Zgjidhja 3rd: Njësia e pastrimit dhe sanitacionit Mobile CIP

Zgjidhje 3-rd - CIP MOBILE BREWORX

Stacioni CIP është pajisje shumë e nevojshme në çdo fabrikë birre. Funksioni i tij është pastrimi i përsosur, sanitizimi dhe dezinfektimi i të gjitha anëve dhe rrugëve të tubacioneve. Pa kujdes të rregullt për pastërtinë e të gjitha pajisjeve të birrës nuk është e mundur të prodhohet pije cilësore.

Ne ofrojmë zgjidhje shumë operative për pastrimin dhe sanitimin e fabrikës suaj të birrës:

Stacioni i lëvizshëm Breworx CIP

Breworx Mobile CIP stacionin

Funksioni i tij bazohet në qarkullimin e një zgjidhje alkaline ose acide përmes një dushi sanitar që e spërkat atë mbi muret e anijes dhe në hapësirën e tij.

Shtë i pajisur edhe me një ngrohës rrjedhës me rregullimin dixhital të temperaturave që variojnë nga 0 ° C deri 80 ° C.

Stacioni CIP përbëhet nga dy rezervuarë kryesore për tretësirë ​​alkaline dhe acide dhe një anije për neutralizimin e zgjidhjeve të përdorura.

Qarkullimi i zgjidhjeve sanitizuese sigurohet nga një pompë centrifugale e integruar dhe sistemi i lidhjes së hoses.

Avantazhi kryesor i stacionit tonë CIP është lëvizshmëria e tij. Ju mund të lehtë për të lëvizur atë në mes të tankeve rreth fabrikë birre.

Pajisja CIP 50 është e instaluar në një kornizë të ngurtë të pajisur me rrota udhëtimi të mbyllëshme.

Materiali është çeliku inox 1.4301 (AISI 304).

Proces shumë i lehtë për pastrim dhe kanalizim

Ndërtimi i stacionit CIP lejon pastrimin dhe kanalizimin e të gjitha rrugëve dhe anijeve të gypave në dhjetë hapa:
Diagrami i procesit Breworx CIP

 1. Mbushja e ujit të ngrohtë në rezervuarin e pastruar
 2. Cikli i pastrimit të nxehtë - një qarkullim i ujit të nxehtë nga rezervuari përmes një dhome ngrohjeje (ngrohjes së ngrohtë) dhe përsëri në rezervuar duke përdorur pompën. Uji derdhet në kanalizime ose depozitohet në rezervuarin e ujit të nxehtë të mbeturinave pas përfundimit të këtij cikli.
 3. Para-ngrohja e solucionit alkalik në tankin nr.5
 4. Cikli i kanalizimeve alkaline - zgjidhja e nxehtë alkaline qarkullon disa minuta përmes rezervuarit, pompës, dhomës së ngrohjes dhe spërkatës. Orshtë depozituar në rezervuarin nr.5 pas këtij cikli.
 5. Para-ngrohja e solucionit acid në rezervuarin nr.4
 6. Cikli i kanalizimeve të acideve - zgjidhja e acideve të nxehta qarkullon disa minuta nëpër rezervuar, pompë, dhomën e ngrohjes dhe spërkatës. Orshtë depozituar në rezervuarin nr.4 pas këtij cikli.
 7. Mbushja e ujit të pijshëm të ftohtë në rezervuarin e pastruar
 8. Cikli i pastrimit të ftohjes - një qarkullim i ujit të pijshëm të ftohtë nga rezervuari përmes një dhome ngrohjeje (ngrohja e ujit) dhe përsëri në rezervuar duke përdorur pompën. Uji derdhet në kanalizime pas përfundimit të këtij cikli.
 9. Cikli i sterilizimit - të gjithë rezervuarin dhe gypat që mund të sterilizoni duke përdorur avull të nxehtë nga gjeneratori i avullit (nuk është i përfshirë në stacionin CIP - ne ofrojmë gjeneratorin e avullit si pajisje të veçantë).
 10. Cikli i neutralizimit - nëse tretësira acide dhe alkaline janë tashmë shumë të ndyra, atëherë mund të derdhni të dy zgjidhjet në anijen e neutralizimit - kur zgjidhja që rezulton është kimikisht neutrale, atëherë derdhet në kanalizime.

Ne ofrojmë këto lloje të stacioneve CIP për breweries vogla:


Më shumë informacione rreth portofolit tonë CIP: Eshop - seksioni i pajisjeve sanitare CIP

pdf-download-dokumentin… Klikoni për të shkarkuar këtë ofertë në dokumentin që shtypet PDF.


Birrë Çeke

Shih gjithashtu: Disa nga zgjidhjet tona të mira Çeke për breweries vogla:

Zgjidhja 1-CCT - BREWORX VARIO CCT

Zgjidhja e 2-nd - ZBATIMI I BREWORX

Zgjidhje 3-rd - CIP MOBILE BREWORX

Zgjidhja 4-th - BREWORX KEG WASHFILL

Zgjidhja 5-th - KIT MODULO BREWORX

Zgjidhja 6-th - BEERCIDERLINE BREWORX

Zgjidhja 7-th - FUICI BREWORX

Zgjidhja e 8-it - SHUMSIT C CCTM

Zgjidhja 9-th - EXTRACTOR HOP

Zgjidhja 10-th - CFS SETS

 • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
 • info@czechbrewerysystem.com
 • + 420-735-176-071
 • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Prodhimi i breweries, breweries vogla artizanale, breweries mikro, tanke fermentimi dhe të gjitha pajisjet profesionale të prodhimit të birrës. Teknologjitë për prodhimin e pijeve alkoolike të frutave - cider. Materialet evropiane të cilësisë, puna Çeke me garanci.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up