Breweries industriale

Breweries fuqishme me një dizajn industrial janë të destinuara kryesisht për volum të mesëm të madh dhe të madh të prodhimit të birrës. Theksi kryesor është në funksionalitetin maksimal dhe efikasitetin e prodhimit, sigurinë e personelit dhe funksionimin e ekonomisë. Breweries tona industriale konkurrojnë me sukses me breweries të mëdha në shumë vende të Evropës dhe Azisë.

Breweries industriale me kapacitet prodhues të mesëm dhe të madh

Breweries industriale

Prodhimi i birrës në vëllime më të mëdha kryesisht bën kërkesa të larta për efikasitetin e prodhimit. Prioritetet kryesore të birrës industriale janë:

  • Norma të ulëta të konsumit të energjisë
  • Minimizimi i konsumit të ujit
  • Reduktimi i numrit të të punësuarve në minimumin e nevojshëm
  • Minimizimi i numrit të hapave në çdo operacion
  • Përdorimi efikas i hapësirës nga teknologjia e prodhimit të birrës
  • Maksimizimin e prodhimit ditor

Këto kërkesa nuk janë të zakonshme në fabrikat e zanateve me restorantin sepse ndërtimi i tyre ndikohet shumë nga kërkesa për dizajn luksoz klasik në kurriz të efikasitetit të prodhimit. Prandaj breweries industriale janë të destinuara kryesisht për klientët tanë të cilët janë duke menduar për prodhimin e birrës për konsumatorët e jashtëm, për shpërndarjen e birrës në tregun e pijeve. Por ato janë të destinuara edhe për restorante më të mëdha në stadiume, në ambiente të mëdha rekreative, hotele dhe pensione, kompani hoteliere me kërkesa të veçanta për prodhimin e birrës industriale.

Logo logjistike kompakteBreweries industriale BREWORX COMPACT

Zgjidhjet optimale për prodhuesit e birrës me kapacitet të prodhimit të mesëm nga 750 në 18000 hektolitra të birrës në vit.

Komplete tipike të breweries COMPACT me makinën praktike të fuqishme për prodhimin e BREWORX TRITANK. Breweries BREWORX COMPACT janë breweries artizanale me dizajn të thjeshtë industrial që janë të dizajnuara për prodhimin efikas të të gjitha llojeve të njohur të birrës. Breworx Breweries industriale kompakteMakinat e birrës BREWORX TRITANK janë përbërësit kryesorë të breweries industriale BREWORX COMPACT.

Makina për përgatitjen e bletës BREWORX TRITANK ka një dizajn praktik industrial i cili është tipik për breweries evropiane të vogla dhe të mesme. Të gjithë komponentët që janë të nevojshëm për prodhimin e mbeturinave janë të integruara në tre tanke universale. Çdo tank siguron disa funksione. Ky lloj i makinës së birrës është në gjendje të prodhojë nga një deri në dy grumbuj drithi në ditë, nëse malt përdoret për pirja, ose deri në tre grumbuj drithi në ditë, nëse ekstrakti i maltit përdoret në vend të malit. Ne prodhojmë makinerinë e çelikut inox.

Breweries BREWORX COMPACT janë të pajisura me fermentorë moderne ose tradicionale sipas kërkesave të klientit. Ne rekomandojmë butet e fermentimit të hapur si fermentorë primar dhe tanke të pjekjes së lagerit si fermentorë sekondarë për prodhimin e birrës birre tradicionale çeke. Për prodhimin e të gjitha llojeve të tjera të birrës janë tanke cilindrike-konike si fermentorë univerzal për fermentimin primar dhe sekondar në të njëjtin tank zgjidhja më e mirë.

Breweries industriale BREWORX OPPIDUMBreweries industriale Oppidum

Zgjidhjet optimale për breweries me një vëllim më të madh të prodhimit nga 25,000 në 200,000 hektolitra të birrës në vit.

Ofertat e birrës industriale me një kapacitet të madh prodhimiMakinë moderne të birrës me gjashtë anije funksionale të integruara në një kornizë të përbashkët çeliku. Të gjitha hapat dhe funksionet e prodhimit të birrës drejtohen dhe kontrollohen nga një platformë qendrore çeliku.

Zgjidhje efektive e një birre industriale për ata që marrin seriozisht një prodhim birre. Kapaciteti maksimal i prodhimit dhe efikasiteti më i lartë i mundshëm i prodhimit ishte në krye të listës së prioriteteve para punës sonë teknologjike dhe zhvillimore në fabrikë birre Oppidum. Dhe ne vazhdojmë të përmirësojmë të dyja këto parametra sipas kërkesave të klientëve tanë dhe përvojën e tyre me këtë lloj fabrikë birre.

Menaxheri i prodhimit dhe mjeshtri i birrës kanë procesin e prodhimit vazhdimisht nën kontroll. Fermentimi dhe maturimi i birrës në tanke moderne të fermentimit cilindrik-konik ose në pllaka fermentimi të hapur lejon prodhimin e të gjitha llojeve të birrave fermentuese në fund ose në krye, qoftë në mënyrë tradicionale ose moderne. Aftësia e kontrollimit të saktë të fermentimit dhe maturimit çon në rezultate të cilësisë së vazhdueshme dhe karakteristikat shqisore të birrës.

  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
  • [Email mbrojtur]
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Prodhimi i breweries, breweries vogla artizanale, breweries mikro, tanke fermentimi dhe të gjitha pajisjet profesionale të prodhimit të birrës. Teknologjitë për prodhimin e pijeve alkoolike të frutave - cider. Materialet evropiane të cilësisë, puna Çeke me garanci.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up
CBS - Navigation
I Drejti i Menysë