BREWORX BREWERIES: restorant dhe pub artizanale mikro breweries

Birraria tradicionale e restoranteve pubike BREWORX të prodhuara në Republikën Çeke, objektet e ndërtuara të ngurta janë pajisjet prodhuese të provuara, duke mundësuar prodhimin e të gjitha birrave të njohura në botë me anë të metodës së infuzionit ose zierjes. Easy bëhet një qendër popullore e restorantit tuaj dhe u jep mysafirëve një përvojë të jashtëzakonshme të birrës së pirë në vend të prodhimit të pijes.

Microbrewery Breworx

Breweries Çeke Çeke BreworxBREWORX - restorantet e mikro-restoranteve

Breweries BREWORX, prodhuar nga kompania çeke Çeke Brewery System sro, janë bërë me të gjitha metodat moderne dhe çelik me cilësi premium për industrinë ushqimore ekskluzivisht me origjinë evropiane. Mundëson prodhimin e Lloj çeke tradicionale e birrës, Por edhe Çdo lloj tjetër të birrës botërore Të bëra me metodën e zierjes ose infuzionit. Dizajni lejon prodhimin e Në pjesën e poshtme dhe të lartë të fermentuar birra Në mënyrën moderne të fermentimit dhe maturimit në a Presion të mbyllur Cilindrike-konik tanke ose në Maja të hapura të fermentimit dhe Maturim (lager) tanke.

Aplikacionet tipike janë minibreweries ndërtuar në ndërtesa restorant, shtëpi mysafir, hotele, si dhe ndërtesa individuale pronarët e të cilëve janë të interesuar në një fabrikë të vogël birre.

Duke përzgjedhur një kombinim të përshtatshëm të lëndëve të para dhe proceseve të prodhimit, është e mundur të prodhohen birra të errëta, të errëta, të errëta, të errëta, birrë të zbehtë, birrë të bardhë dhe shumë birra të tjera nga recetat çeke dhe të huaja.

Përshkrimi i përgjithshëm i BREWORX microbreweries

Breweries - përshkrimi i të gjitha llojeve


Llojet e breweries mikro BREWORX:

Breweries Çeke Micro BREWORX CLASSICI. BREWORX CLASSIC

microbreweries-breworx-classic-500Lloji themelor i pijetorisë BREWORX, E cila është menduar për gamën më të gjerë të konsumatorëve. Ndërtimi, dizajnimi teknologjik dhe funksionimi i thjeshtë i bërthamës BREWORX CLASSIC Të kënaqur kërkesat më të kërkuar të brewmasters me përvojë dhe rishtar. Pajisjet shtesë për BREWORX CLASSIC mundësojnë konfigurimin e pajisjes së plotë
fabrikë birre me një kosto më të ulët të mundshme, të përshtatshme për një restorant të vogël, por edhe për një birrari të vogël apo të mesme të fokusuar në shpërndarje. Minibere BREWORX CLASSIC, e blerë në konfigurim minimal mund të zgjerohet në tanke të tjera, filtrim, makinë mbushëse për lavatriçe, makina për mbushjen e shisheve, stacionin promovues, gjeneratorin e azotit, CIP, kondensatorin e avullimit të shërimit të ngrohjes dhe pajisje të tjera në çdo kohë më vonë. Mundësia dhe kapaciteti prodhues i fabrikës së mikrofonit mund të rritet me biznesin në zhvillim me sukses.


Birraria Breworx ModuloII.- BREWORX MODULO

microbreweries-breworx-modulo-250Seri e veçantë e Modular Microbrewery BREWORX, Duke ndjekur në radhë të parë kërkesat për thjeshtësinë e ndërtimit dhe shtrirjen e lehtë të një mikrobere të restorantit. Microbreweries MODULO janë projektuar si një Kit ndërtimi Të cilat konsumatori blen vetë dhe asambletë në hapësirë ​​të caktuar për funksionimin e fabrikës së birrës. Koncepti eliminon një numër hapash financiare, organizative dhe kohore që i bëjnë mikrobreweritë e një koncepti klasik të papërballueshëm për shumicën e operatorëve të restoranteve. Mbi të gjitha, nuk ka nevojë për punë të projektimit, ndërtimit dhe instalimit profesional.

Kur instaloni dhe montoni modulin e birrës, nuk është e nevojshme që të shembni mure, të derdhni nëpër muraturë, etj., Mikrobukeria mbetet lehtësisht e shkëputshme dhe e zhvendosur. Ajo gjithashtu ka një ndikim pozitiv në mundësinë e investimit të financimit nëpërmjet huasë për leasing ose financim, sepse teknologjia e mikrobukut nuk ka nevojë për ndonjë ndryshim në ndërtimin e ndërtesës dhe për këtë arsye mund të përdoret si një kolateral.
Një variant me brewhouse Modulo Classic Lejon të prodhojë birrë nga përbërësit tradicionalë, domethënë malti i grurit, uji, hopa dhe maja e birrës. Një variant me brewhouse Modulo Lite-ME Është projektuar për një prodhim të thjeshtë të birrës nga koncentratet. Microbreweries Breworx MODULO janë të përshtatshme për të dy brewers rishtar, si dhe për operatorët profesional pirja.

Microbrewery Breworx MODULO në një konfigurim themelor plotësisht funksional përfshin vetëm një Brewhouse, fermentimi dhe maturimi, Një njësi për ftohja e mbeturinave, Një Malt mulli, Një Pompë sanitare dhe një kompresor ajri. Mund të zgjerohet me njësi fermentimi të mëtejshme, si dhe Module të tjera funksionale, Të tilla si CIP, një stacion për përhapjen e majave, filtra, depozita të transferimit, lavatrice dhe mbushëse të kegave dhe shisheve etj. Përparësi e rëndësishme është rezervimi i ndërsjellë i njësive ftohëse kur operacioni i fabrikës nuk ka nevojë të ndalojë për shkak të një defekti Një sistem ftohës.


Breweries mikro Breworx Lite

III. - BREWORX LITE

Brewhouse e thjeshtuar, lejon të krijoj të gjitha llojet e birrës nga Birra përqendrohet.

Koncentrat e birrës janë kryesisht produkte ushqimore për përgatitjen më të lehtë të birrës së birrës, karakteristikat e së cilës janë magazinimi i lehtë, përgatitja e thjeshtë dhe e shpejtë e rrënjës, për shkak të kapërcimit të fazave të kërkuar të procesit të gatimit, kërkesave të ulëta të energjisë, stabilitetit të lartë të cilësisë së produktit përfundimtar. Të gjitha pa një dallim të dukshëm në vetitë shqisore të birrës së prodhuar në krahasim me metodat tradicionale të përgatitjes së mishit nga lëndët e para tradicionale. Me këto karakteristika, operatori i minibrewery "concentrate" fiton shumë përfitime të tjera.

Minibreweries BREWORX LITE janë prodhuar në dy lloje:

III.A - BREWORX LITE ME

Një mikrobrewery me brewhouse thjeshtuar, në gjendje të krijoj birrë nga koncentrat wort ose ekstrakt malti. Kjo birrë nuk është në gjendje të krijojë birrë nga materialet tradicionale si malt, hops dhe ujë. Dizajni i brewhouse BREWORX LITE ME është pothuajse identik me dizajnin e brewhouse BREWORX CLASSIC - mikrobuke është e përshtatshme për vende industriale dhe të brendshme.

III.B - BREWORX LITE ECO

Breweries vogla të një ndërtimi të thjeshtuar me një dizajn industrial të makinës Wutter brew BREWORX LITE-ECO. Këto breweries janë vetëm të përshtatshme për të bërë birrë nga ekstrakti i maltit dhe koncentrat e wort, jo nga malt. Disa lloje të tankeve të fermentimit dhe maturimit, kontroll manual ose automatik të procesit të pirja, fermentimit dhe kondicionimit të prodhimit të birrës.


Micro birraria Breworx CompactIV. - BREWORX COMPACT

microbreweries-breworx-tritank-001Është zgjidhje ideale për pronarët e mikro-birrës që kanë hapësirë ​​të mjaftueshme të hapur. Dizajn kompakt Përmbajnë platformën e shërbimit, tunën e grirës, ​​tunën e lajerës, vorbullën, rezervuarin e ujit të nxehtë dhe rezervuarin e ujit të ftohtë, dhe sigurisht lavamanin e laboratorit me pije freskuese të mostrës, pompë, pjatë pjatash dhe pije freskuese të ujit të freskët, qirinj të ajrimit dhe gypave të birrës. Me përdorim të lehtë të të gjitha anijeve nga një platformë e vetme, brewmaster ka teknologji vazhdimisht nën kontroll, pa nevojën e lëvizjes së shpeshtë në fabrikë birre. Distanca e vogël midis enëve të pijes dhe ndihmës ndihmon për të minimizuar shërimin e nxehtësisë dhe rikuperimin efikas. Dizajn BREWORX COMPACT lejon prodhimin e të gjitha llojeve të njohura të birrave sipas recetave çeke dhe të huaja, nga lëndët e para tradicionale (malt, hops, ujë dhe maja), infuzion dhe metodë zierjeje.


Pse të zgjidhni vetëm fabrikë birre BREWORX?

Përparësitë kryesore të birrës sonë publike të birrës BREWORX:

 • Efiçienca maksimale e prodhimit - Kostot e ulëta të prodhimit lejojnë të shesin birrë për çmim më të ulët me profitabilitet më të lartë
 • Hapësirë ​​për të shpëtuar - minibreweries tona mund të integrohen në një hapësirë ​​të mbyllur të ndërtesave ekzistuese
 • Punë me intensitet të ulët - një pjesë e madhe e prodhimit mund të kontrollojë sistemin automatik, por ne gjithashtu ofrojmë minibrewery më të lirë të drejtuar me dorë
 • Lehtë për t'u përdorur - Breweries janë të dizajnuara nga një inxhinier i kualifikuar sipas nevojave dhe përvojave të birrës profesionale
 • Jetë e gjatë - të gjitha pjesët që vijnë në kontakt me ushqimin janë bërë prej çeliku inox me cilësi të lartë për industrinë ushqimore ekskluzivisht me origjinë evropiane
 • Cilësi - të gjitha minibreweries tona janë prodhuar në procedura të ashpra, të zakonshme për pajisjet farmaceutike
 • Çmim i ulët - çmimet e modeleve bazë janë në dispozicion edhe për konsumatorët që kanë fonde të vogla fillestare
 • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
 • [Email mbrojtur]
 • + 420-735-176-071
 • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Prodhimi i breweries, breweries vogla artizanale, breweries mikro, tanke fermentimi dhe të gjitha pajisjet profesionale të prodhimit të birrës. Teknologjitë për prodhimin e pijeve alkoolike të frutave - cider. Materialet evropiane të cilësisë, puna Çeke me garanci.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up
CBS - Navigation
I Drejti i Menysë