Zgjidhja 6th: Sistemi i prodhimit të birrës dhe mushtit gjithë-në-një

Zgjidhja 6-th - BEERCIDERLINE BREWORX

molle-birrë-001Zgjatni aftësinë e birrës tuaj për prodhimin e mushtit. Ky investim i vogël do të mundësojë një prodhim profesional të pijeve që tani po pushton botën. Ne ofrojmë sistemin BREWORX BEERCIDERLINE i cili është krijuar si pajisje shtesë opsionale të birrës së vogël. Pas azhurnimit të birrës tuaj mund të prodhoni birrë dhe musht në një linjë prodhimi.

LINE BEERCIDER BREWORX - Shtëpia e birrës dhe e ushqimit në një sistem

Pse të prodhojmë musht?

Komplete Profi Cider Line - Zgjidhja 6th: Sistemi i prodhimit të birrës dhe mushtit të gjitha-në-njëPajisjet e prodhimit për prodhimin e mushtit Është shumë e ngjashme me pajisjet e birrës. Në vend të një blloku të nxehtë me një brewhouse ajo përmban një sërë makinerish për pastrimin, dërrmimin dhe ngutjen e frutave. Ndërmjetësimi i lëngshëm që më pas kalon përmes një procesi fermentimi është lëng frutash i shtypur nga frutat. Procesi i fermentimit dhe maturimit ndodh në tanke cilindrike që krahasuar me tanke për prodhimin e birrës kanë pajisje vetëm pak më të ndryshme, bazuar në kërkesat e procesit të prodhimit të mushtit. Fermentimi kryhet në temperatura të larta dhe përveç ftohjes është e nevojshme pajisja për ngrohjen e kontejnerëve për të ruajtur temperaturën e dëshiruar të fermentimit. Përvoja jonë në prodhimin e microbreweries siguron cilësi superiore të zejtarisë dhe zgjidhjeve teknike të teknologjisë për prodhimin e mishit. Linja e prodhimit përfshin disa teknologji të plota për prodhimin e pijeve të mushtit në mënyrë profesionale.


Ofertë 1 - një sistem i ri i plotë për prodhimin e birrës dhe mushtit

Ne prodhojmë Linjat profesionale të prodhimit për prodhimin e birrës dhe mushtit në një pajisje të prodhimit të përbashkët - BREWORX BEERCIDER LINE. Ne mund të furnizimit me objekte të plotë të prodhimit për prodhimin dhe shitjen e musht në restorante apo në linjat e sofistikuara të prodhimit për prodhimin industrial të birrës dhe mushtit dhe paketimin e saj në shishe, kegë ose kontejnerë të tjerë të transportit.

Oferta 2-nd - azhurnimi i birrës ekzistuese për prodhimin e mushtit

Nëse ju tashmë punoni minibrewery tuaj atëherë ne mund Përmirësoni linjën tuaj të prodhimit për prodhimin e mushtit. Pastaj ju mund të përdorni teknologjinë tuaj optimale sipas stinëve të vitit kur ndryshoni kërkesën për birrë dhe kërkesën në rritje për musht.

Sistemet tona të prodhimit të birrës dhe mushtit të gjitha në një:

I. Fabrikë të kombinuar të fabrikës së mikrobrejtës dhe mushtit BEERCIDERLINE MODULO

BEERCIDERLINE MODULO janë linja të plota prodhimi profesional të konstruksionit modular me mundësi prodhimi të dy llojeve të pijeve alkoolike - vezës dhe birrës. Dizajni modular i linjës ka nevojë vetëm për instalim të thjeshtë, i cili nuk kërkon ndërhyrje në ndërtesë. Montimi i tyre në sit mund të trajtohet nga klienti pa pasur nevojë për punë ekspertësh. Në fillim, linja për bërjen e mushtit dhe birrës është e mundur të realizohet në asamblenë bazë dhe kjo gradualisht zgjerohet me përbërës dhe pajisje të tjera, duke rritur vëllimin e prodhimit dhe komoditetin e punës në birrën e shtëpisë së mushtit.

BeerCiderLine Modulo - skema teknike

  1. Përgatitja e rrënjës: 1.1 Malt mulli 1.2 Tunxh dhe vorbull, 1.3 Mash-wort pan, 2. Përgatitja duhet: 2.1 Lavatrice frutash, 2.2 Makinë frutash, 2.3 Shtyp ujë për frutat e thërrmuara, 3.1 Ftohja e ftohjes 4. Fermentimi dhe maturimi i birrës dhe mushtit: 4.1 Rezervuarët e fermentimit dhe maturimit (CCT) me pije freskuese të integruar dhe ngrohës, 5. Pastrimi dhe kanalizimi: 5.1 Pompë mobile për pompimin e lëngjeve dhe zgjidhjeve sanitare, 5.2 * Stacioni Sanitizues CIP, 6. Gazet teknike: 6.1 Air Compressor me filtra të karbonit, cilindra 6.2 me CO2 ose N2 gjenerator, 7. Menaxhimi i majave: 7.1 Tanke për ruajtjen e majave, 8. Përgatitja e birrës dhe mushtit për shitjen e pijeve dhe mbushjes së shisheve: 8.1 Serving tanks, 9. Filtrimi i birrës dhe mushtit: 9.1 * Filtri primar dhe sekondar 10. Mbushja dhe shitja e mushtit dhe birrës: 10.1 * Larja dhe mbushja e birrës dhe mushtit në keg, 10.2 * Shpërndarja dhe shitja e mushtit dhe birrës në paketim 10.3 * Përdorimi i birrës dhe mushtit.

II. Prodhimi i kombinuar i fabrikës së mikrobrejtës dhe shtëpisë së mushtit BEERCIDERLINE PROFI

BEERCIDERLINE PROFI janë linja të plota profesionale të prodhimit me prodhimin e dy llojeve të pijeve alkoolike - mushtit dhe birrës. Instalimi dhe aktivizimi i tyre kërkon punën e një ekipi ekspertësh. Teknologjia është e lidhur fort me strukturën e ndërtesës. Mundëson produktivitet më të lartë dhe vëllime më të mëdha prodhimi. Ai përfshin pajisje profesionale të performancës së lartë për prodhimin e birrës dhe mushtit, fermentimin e kontrolluar, pjekurinë dhe paketimin e pijeve.

Linja industriale për prodhimin e mushtit CIDERLINE PROFI:

Skema profesionale Profesionale e BeerCiderLine

  1. Përgatitja e mostrës: 1.1 Frigorifer, 1.2 Frutash, 1.3 Shtyp pneumatik për frutat e thërrmuara, 1.4 Pompë mobile për birrë dhe musht, 2. Fermentimi dhe maturimi i mushtit: 2.1 Rezervuarët e fermentimit dhe maturimit (CCT) me pije freskuese dhe ngrohës të integruar, 2.2 * Rezervuarë, 4. Kontrolli termik: 4.1 Ftohja dhe njësia e ngrohjes 6. Sanimi: pompë sanitare 6.1, 6.2 * CIP 7. Gazet industriale: 7.1 Air Compressor me filtra të karbonit, 7.2 Gjeneratorë të azotit / cilindra CO2, 8. Menaxhimi i majave: 8.1 Tanke për ruajtjen e majave, 8.2 * Stacioni i propagimit për rritjen e tendosjes tuaj të yeastit 9. Filtrimi i birrës dhe mushtit: 9.1 * Filtri primar dhe i mesëm, 10. Mbushja dhe shitja e birrës dhe mushtit: 10.1 * Larja dhe mbushja e birrës dhe mushtit në kegë, 10.2 * Shpërndarja dhe shitja e birrës dhe mushtit në paketim 10.3 * Takimi i pijeve.

Të gjitha çmimet janë valide 10 / 2015. Për çmimet aktuale vizitoni lidhjet e mësipërme.

Më shumë informacione rreth portofolit tonë Breworx CiderLine: Seksioni Breworx CiderLine


pdf-download-dokumentin… Klikoni për të shkarkuar këtë ofertë në dokumentin që shtypet PDF.


Birrë Çeke

Shih gjithashtu: Disa nga zgjidhjet tona të mira Çeke për breweries vogla:

Zgjidhja 1-CCT - BREWORX VARIO CCT

Zgjidhja e 2-nd - ZBATIMI I BREWORX

Zgjidhje 3-rd - CIP MOBILE BREWORX

Zgjidhja 4-th - BREWORX KEG WASHFILL

Zgjidhja 5-th - KIT MODULO BREWORX

Zgjidhja 6-th - BEERCIDERLINE BREWORX

Zgjidhja 7-th - FUICI BREWORX

Zgjidhja e 8-it - SHUMSIT C CCTM

Zgjidhja 9-th - EXTRACTOR HOP

Zgjidhja 10-th - CFS SETS

  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
  • info@czechbrewerysystem.com
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Prodhimi i breweries, breweries vogla artizanale, breweries mikro, tanke fermentimi dhe të gjitha pajisjet profesionale të prodhimit të birrës. Teknologjitë për prodhimin e pijeve alkoolike të frutave - cider. Materialet evropiane të cilësisë, puna Çeke me garanci.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up