Zgjidhja 5th: Microbrewery MODULO - kit i thjeshtë i birrës

Zgjidhja e 5-të - KREU MODULO BREWORX

Ndërtoni vetë Minierën tuaj profesionale brenda një dite! Pa punë projektimi, ndërtimi i rindërtimit, shpenzimet e shtrenjta të instalimit nga ekipi i specialistëve.

Ne ofrojmë sistem shumë të lehtë për instalimin e birrës BREWORX MODULO e cila është projektuar si një çantë e thjeshtë ndërtimi. Filloni me grupin bazë dhe zgjeroni më vonë.

 

Mikroburrëza BREWORX MODULO - SISTEMI PRER BREWING P ALLR T ALL GJITHA

microbreweries-breworx-modulo-250BREWORX MODULO microbreweries janë prodhuar duke përdorur metoda moderne nga çeliku i cilësisë së ushqimit ekskluzivisht me origjinë evropiane. Ato mundësojnë prodhimin e birrës tipike Çeke, por edhe çdo lloj tjetër birre botërore duke përdorur metodën e zierjes ose infuzionit. Mund të prodhoni birrë të lehta, gjysmë të errët, birrë të zbehtë, birrë të zbehtë, birrë të bardhë dhe shumë birra të tjera nga recetat çeke dhe të huaja.

Dizajni i tyre lejon gjithashtu prodhimin e birrave të fermentuara nga fundi dhe nga lart me një mënyrë moderne të fermentimit dhe maturimit në njësitë speciale të mbyllura FUIC - rezervuarë cilindrik-konikë me ftohës të pavarur.

 

 

I. Shembull i konfigurimit të mini-birrës BREWORX MODULO:

Skema e mikrobere Breworx Modulo Classic PMC-DMC - asambleja themelore

 

II. Shembull i zgjerimit të konfigurimit të mini birrës BREWORX MODULO:

Skema e bllokut të microbrewery Modulo - zgjerimi i konfigurimit

Pse thjesht Mini Birraria BREWORX MODULO?

Microbreweries BREWORX Modulo excel në zgjidhjen e tyre revolucionare modulare që në krahasim me microbreweries nga prodhuesit e tjerë kanë shumë përparësi për brewers fillim dhe të ardhmen.

 • Ndërtim i thjeshtë modular- ndërtimi i një mikrobregjie është kënaqësi
 • Kërkesa teknike modestepër vendndodhjen e mikrobregjisë - vetëm një pjesë falas e kuzhinës
 • Mund të filloni me konfigurim minimalDhe ripunoheshin dhe zgjeroheshin gradualisht mikrobukeria
 • Komponente të thjeshta të trajtimit- casters / këmbët rregullueshme
 • Lidhje e shpejtë e komponentëveMe hoses speciale me bashkuese te shpejta ose tubacione
 • Instalim i lehtë dhe i shpejtëDhe komisioneve nga vetja duke përdorur Manualin e Udhëzimeve
 • Instalimi mund të bëhetPa dizajn të shtrenjtë dhe me kohë dhe punë ndërtimore
 • Microbrewery nuk është i lidhur ngushtë me ndërtesënStruktura dhe është më shumë një kuvend i pajisjeve
 • Ju ofroni financim të lehtëNëpërmjet një huaje ose qiraje
 • Pirja e birrës është e mundur për të filluar disa orëPas dorëzimit të teknologjisë së microbrewery

 

A keni menduar për funksionimin e mikrobukës së vet për një kohë të gjatë, por jeni të dekurajuar nga pengesa të pakapërcyeshme ose nga frika e dështimit të biznesit?

 • A nuk keni para për një mikrobëri?
 • A nuk e dini nëse një mikrobere do të paguajë?
 • A nuk keni lokalet e përshtatshme për një mikrobere?
 • A nuk doni të merreni me punën e kërkuar ndërtimore?
 • A nuk e lejon pronari i ndërtesës rindërtimin?
 • A nuk dëshiron banka të caktojë një hua?

Ne zgjidhim shumicën e këtyre problemeve me Breworx Modulo microbrewery

 


 

Si duket blloku tipik Modulo kompakt për fermentimin dhe maturimin e birrës?

Secili modul i fabrikës së birrës BREWORX MODULO funksionon veçmas, prandaj mund ta zgjeroni lehtë fabrikën tuaj të birrës hap pas hapi

BWX-FUIC-CHP1C-2x150CCT-1000x800

Shihni edhe prezantimin video:

kërkesën tuaj

 


 

Shembuj të seteve të birrës Breworx Modulo

fabrikë birre-type-shpjegim-1000x180-1modulo

I. Lista e çmimeve dhe konfigurimet tipike të microbreweries modulare Breworx Modulo Classic:

Microbreweries BREWORX MODULO KLASIKE 250

 • - kompleti profesional i birrës për pijetore dhe restorante të vegjël

Microbreweries BREWORX MODULO KLASIKE 500

 • - kompleti profesional i birrës për pub-et dhe restorantet e mesme

Microbreweries BREWORX MODULO KLASIKE 1000

 • - kompleti profesional i birrës për pub-et dhe restorantet më të mëdha

II. Lista e çmimeve dhe konfigurimet tipike të mikrobreweries modulare Breworx Modulo Lite-ME:

Mikrobreweries BREWORX MODULO LITE-ME 250

 • - kompleti i fabrikës së birrës për pijetore dhe restorante të vegjël

Mikrobreweries BREWORX MODULO LITE-ME 500

 • - kompleti i fabrikës së birrës për pijet dhe restorantet mesatare

Mikrobreweries BREWORX MODULO LITE-ME 1000

 • - kompleti i fabrikës së birrës për pijetore dhe restorante më të mëdha

pdf-download-dokumentin… Klikoni për të shkarkuar këtë ofertë në dokumentin PDF të shtypshëm.


Birrë Çeke

Shih gjithashtu: Disa nga zgjidhjet tona të mira Çeke për breweries vogla:

Zgjidhja e 1-të - BREWORX VARIO CCT

Zgjidhja e 2-të - ZBUKURIMI I BREWORX

Zgjidhja e 3-të - CIP LBNDSOR BREWORX

Zgjidhja e 4-të - Mbushja e ujërave të zeza BREWORX

Zgjidhja e 5-të - KREU MODULO BREWORX

Zgjidhja e 6-të - BREWORX BEERCIDERLINE

Zgjidhja e 7-të - BREWORX FUIC

Zgjidhja e 8-të - MULTITANKAT CCTM

Zgjidhja e 9-të - Nxjerrësi HOP

Zgjidhja e 10-të - CFS SETS

 

 • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
 • info@czechbrewerysystem.com
 • + 420-735-176-071
 • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Prodhimi i breweries, breweries vogla artizanale, breweries mikro, tanke fermentimi dhe të gjitha pajisjet profesionale të prodhimit të birrës. Teknologjitë për prodhimin e pijeve alkoolike të frutave - cider. Materialet evropiane të cilësisë, puna Çeke me garanci.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up