njësi shtesë të fermentimit, tanke transferimi, stacion CIP, njësi për pastrimin dhe mbushjen e kajsave, modul për mbushjen e mushtit në shishe dhe lehtësira të tjera që nuk janë të nevojshme në fazat e hershme të fillimit të bimës së mushtit.
Ndërtimi i impianteve të prodhimit të mushtit modular është projektuar në atë mënyrë që linja e prodhimit të mushtit të mund të montohet dhe aktivizohet nga një operator vetë duke përdorur një manual, ose uzina e pijeve mund të rindërtohet, zgjerohet ose rindërtohet pa ndonjë nevojë të shpenzimeve të ekipi profesional i kuvendit. Pjesët janë të lidhura me zorrë fleksibël dhe kabllo me lidhje të shpejtë, për montimin e linjës së prodhimit të mushtit praktikisht nuk ka nevojë për pajisje speciale. Përbërësit janë të pajisur me kasta për trajtimin e lehtë që në vendin e vendosur mund të shkëmbehen lehtësisht me këmbë të rregullueshme.

Sidoqoftë, ne mund të ofrojmë shërbime të instalimit profesional dhe aktivizimit të linjës së prodhimit të mushtit nga punëtorët e kompanisë sonë prodhuese, nëse është e nevojshme.

Ia) Linja industriale për prodhimin e mushtit CIDERLINE MODULO në konfigurimin bazë:

1. Përgatitja e domosdoshme: 1.1 Crusher frutash, 2.1 Shtyp uji për fruta të grimcuara, Pompë 3.1 Mobile për must 4. Fermentimi dhe pjekuria e mushtit: 4.1 Fermentimi i lëngjeve të frutave dhe rezervuarët e pjekur (CCT) me ftohës dhe ngrohës të integruar, kompresor ajri 5.1 me filtra karboni, Shishe presioni 5.2 me CO2 ose N2, 10. Shitja e mushtit: 10.1 * Mbushja e mushtit në shishe ose shporta.

CiderLine Modulo - skema e setit themelor

Ib) Linja industriale për prodhimin e mushtit CIDERLINE MODULO në konfigurimin e zgjeruar:

1. Përgatitja e must: 1.1 makinë për shpëlarje frutash, 1.2 thërrmues frutash, 2.1 Shtyp uji për fruta të grimcuara, 3.1 pompë e lëvizshme për mollë duhet 4. Fermentimi dhe pjekuria e mushtit: 4.1 Tanke fermentimi dhe pjekjeje (CCT) me ftohës dhe ngrohës të integruar, 5. Stacioni sanitar 5.1 * CIP, 6. Gazrat industrialë: 6.1 kompresor ajri me filtra karboni, cilindra gjeneratorë të azotit 6.2 / cilindra CO2, 7. Magazinimi i majave: Tanke 7.1 për ruajtjen e majave,, 9. Filtrimi i mushtit: 9.1 * Filtri fillor dhe sekondar, 10. Shishe dhe shitje e mushtit: 10.1 * Shpëlarja e gjellave dhe mbushja e mushtit në enë, 10.2 * Shpërndarja dhe shitja e mushtit në paketat e saj 10.3 * Shpërndarja e mushtit në gota në restorant.

CiderLine Modulo - Skema e shtrirjes së vendosur

II. Ju mund të kurseni shpenzimet për projektimin, ndryshimet e ndërtimit dhe punën e montimit

Pse linjat e prodhimit të mushtit me dizajnin klasik janë kaq të shtrenjta? Sepse për të fituar një linjë "klasike" të mushtit sjell shumë menaxhim, kohë dhe financa që konsumojnë detyra dhe aktivitete. Kur doni një linjë normale të integruar për prodhimin e mushtit, duhet të kaloni dhe të paguani për:

 • Punë projektimi - projekti teknologjik i linjës së mushtit - cca 1000-4000 Eur + kostot e projektit të ndërtimit
 • Lejen e ndërtimit - sepse impianti i prodhimit të mushtit do të ndërtohet përgjithmonë në ndërtesë, që do të thotë se ndërtesa ndryshon qëllimin e saj të përdorimit
 • Shumë subjekte dhe institucione duhet të lejojnë ndryshimet e synuara - fqinjët, zjarrfikës, furnizues uji, furnizues me energji elektrike, telekomunikacion, Ministria e Mjedisit etj.
 • Punë ndërtimore - rindërtimi i ndërtesës mund të jetë më i kushtueshëm se teknologjia e vetë prodhimit të mushtit
 • Puna e Kuvendit - prodhuesi zakonisht dërgon një ekip punëtorësh për javë 2 - 5, dhe sjell koston për punën e montimit, akomodimin dhe ushqimin e të gjithë specialistëve.

Shumica e këtyre problemeve nuk shfaqen kur keni teknologjinë e prodhimit të mushtit CIDERLINE MODULO ose ato do të shqetësojnë operatorin e ardhshëm të shtëpisë së mushtit vetëm në një shtrirje të vogël. Ato përbëhen nga disa pjesë të pavarura, të lidhura fleksibël me çorape dhe ato nuk janë të nevojshme që të ndërtohen në ndërtimin e ndërtesës. Kjo do të thotë që ato kanë karakterin e pajisjeve dhe legjislacioni i lidhur me instalimin dhe punën e tyre është shumë më i lehtë.

III. Për funksionimin e linjës së prodhimit të mushtit një pjesë e papërdorur e kuzhinës së restorantit është e mjaftueshme

Vendi ideal për të operuar linjën e prodhimit të mushtit është një pjesë e papërdorur e kuzhinës së restorantit, e pajisur me standarde normale për operacionet e restoranteve.

Ju do të duhet:

 1. Dhoma me një hapësirë ​​dysheme, që korrespondon me kërkesat e konfigurimit të zgjedhur të një linje prodhimi të mushtit, me një lartësi minimale të kërkuar - dimensionet e kërkuara do të llogaritim me saktësi. Kjo hapësirë ​​do të jetë e nevojshme për të përcaktuar për shembull me një ndarje të lehta të lehta plasteri dhe derë të kyçshme - kjo do të vendoset si depo doganore, e cila është një kërkesë legjislative për funksionimin e një teknologjie tregtare për prodhimin e pijeve alkoolike.
 2. Dyert dhe portat, dimensionet e tyre që lejojnë kalimin e përbërësve në destinacionin e tij. Nëse nuk i plotësoni dimensionet e portave të dyerve, ne mund të furnizojmë komponentë të çmontuar pjesërisht, ose rekomandojmë për këtë qëllim të krijoni përkohësisht ose përgjithmonë një vrimë të re për montim në murature. Mosarritja e ndonjë prej metodave të mësipërme për të lejuar një transport të teknologjisë së prodhimit të mushtit në vend, do t'ju duhet të zgjidhni konfigurimin e shtëpisë së mushtit me një vëllim më të vogël tankesh dhe një birrë më të vogël.
 3. Dyshemeja dhe muret deri në 150 cm të veshura me panele duke u përballur me lejimin e kanalizimeve. Kati duhet të jetë pak i prirur drejt kullimit të dyshemesë së kanalizimeve.
 4. Prizat elektrike 3x400V dhe 1x230V me kapacitet minimal sipas parametrave elektrikë të kërkuar.
 5. Rrjeta të imëta të dritares për parandalimin e ndërhyrjes së insekteve.
 6. Shterrimi i ajrit në nivelin e dyshemesë në një vend ku do të vendosen depozitat e fermentimit - në një masë të vogël fermentimi rezulton në lëshimin e vëllimit të vogël të CO2 helmuese.
 7. Dhoma e ajrosur mirë ose me ajër të kondicionuar për vendosjen e njësive të fermentimit - ftohja e bën nxehtësinë e mbeturinave, që do të thotë se nevojitet ventilimi ose ftohja në hapësirë. Temperatura maksimale e funksionimit në dhomën me rezervuarët është 35 ° C.
 8. Dhomë e thatë për ruajtjen e frutave.
 9. Frigorifer i dedikuar për ruajtjen e majave speciale.
 10. Hapësira për ruajtjen e agjentëve sanitizues, pastrues, vegla, shishe për ruajtje me gaz teknike etj.

IV. Falë zgjidhjes modulare ju lehtë mund të financoni linjën e prodhimit të mushtit

Fakti që linja e prodhimit të mushtit nuk është ngulitur fort në strukturën e ndërtesës dhe mund të jetë në çdo kohë pa dëmtim të marrë ose zhvendosur ka një ndikim pozitiv në opsionet e financimit të projektit të prodhimit të mushtit.

Bankat dhe kompanitë e lizingut nuk janë të gatshme të sigurojnë fonde për blerjen e ndërtimeve fikse për teknologjinë e prodhimit të impianteve të prodhimit të pijeve. Arsyet janë komplikime me "sekuestrimin" e objektit të prodhimit në rast të statusit të dobët të pagesës së huamarrësve ose qiramarrësve në rastet kur ekzekutimi prek të drejtat e palëve të treta sepse nuk është e mundur pa lejen e pronarit të ndërtesës të heqë teknologji prodhimi që është ndërtuar në mënyrë të rregullt.

Këto pengesa legjislative në rast të linjave të prodhimit të mushtit CIDERLINE MODULO nuk ekzistojnë.

kërkesën tuajLista e Çmimeve


BEERCIDERLINE MODULO - Linjë prodhuese modulare Combi për birrë dhe musht

Linja e prodhimit të mushtit CiderLine MODULO mund të zgjatet në mënyrë efektive me pajisje të tjera që përveç prodhimit të mushtit bëjnë të mundur edhe prodhimin e birrës. Linja e prodhimit të mushtit në ndërthurje me një mikrobrrizë BeerCiderLine MODULO është një përdorim shumë efektiv i teknologjisë së prodhimit, e cila lejon me një kosto minimale të plotësojë kërkesën e publikut pas dy pijeve freskuese. Ndërsa birra kënaq kryesisht konsumatorët tradicional, mushti është tërheqës për klientët që preferojnë aromat e frutave dhe freskuese ndaj pijeve alkoolike energjike.

Më shumë rreth linjave të prodhimit të pijeve BEERCIDERLINE MODULO


Informacion shtesë:

Pricemimi i grupeve të standardizuara të MODULO CIDERLINE…

Komplet për komponentët MODULO - përshkrimi dhe çmimet e moduleve…


 • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
 • info@czechbrewerysystem.com
 • + 420-735-176-071
 • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Prodhimi i breweries, breweries vogla artizanale, breweries mikro, tanke fermentimi dhe të gjitha pajisjet profesionale të prodhimit të birrës. Teknologjitë për prodhimin e pijeve alkoolike të frutave - cider. Materialet evropiane të cilësisë, puna Çeke me garanci.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up