Disa nga zgjidhjet tona të mira për birrarët e vegjël

Disa nga zgjidhjet tona të mira Çeke për breweries voglaBirrë Çeke

A veproni me mikrobere tuaj? Mos kini frikë nga novacionet!
Ne prezantojmë shtatë zgjidhje të mira që mund të sjellin përfitime dhe mundësi të reja për fabrikën tuaj të birrës.

BREWORX-VARIO-CCT-skemëZgjidhja 1-CCT - BREWORX VARIO CCT

- Ulja e humbjes së birrës, kostot e energjisë, kostoja e zgjidhjeve sanitare dhe kostot e punës në procesin e fermentimit të birrës në rezervuarët e fermentimit cilindrik-konik.

zierje-01Zgjidhja e 2-nd - ZBATIMI I BREWORX

- Përmirësime të zyrave ekzistuese për aftësinë e prodhimit të birrës tradicionale --eke - rikonstruksione të brezave të infuzionit për metodën e birrës zierje

cip1-50-600Zgjidhje 3-rd - CIP MOBILE BREWORX

- Një pastrim dhe kanalizim i përshtatshëm i të gjitha rezervuarëve, anijeve dhe tubave në mikrobinerën tuaj - stacion i thjeshtë celular CIP.

KCM-10-fuçiZgjidhja 4-th - BREWORX KEG WASHFILL

- Një pastrim dhe mbushje e pjatave të birrës duke përdorur makinën ose mjetet manuale ose automatike për larje dhe vegla automatike.

microbreweries-breworx-modulo-250Zgjidhja 5-th - BREWORX MODULO

- Ndërtoni vetë birrën tuaj profesionale për veten brenda një dite! Pa punën e projeksionit, punën e rindërtimit të ndërtesave, kostot e shtrenjta të instalimit nga ekipi i specialistëve.

molle-birrë-001Zgjidhja 6-th - BEERCIDERLINE BREWORX

- Zgjeroni aftësinë e birrës tuaj për prodhimin e mushtit. Ky investim i vogël do të mundësojë një prodhim profesional të pijeve e cila tani po pushton botën.

BWX-FUIC-CHP1C-2x500CCT-1000x850Zgjidhja 7-th - FUICI BREWORX

- Eksperimentoni me prodhimin e llojeve të reja të pijeve me shpenzime të arsyeshme dhe me pak rrezik. Rritni aftësinë prodhuese të birrës lehtë dhe menjëherë… pa shpenzime shtesë.

CCTM 217x100 - Disa nga zgjidhjet tona të mira për birrra të vogla Zgjidhja 8-th: CCTM MULTITANKS

Tanke shumë të shkathët të cilat ju mundësojnë që në mënyrë arbitrare të grumbulloni një rezervuar për prodhimin e pijeve për birrën / mushtin / fermenimin e verës / maturimin / karbonizimin / flotacionin / filtrimin / procesin e shisheve në konfigurim që aktualisht kërkohet në lidhje me përdorimin e parashikuar.

thatë 280x143 - Disa nga zgjidhjet tona të mira për birrat e voglaZgjidhja 9-th: HOP EXTRACTOR

- pajisjet për dry hopping - Kopja i shtohet birrës së përfunduar të ftohtë në rezervuarin e birrës përpara shisheve ose direkt gjatë procesit të përgjimit të birrës. Ne ofrojmë objektin Hop Extractor , e cila përdoret zakonisht për të hopping birrë të ftohtë finalizuar në shumë breweries.

plotë-fermentimi-vendos-new-217x100Zgjidhja 10-th: CFS SETS

CFS është një grup i plotë i pajisjeve të cilat janë të nevojshme për fermentimin e birrës (ose mushtit, verës) dhe procesin e maturimit. Secili grup i fermentimit përfshin një ose më shumë fermentues cilindrik-konik, ftohës kompakt të glikolit, pompë glikoli dhe matje të plotë të temperaturës dhe sistem kontrolli.

  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
  • info@czechbrewerysystem.com
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Prodhimi i breweries, breweries vogla artizanale, breweries mikro, tanke fermentimi dhe të gjitha pajisjet profesionale të prodhimit të birrës. Teknologjitë për prodhimin e pijeve alkoolike të frutave - cider. Materialet evropiane të cilësisë, puna Çeke me garanci.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up