Zgjidhja 1st: Valvula e rregullueshme e shkarkimit të produktit për CCT

Zgjidhja e 1-it - BREWORX VARIO CCT's

CCT-001BREWORX-VARIO-CCT-skemë

Një sistem i rregullueshëm i valvulave të pastrimit të produktit për ndarjen e lehtë të majave nga produkti (birrë, musht, verë ...) në fermentim të tankeve cilindrike konike pa humbje të mbetjeve të produktit. Sistemi ynë lejon vendosjen e saktë të lartësisë së vrimës së thithjes së tubit të daljes vetëm mbi nivelin aktual të majave në rezervuar.

rregullueshme-CCT-tortues-valve-skemërregullueshme-CCT-tortues-valvul-04rregullueshme-CCT-tortues-valvul-01

Nuk ka më humbje produkti - nuk ka mbetje të papërdorshme në tanke!

 • Ky montim është projektuar për përdorim me tanket presion:
  • CCT - Fermentues cilindrik-konik
  • MLT - Rezervuarët maturues-lagering
 • Pajisja ARV është e pajisur me krahun e rradhës (nga DN 25 deri DN 80), qelqi me pamje qelqi, vulën e presionit, levën e trajtimit dhe valvulën e shkarkimit (nga DN 25 në DN 80).
 • Instalim i lehtë për secilin lloj të një rezervuari presioni.

Çmimi juaj:

 • SQ variacionet e fermentorëve - shtesë € 650
 • Variacionet HQ të fermentuesve - të përfshira në çmim

Certifikata PED-ASME-GUM-GOST

Lista e çmimeve dhe përshkrimi teknik i tankeve cilindrik-konik të tipit CCT-C Klasa:


... Variacione të tjera të CCT Profi-Classic

Specifikimet dhe pajisjetKlasë HQSQ klasëLQ klasë
Prodhimi i Mini Breweries ÇekeMe cilësi të lartëcilësi standardeCilësi e ulët (N / A)
Prodhimi i konkurrentëve (realiteti i zakonshëm)rrallëfakultativstandard
Prodhuesit kryesorë të pajisjeEvropëEvropëAzi
*** Sipërfaqja e brendshme - vrazhdësiRa <0.8 μmRa = 0.8 μmRa> 0.8 μm
*** Sipërfaqja e brendshme - shkëlqimme shkëlqimGjysmë shkëlqimMatte
Sipërfaqja e jashtme - dizajn i bashkuarpojojo
Lidhjet e pllakave të jashtmewelvedwelvedzotëruar
Izolim PU> 50 mm> 40 mm<40 mm
Trashësia e pllakave të brendshme> 3 mm> 3 mm<3 mm
Trashësia e pllakave të jashtme> 1,5 mm> 1,5 mm<1,5 mm
* Testi i penetrimitpopojo
Cilësia e projektimit100%100%paspecifikuara
Cilësia e funksionit100%100%paspecifikuara
* Valvula lehtësuese e presionit - varg rregullueshme0 - 3 bar0 - 3 bar0 - 2 bar
* Valvula e presionit të presionit - me shkallë rregullimipopagesë shtesëjo
Treguesi i nivelit - sanitablepopojo
Treguesi i nivelit - me shkallëpopagesë shtesëjo
Valvula e avullimit vakum-mbingarkesëpopopo
** Valvula e pavarur e mbingarkesës e sigurt3.3 bar3.3 barjo
Dush rrotullues - hundë nën presionpopopagesë shtesë
Valvula racks mbi majapopopo
Valvula rake me lartësi të rregullueshme të thithjespopagesë shtesëjo
Valvula racking me xhami psherëtimëpopagesë shtesëjo
Valvula kulluese e majavepopopo
Valvula e mostrës - e lëvizshmepopojo
* Vrima e mbingarkesës (sipërme ose anësore)popopo
Ftohja e dyfishuesve> 60%> 60%<60%
* Manometërpopopo
Termoelement për çdo zonë ftohësepopopo
* Certifikata PED 2014 / 68 / EUpo gjithmonepo gjithmonerrallë
* Certifikata ASME / GUM / GOSTopsionaleopsionalerrallë
garanciMuaj 36Muaj 24Muaj 12

Legjenda: Asterisks: * = vetëm për rezervuarët ** = vetëm për vëllime më shumë se 1000L *** = vetëm për vëllime më shumë se 300L

pdf-download-dokumentin... Klikoni për shkarkim të kësaj oferte në dokumentin PDF të printueshëm.


Birrë Çeke

Shih gjithashtu: Disa nga zgjidhjet tona të mira Çeke për breweries vogla:

Zgjidhja e 1-it - BREWORX VARIO CCT

Zgjidhja 2-nd - DECOCTION BREWORX

Zgjidhja 3-rd - BREWORX MOBILE CIP

Zgjidhja 4-th - BREWORX KEG WASHFILL

Zgjidhja 5-th - BREWORX MODULO KIT

Zgjidhja 6-th - BREWORX BEERCIDERLINE

Zgjidhja 7-th - BREWORX FUIC

Zgjidhja 8-th - CCTM MULTITANKS

Zgjidhja 9-th - HOP EXTRACTOR

Zgjidhja 10-th - CFS SETS

 • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
 • [Email mbrojtur]
 • + 420-735-176-071
 • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Prodhimi i breweries, breweries vogla artizanale, breweries mikro, tanke fermentimi dhe të gjitha pajisjet profesionale të prodhimit të birrës. Teknologjitë për prodhimin e pijeve alkoolike të frutave - cider. Materialet evropiane të cilësisë, puna Çeke me garanci.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up
CBS - Navigation
I Drejti i Menysë