Zgjidhja 2nd: Përmirëso brewhouses për shpërthimin e zierjes

Zgjidhja e 2-nd - ZBATIMI I BREWORX

Përmirësimet e birave ekzistuese për aftësinë prodhuese të birrës tradicionale Czecheke - rikonstruksione të brezave të infuzionit për metodën e birrës zierje.

Rreth procesit të prodhimit të birrës çeke me famë botërore

Lager drita, që konsiderohet të jetë birrë tipike çeke, është prodhuar duke përdorur zierje Nga dy copëza të maltit të zbehtë Moravian, ujë të butë dhe Hops çeke.

Czech birra

Metoda zierje e pirja Do të thotë se pjesa e parë e rrënjës (një zgjidhje e ujit dhe gristit) është e ndarë në dy pjesë, me një pjesë (pure) gradualisht çohet në vlim dhe pastaj përzihet me pjesën tjetër të prodhimit. Gjatë metodës së zierjes së pjekjes, e njëjta kryhet sërish, madje edhe në temperaturë më të lartë të formimit. Masa pastaj tendoset përmes një sitë të tensionuar, merr ekstrakt nga malt grimcuar (drithërat e maltit) bëhet bari. Kjo nxehet së bashku me hops, kështu që birra fiton hidhësinë dhe aromën e saj karakteristike, dhe wort sterilizohet gjithashtu. Në fund të valë shishe nuk është më bosh është quajtur wort, kjo është zbrazur kur hops swirling në një vaskë vorbull.

Cikli i birrës i zierjes së birrës:

zierje-Beer-pirja-procesi-01

Sistemi i kontrollit për birrari Breworx

Lythi ftohet më pas në temperaturën e fermentimit, oksigjenohet dhe largohet nga furra e birrës. Birra-Fermentimi i Birrës më pas rilexohet në dhomën e fermentimit ku tanket e cekëta të fermentimit të cekët fillojnë veprimtari kryesore më të ulëta të fermentimit për majat Saccharomyces uvarum, një periudhë është zakonisht 6 deri 12 ditë në temperatura nga 6 deri 12 ° C. Gjatë fermentimit kryesor birra kalon nëpër disa faza, të cilat manifestohen në pamjen dhe ngjyrën e shkumës në sipërfaqen e birrës fermentuese. Kjo shkumë (e ashtuquajtura jorgan) duhet të mblidhet gjatë fazës së fundit nga fermentimi i birrës, në mënyrë që të mos binte në birrë, gjë që do të rezultonte në degradim të shijes së birrës të quajtur hidhërim parazit. Birra jo e plotë e fermentuar më pas çlirohet nga majaja dhe pompohet në rezervuarët e lager, ku në 1-3 ° C piqet, ndërsa zgjatni birrën e fermentimit të majave të mbetura dhe produktin e mbeturinave të gazuara të karbonacionit të fermentimit. Kjo birrë merr një zall dhe plotësi karakteristike. Pjekuria e birrës bëhet disa javë deri në muaj (birra më e fortë piqet më gjatë) pas përfundimit të pjekurisë, birra shtrembërohet në rezervuarët e birrës së ndritshme, përshtatur për presion deri në shufrat 3. Për shishen e birrës duhet të shpëtoj nga maja e mbetur, qoftë me filtrim, qoftë me filtrim dhe pasterizim pasues, duke stabilizuar kështu birrën.

Lexoni gjithashtu… Pse birra çeke mund të prodhohet vetëm në breweries origjinale çeke?

Shërbimi i përmirësuar i bërthamës përfshin:

  1. Konsultimet dhe analizat fillestare- konsultime ekspertësh në vend. Rezultati është vlerësimi i planit të biznesit të klientit nga eksperti ynë, përpunimi i modelit teknologjik dhe ekonomik, përgatitja e kuotimit për rindërtimin e birrës së dizajnuar në mënyrë optimale, paraqitjen e të gjitha pajisjeve. Çmimi i zakonshëm: EUR 1.000 + shpenzimet e udhëtimit
  2. Projekti teknologjik- projekti teknologjik përfshin: pjesën e tekstit dhe vizatimet, një përshkrim të hollësishëm të zgjidhjeve teknologjike dhe teknike për rindërtimin e kërkuar të birrës. Çmimi do të llogaritet individualisht pas konsultimit dhe analizës fillestare.
  3. Prodhimi i pajisjeve të fabrikës- Ne prodhojmë pajisjet e kërkuara për rindërtimin e birrës nga projekti, dhe do ta përgatisim atë për instalim. Ne do ta bëjmë këtë punë në fabrikën tonë në Republikën eke. Çmimi do të llogaritet individualisht pas përfundimit të projektit teknologjik.
  4. Montimi i teknologjisë në vend- të gjithë përbërësit e prodhuar do të zbatohen në birrën ekzistuese. Shtëpi birre do të rikonstruktohet nga projekti. Këto punime do të kryhen nga një ekip i punëtorëve të trajnuar të ndërtimit.Çmimi do të llogaritet individualisht pas përfundimit të projektit teknologjik.
  5. Komisionimi i sistemit të prodhimit- ne do të përfundojmë të gjitha punimet që janë të nevojshme për vënien në punë të birrës. Këto punime drejtohen nga një ekspert i teknologjisë së instaluar (teknolog, birrues). Çmimi do të llogaritet individualisht pas përfundimit të projektit teknologjik.
  6. Operacioni i gjykimit, trajnimi i operatorit - birrari ynë Czechek përgatisë një ose më shumë tufa lythi në birrë, dhe ai mëson klientin të operojë teknologjinë e re. Çmimi do të llogaritet individualisht pas përfundimit të projektit teknologjik.

Më shumë për shërbimet e përmirësimit dhe modernizimit të bërthamës

A planifikoni të modernizoni fabrikën tuaj të birrës? Mendoni për blerjen e një brewhouse të ri të gjitha-në-një.

Dy brewhouses tonë të dyfishtë (infuzion + zierje):

BREWORX TRITANK BREWORX CLASSIC BREWORX OPPIDUM

Brewhouse-breworx-tritank-1000cd-001

breworx-classic-1000-cuBrewhouse-breworx-Oppidum-2000j-001

Më shumë për brewhouses

Më shumë informacione rreth portofolit tonë të birrës.

pdf-download-dokumentin… Klikoni për të shkarkuar këtë ofertë në dokumentin që shtypet PDF.


Birrë Çeke

Shih gjithashtu: Disa nga zgjidhjet tona të mira Çeke për breweries vogla:

Zgjidhja 1-CCT - BREWORX VARIO CCT

Zgjidhja e 2-nd - ZBATIMI I BREWORX

Zgjidhje 3-rd - CIP MOBILE BREWORX

Zgjidhja 4-th - BREWORX KEG WASHFILL

Zgjidhja 5-th - KIT MODULO BREWORX

Zgjidhja 6-th - BEERCIDERLINE BREWORX

Zgjidhja 7-th - FUICI BREWORX

Zgjidhja e 8-it - SHUMSIT C CCTM

Zgjidhja 9-th - EXTRACTOR HOP

Zgjidhja 10-th - CFS SETS

  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
  • info@czechbrewerysystem.com
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Prodhimi i breweries, breweries vogla artizanale, breweries mikro, tanke fermentimi dhe të gjitha pajisjet profesionale të prodhimit të birrës. Teknologjitë për prodhimin e pijeve alkoolike të frutave - cider. Materialet evropiane të cilësisë, puna Çeke me garanci.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up